skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124226 příspěvků (zobrazeno 109301 až 109350) od 06.12.2007 do 23.05.2025, založil/a iDawe
Já si dneska odvezl kastli na vyvaření,bylo zajímavý koukat na auto jak jede bez přední nápravy na podval

-> haso: hehe, naopak, pokiaľ nejakej panenke "tam to" dole nenazve membránou, tak je to ešte stále celkom v pohode

-> Jožynek : Sme na tom úplně stejně
Jak tak koukám... není tady nikdo,komu by se chtělo učit

Jak tak koukám... není tady nikdo,komu by se chtělo učit

-> doly120: to je sice pekne, este keby sa mi aj chcelo do toho pozriet...

sme boli dneska s johanxx-om v podniku na kofole len tak pokecat a zacali sme sa bavit o repase AC pumpy, a jano zrazu namiesto membrana AC pumpy povedal blana
porad smiech a ze celu pumpu vycistil a zrepasoval a zakoncil to vetou:
"je pekná a ešte ktomu má aj blanu"

"je pekná a ešte ktomu má aj blanu"

-> Trax: A víš že by to bylo nejlepší?
Protože já se asi sám neodhlásím
Je tady Pan tux?

Je tady Pan tux?

-> doly120: napis tuxikovi, ten ti zablokuje virt a uvidis, ze to pujde

-> Jožynek : To máš ještě jeden celý den, to máš času....
co bych za to dal já

-> Trax: To máš výhodu že máš časovou rezervu
J á bohužel už žádnou nemám,ale nějak se nemůžu donutit k tomu abych se na to alespon podíval
A to mám sešit před sebou,ale vůbec si ho nevšímám
-> stika87: To je jedno,tam dám známku co dostanu
Tak huš huš a běž se učit

A to mám sešit před sebou,ale vůbec si ho nevšímám

-> stika87: To je jedno,tam dám známku co dostanu

Tak huš huš a běž se učit

-> doly120: mna to caka v stredu, ale uz mi je to v podstate jedno, hop alebo trop

-> doly120: to by simel dat spis do fora co sjte dnes podelali
to me pripomina ze bych mel studovat matiku na zkousku :D

-> doly120: ja se dneska chtel ucit na zk z fyziky a taky to nak nevyslo... Ale jeste mam casovou rezervu

Já se dneska chtěl učit matiku ale nějak to nevyšlo
A to zítra píšu pololetku

A to zítra píšu pololetku

tak jsme to byl dneska zase "roztrelit" nepovedlo se

ked uz to nic nepomôze tak aspon zas o par gramov mam lahsie auto

nahrubo vyfukove kanaly a kusa aj sacie ale este nic nie je dokoncene
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tuning by sa nemal zverejnovat

tak sem vyměnil rozvody,ten zlomenej komínek rozdělovače vyčistil karbec vod skurvenýho benzínu a jak si ted motor pěkně tiše šlape..ale nechápu jak se ten komín rozdělovače moh zadřít...to sem stim najezdil jenom tisíc km a rozvody byli kuli tomu vprdeli
Nwkt 19.01.09 14:08:16 napsal: Já dal dneska zkoušku s nulovou přípravou
kua to je veget ja dnes na podruhy nedal takovou banalitu 

-> FORM 19.01.09 16:47:00: brácha je na FEL taky:)
-> gabo000000: A jeje
Fotku mas? 

ja som dnes udelal TUNING

-> aceboss: tak to závidím.. já mám za sebou první a tenhle tejden mě čekají ři... o jedný nic nevím, u druhý byla dneska úspěšnost 15 z 50 a u třetí to snad nějak zvládnu bez přípravy... snad
-> Trax: ha další v řadě.... já sem až na konci... ČVUT - FSV 

-> FORM: Ha, kolega od vedle... FS

-> Trax: ČVUT FEL
Já konečně dneska udělal poslední zkoušku a to z ekonomie takže mám vše a budu se na plno oddávat všemu jen jé škole a učení

-> FORM: A co studujes ty? CVUT?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj ja to znam jak vlasti boty ja bydlim 200M metru od vleku hale a jak jsi rikal ten sjezd to by nebyl spatnej napad sel by nekdo kdyztak??

-> Nwkt: -> Trax: Tak to máte co dělat, já už mám naštěstí první 3 roky zakončené, heč. 

-> Nwkt: Hezká kombinace, jsi na tom jeste lip, nez ja
Ja mam predmety akorat ze druhaku a tretaku

-> Gemini: No znova
těžko říct co jsem (já bych řek že blb, ale to je vedlejší), předměty mam zapsaný z prváku, druháku i třeťáku

-> Nwkt: ty ses prvnak ?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Lineární algebra, Matiku 1 mam ve čtvrtek 

-> Nwkt: Jaky predmet, opovaz se rict ze matika 

Já dal dneska zkoušku s nulovou přípravou 

-> Syny: No momentak... Na vlecce sem tu matku utahoval trhakem, metrovou trubkou... a na konec osobni vahu zatizit tak aby ukazovala 35kg 

-> Syny: dik
-> Klubko_: 200Nm + na zavlacku...
-> Syny: a kolikze tam ma byt moment?
-> Gryzly: Mno tak vidis... Kdyz to clovek ma v ruce tak momentak nepotrebuje, ale takvoy ty pokusy nezkusenych lidi by meli proste vypadat jinak... Ja osobne bych si na to bez momentaku netrouf... Nemam ho v ruce a precijen je to na tom dost zavisly... Pokud tobude malo, jsou tam vule a nesedi to a pokud moc, vznika tam velky pnuti, ktery nemusi bejt ok kdyz se k tomu pricte treba dira na ceste... Proste pro lidi, ktery se ptaj jak zrepasovat zadni brzdy na 120tce by momentak mel bejt podle me povinna vybava...
Dneska jsem na urade trvale vyradil jednu 120 bez eko likvidace

-> Gryzly: se divim že sem stim dojel domů
-> Gryzly: hm takže nový rozvody..nechápu jak se to mohlo zadřít kurva

-> zidlik: podle mě se to zadřelo proto se to naonec urvalo. a rozvody se vytahali protože tím zadřeným komínkem byli víc namáhaný než normálně.
-> Syny: Vlečky jsem provozoval dvě a kyvek několik. A hodně jsem jich opravoval. bubnů jsem měl sundaných nespočet, zezačátku i bez momenťáku. a na žádným autě kde jsem sundal z kyvky buben se poloosa neulomila.
-> Syny: Vlečky jsem provozoval dvě a kyvek několik. A hodně jsem jich opravoval. bubnů jsem měl sundaných nespočet, zezačátku i bez momenťáku. a na žádným autě kde jsem sundal z kyvky buben se poloosa neulomila.
tak sem rozdělal motor abych zjistil co vněm tak mlátí a proč zničeho nic přestal jet a tady je fotka..jak se tohle mohlo stát??ještě další otázka..je normální že rozvody po tisíci km sou vytahaný tak že ve středu toho řetězu snima můžu hejbat centák nahoru a dolu??
-> Gryzly: Ja tady mam ten strach z toho ze mi upadne koloasi nejmensi
Protoze ja tma kyvku mit budu, ale kazdej kdo ma vlecku, rika ze kyvkce padaj kola, protoze to jednou videl nebo o tom slysel... Takze asi tak :)

-> minno: cvok

-> Staf1221: mozno , ze mas pravdu :D tu su sami cvoci