já jsem dnes po 4 měsicich zprovoznil svoji druhou 120 ale mam problem zapojom baterku a na ty rapidacky přistrojovce my svitěj pomalu všechny kontrolky nad teploměrem a palivoměrem a to bez klíčku v zapalovaní:( nevite někdo čim by to mohlo bejt?
-> Suty: nejen u nezletilího,, prostě de o to zda mnužeš legálně držel tyhle obraný věci a kdy je mužeš použíš, prostě jako když použiju vzduchovku na někoho kdo mi bude vykrádat auto nebo ho praštím paralizérem,,,,, jak se k tomu staví zákon??
jinak ta ochranka (děda ve svetru) má právo tě při podezření zadržet a vyčkat příjezdu policie,, nic víc,,
Dnes som uspešne opravil rozskackanú 120 LS (14ky brisky su studene aj pre LSku teraz tam sú 15ky ), nastavil som ventily na favo motore, namontoval vodnú pumpu a začal riešit filterbox
-> Suty: tihlecti debilove v cernym svetru jsou jenon pro smich, nemaji vubec zadnou pravomoc, zakon o bezpecnostnich agenturach se sice mel schvalovat, ale nejak na nej asi zatim nedoslo nebo nevim v jakym to je ted stadiu, jinak nemuzou s tebou delat vubec nic, jediny co prichazi v uvahu je 76/2 TŘ,ale tam musí být podezření z trestnýho činu, jinak tyhle jejich nezakonný zadržovačky a osobní prohlídky jsou založený jenom na tom, že lidi nevědí,co si ten pitomec, co na něm vlaje firemní sako, má handsfree od služební telefonu, kulhá na obě nohy a vidí jenom k nejbližší pokladně může dovolit
Kámoš byl v Bile (obchoďák) a ochranka si ho vzala dozadu do kumbálu a prohlédavaly ho jestli něco neukrad. Neukrad - ale měl u sebe teleskop a na to měl prej keci...
-> Tomaso435: Mám pocit, že ta tvoje "výzbroj" bude provokovat policajty k důladnější kontrole vozidla a jeho majitele až tě bude stavět hlídka. Takto narafičená pálka budí spíš dojem zbraně než sportovního nářadí.
-> Klubko_: jojo pamatuju jak jsem je prohřejval... samej studeňák pod BGAčkama.... ale to se to ještě vyplatilo.... když na něj narazim tak ti ho vezmu. :o)
-> Pavel P..: tyyyy brdo, tak ho z kose vylov esi byl funkcni. Z nostalgie bych ho chtel. Se mi strasne libi. Prave to, jak je mrnavej je supr. Pry primo pod tlacitkem YES je signalovej integrac. No a jak se macka macka, tak to namaha spoje kolem nej az signal neni.
-> stika87: udelals dobre, zes to prehodil. Ty tuningovy (vpravo) to fakt radsi ee. Pochopitelne kvuli svetelnejm vlastnostem
a ja este dneska pouzivam nokiu 3310, najlepsi telefon podla mna, nikdy sa na nom nic neposralo, vsetko funguje bez problemov a mam ho uz 9rokov mama za tu dobu vystriedala asi 6telefonov a stale "daco bolo zle" a ta nokia je držák
-> Pavel P..: tyyyy woe! "matrix" to uz sem hoooodne dlouho nevidel tenhle telefen. Tak je to ale vzdycky. Zacit od te nejjednoduzsi veci. Nejede ti sit? Podivej se, esi mas sitovej kabel. Nefunguje mi mikrofon! A je tam vubec?
BTW shanim taky jednoho veterana Ericsson T66 nevis o necem?
Tak já dneska vyřešil jednu velkou záhadu proč mi po renovaci tohodle veterána nejde MIC..... po třídenním zkoušení měření a nadávání jsem zjistil že do toho krásnýho fungl novýho flipu jaksi zapoměli dát mikrofon
→ tomo-DK: Jinak jak staré máte svářečky? neviem veru nemam ani cancu :) je to dost stara technika :( aspon co ja robim na tej zvaracke je sice stara ale fajna :) ide super :) ale samozrejme mame i novsie "stroje" :ň tri nove dikytalne ...