skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124233 příspěvků (zobrazeno 108301 až 108350) od 06.12.2007 do 25.05.2025, založil/a iDawe
dnes som sa cely den hral na sustruhu a frezke... piesty 280g a zdvyhatka 40g ale vaham ci ich tak spravit cele
-> J3STER: Jé zas nějaký brněnský Rapid... 

-> D29 - Pěknej debil: No vidis ja to mam naopak me zas na
nesla wifina
A na svuj notebuk ani
nedam pac ma chipset od ATI, zlaty 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jasný no... a když už si tak stěžuju, tak mě taky sere, že Linuxe nemaj jedinej problém s hardware, zvuk de, všechno v pohodě....
Ale Wokna? Ze začátku nebraly SATA disky, a ted když jsem je nainstaloval, tak nevědí co mám za grafickou kartu (ani pamět) a nejde zvuk, pač neví co mám za zvukovou kartu... sráči.
Ale Wokna? Ze začátku nebraly SATA disky, a ted když jsem je nainstaloval, tak nevědí co mám za grafickou kartu (ani pamět) a nejde zvuk, pač neví co mám za zvukovou kartu... sráči.
-> Syny: huš potvoro

Syny 07.02.09 13:30:08 napsal:
→ Gryzly: → Klubko_: Zlata kyvka

-> Syny: To ti povídám.......ZLATÁ VLEČKA!!!
→ Gryzly: → Klubko_: Zlata kyvka

-> Syny: To ti povídám.......ZLATÁ VLEČKA!!!

-> Gryzly: To nic není. U nás mělo jedno garde ještě větší áčka.

-> Gryzly: -> Klubko_: Zlata kyvka 

-> Syny: mozno len vypada...blesk a nic moc digi fotak no

-> rolls: to vypadajak nejaka tmave ruzova 

-> Gryzly: -> zidlik: sem kandidat no2. novy buchty, podelny+vyztuzeni. Tohle je fotka s podlozkama, ale i ten na plechacich to mam stejne.

-> Syny: mno cervena...co sa ti nepaci?

-> rolls: to je barva 

no trocha som pracoval...teraz obed a hadam do vecera to bude aj hotove

-> Gryzly: čeče to tě možná i trumfnu večer sem hodim foto
-> Gryzly: Ja nevim, ale tohle uz musi vejt ohnuty sikmy rameno, zkrouceny podelny a jeste sedly pruziny :)
-> Gryzly: opravdu krásný áčka 

-> Klubko_: Tak ještě pro tebe:
Takhle to vypadalo po opravě nápravy. Žádný zásahy do karoserie. skoda-virt.cz/cz/.../6508
Obrázek ukazuje jak to vypadalo před vyztužením nápravy. Nápravu jsem koupil za asi 2500,- z bouranýho auta jako zaručeně rovnou bez Áček. Jel jsem pro ni asi 200km a dohoda byla že bude vyndaná a já ji jen naložím. Přijedu tam, auto na cihlách motor pryč a náprava i s převodovokou v autě. takže s nářadím co jsem měl ve Felicii v kufru jsme to s bráchou asi za hodinu vyndali a i s převodovkou naložili. Pak jsem se ještě dohodlo že mi za 200,- nechá čtyřramenný volant z Feliny. Než jsem ho sundal tak přišel majitelův kámoš a ten do něj hučel že 200,- je málo ale už byl zaplacenej. A když jsem pak chtěl ještě združený budíky tak si za ně řekl 2000,- a to měli najeto asi 50000km. Takže tím naše obchodování skončilo.
Po nasazení nápravy a převodovky na auto jsem byl docela zaraženej že to vypadá jako Áčka, ale jsem si říkal že jak to posadím na kola že se to srovná. Nesrovnalo.
Pak jsem ještě použil domky z kyvky a tlumiče z vlečky aby to bylo vzadu vyšší ale i tak Áčka jako prase. Jezdil jsem s tím půl roku. Od listopadu 03 do asi dubna 04 pak sem to vyztužil, dal nový podélný a nasadil prolisy a pohoda. Ale toho půl roku jsem si neskutečněkrát vyslech jak mi určitě zejtra upadne kolo, protože to na škodovkách dělává a to moje je už načatý.
A ted foto Áček.
Takhle to vypadalo po opravě nápravy. Žádný zásahy do karoserie. skoda-virt.cz/cz/.../6508
Obrázek ukazuje jak to vypadalo před vyztužením nápravy. Nápravu jsem koupil za asi 2500,- z bouranýho auta jako zaručeně rovnou bez Áček. Jel jsem pro ni asi 200km a dohoda byla že bude vyndaná a já ji jen naložím. Přijedu tam, auto na cihlách motor pryč a náprava i s převodovokou v autě. takže s nářadím co jsem měl ve Felicii v kufru jsme to s bráchou asi za hodinu vyndali a i s převodovkou naložili. Pak jsem se ještě dohodlo že mi za 200,- nechá čtyřramenný volant z Feliny. Než jsem ho sundal tak přišel majitelův kámoš a ten do něj hučel že 200,- je málo ale už byl zaplacenej. A když jsem pak chtěl ještě združený budíky tak si za ně řekl 2000,- a to měli najeto asi 50000km. Takže tím naše obchodování skončilo.
Po nasazení nápravy a převodovky na auto jsem byl docela zaraženej že to vypadá jako Áčka, ale jsem si říkal že jak to posadím na kola že se to srovná. Nesrovnalo.
Pak jsem ještě použil domky z kyvky a tlumiče z vlečky aby to bylo vzadu vyšší ale i tak Áčka jako prase. Jezdil jsem s tím půl roku. Od listopadu 03 do asi dubna 04 pak sem to vyztužil, dal nový podélný a nasadil prolisy a pohoda. Ale toho půl roku jsem si neskutečněkrát vyslech jak mi určitě zejtra upadne kolo, protože to na škodovkách dělává a to moje je už načatý.
A ted foto Áček.
-> D29 - Pěknej debil: To blikani a tak se da vypnout 

Ach jo
Tak jsem se rozhod, že si na Wokna nainstaluju GTA Vice city.... To že to na mě bliká a otravuje s nějakejma antivirama (přitom je modem vypnutej) a neustále prudí cosi o nepoužívanejch ikonách... to už sem si zvyk... ale to že to GTA nejde spustit, to mě přímo sere... Nechápu, jak si můžou dovolit vydat takhle zkurvenej systém, a ještě za to platit
No nic...jsem si postěžoval a pudu brzo spát

Tak jsem se rozhod, že si na Wokna nainstaluju GTA Vice city.... To že to na mě bliká a otravuje s nějakejma antivirama (přitom je modem vypnutej) a neustále prudí cosi o nepoužívanejch ikonách... to už sem si zvyk... ale to že to GTA nejde spustit, to mě přímo sere... Nechápu, jak si můžou dovolit vydat takhle zkurvenej systém, a ještě za to platit

No nic...jsem si postěžoval a pudu brzo spát

-> D29 - Pěknej debil:
smula 

-> kaprof: Jaktože zase nespíš?

-> Klubko_: Myslim si, že ty Linuxe jen tak nerozdrbou...
-> D29 - Pěknej debil:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 100%
Jinak koukám, sem u tebe celkem oblíbenej

Jinak koukám, sem u tebe celkem oblíbenej

-> Matthes, záškodník z TechWebu: neuveritelny spojeni co?
jj, je to tak. Komplet nainstalovani jehoVisti, XP+mrda aktualizaci, na nich office 07, open office, IE, FF, Opera, Maxthon (nastaveni domovskejch stranek fakulty, mazani historie, pozadi plochy, umisteni zastupcu programu...), novell, Salamander, Acrobat a dalsi soft potrebnej pro vyuku(C++, Matlab, VenSIM, SAS,...). Tucnak udelal image a pak ho poslal na ostatni pc
a az ty kompy moji spoluzeci behem semestru rozdrbou jak maz zvykem, tak jen nahrajeme 1 image, dohrajeme aktualizace, vytvorime novej image a ten zas rozkopirujeme
parada

Klubko_ 06.02.09 23:12:45 napsal: diky spojeni
a 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nj, este musim studovat
aby rec nestala, tak ja dnes dotahl do konce spravu 3 uceben, se kteryma sem si od pondelka hral. Vsechny kompy spolehlive bezi a sou priraveny k okamzitemu pouziti diky spojeni
a
Nechal sem se ostrihat, takze je ze me zas hezkej chlapecek
a cestou domu sem se ponekud nemile sklouzl.
Odbocuju z hlavni na vedlejsi do dediny (Teckova krizovatka 90° odbocuju doprava). Tak 60km/h. Byla poneku mlha. Zatocim jako obvykle, ze me to vynese levym prednim kolem na caru no a on to predek nejak nepobral a byl sem pulkou v protismeru

aby rec nestala, tak ja dnes dotahl do konce spravu 3 uceben, se kteryma sem si od pondelka hral. Vsechny kompy spolehlive bezi a sou priraveny k okamzitemu pouziti diky spojeni

Nechal sem se ostrihat, takze je ze me zas hezkej chlapecek

Odbocuju z hlavni na vedlejsi do dediny (Teckova krizovatka 90° odbocuju doprava). Tak 60km/h. Byla poneku mlha. Zatocim jako obvykle, ze me to vynese levym prednim kolem na caru no a on to predek nejak nepobral a byl sem pulkou v protismeru

-> Matthes, záškodník z TechWebu: čim to asi bude

-> Klubko_: Njn... zajimavy ze ja mam vzdy oba testy na 100% 

virt 80% .. som sa oje..l
TW 50%, ale tam nechodím
TW 50%, ale tam nechodím
teraz som si spravil ten test na 100%

90%
jen acka sem nevedel 
tw sem vubec nevedel. Tam chodim jen malokdy
Tomaso435 06.02.09 17:36:38 napsal: já si právě udělal véču,,,, ale dělal sem to bez česneku aby mi netáhlo z huby, mám rande
ty woe, to vypada fakt uplne kentusove 

tw sem vubec nevedel. Tam chodim jen malokdy

Tomaso435 06.02.09 17:36:38 napsal: já si právě udělal véču,,,, ale dělal sem to bez česneku aby mi netáhlo z huby, mám rande

jj ábíčko 

-> Nwkt: No a ja videl ABC a v nem hovno
Asi si videl stary vydani 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já nevim, jsem to nezkoumal, prostě jsem viděl ABC a obálka Burns rally
-> Nwkt: A jaky to bylo cislo? A bylo tam taky to hovno nebo ne?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty voe se snad zvednu a pojedu to koupit, aby si věřil 

-> Tomaso435: To bylo v ABC zejo
Me rekli ze tam je Richard Burns rally a pritom tam je hovno 

-> Tomaso435: Tak doopravdy.......co to je?

-> Pavel P..:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tw: 40%

-> Tomaso435: drahý... kdyby sis tam vyseděl svoje tak to máš zadara a ještě ohřátý

-> Tomaso435: olalá, tak teda dobrou chuť !!

-> Turda: to je hovno z trafiky za 43,- 

-> Tomaso435: já na to furt čumim o maj gát to je hnusný!!

napadá mě jenom že sis hrál s NUTELOU, jestli ne tak to je špatný...

napadá mě jenom že sis hrál s NUTELOU, jestli ne tak to je špatný...
-> Turda: -> mathew144: -> Syny: hlad je nelepší kuchař, chlapci

-> Tomaso435: sis nas*al na talir? 

-> Tomaso435: ako sorry ale pripomina mi to nieco uplne ine ako veceru