Klubko_ 21.01.09 11:41:52 napsal: → Nwkt: vim vim, sam mam vyzkouseno Tuneman2 20.01.09 23:16:25 napsal: → Nwkt: ona na to ma jinyho…ja jsem byl jen morální podpora
kdybys nekecal nekecam..jsem v tomhle čistý jak slovo Boží...no i když...
Co jsem dnes udělal?...rano jsem vyměnil palivovej filtr na ropákovi, pak jsem byl navstivit nemocnou kamaradku :-D...pak jsem se přežral večeří a po večerní projížďce jsem zjistil že mam diru ve výfuku...doufam ze se dovecera neposeru a tim nedokoncim tento uzasny den:-D
-> CpEaRjHaY: No pěkně mi to hnulo žlučí. Snad ti řidičák vrátí za dobré chování dřív, myslím že si můžeš po půl roce zažádat. Myslím že se nemáš moc za co stydět.
-> CpEaRjHaY: Hmm, to musí být radost se setkat s takovým blbcem. Kdyby se to stalo alespoň na veřejné komunikaci, ale někde při couvání do dvora, no to je opruz. Mě by v životě nenapadlo řešit něco takového tak tvrdě. Pokud by byli normální, uznali by svojí chybu, maximálně by se nechali odvézt do nemocnice na šití. Ty by jsi po tom donesl babě kytičku a flašku červeného na dokrvení.
Já už jsem přemýšlel jakou zběsilost jsi mohl způsobit, ale tohle jsem nečekal. Lidi jsou pitomci. Vůbec se ti nedivím, že nebudeš chtít, po navrácení řidičáku, už profesně řídit. Já bych to dělat nechtěl.
-> CpEaRjHaY: Jeee, kvůli takové ptákovině ti vzali řidičák a dali tak šílenou pokutu? Baba by si zasloužila spíš proplesknout, nemá tam co stát a čumět jak couváš. Baba byla asi přehnaně aktivní a nameldovala PČR jaký jsi hrozný pirát, ne? To ti nezávidím, tohle se může stát každému, myslím že se nemáš moc za co stydět.
-> FORM: No tak dobrá.Na firmě při couvání do dvora mi vlezla za náklaďák babka a koukala co se za branou děje,ale stála mi furt za prdelí,takže sem jí vůbec neviděl..Tak sem do ní strčil a spadla na zem..
ja som dnes odmeral ze môj tuningovy zotrvacnik vazi 4.200kg a prave peciem veniec okrem toho som cely motor rozobral...vycstil a nanovo udelal presahy...