-> Z.Korky: Cena je pěkná a Kadaň by neměla být problém.
-> ALL: Nevíte někdo, kolik váží holá kastle? Usadil bych jí na dvoumetrový vozík a můžu dojet kamkoli.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124223 příspěvků (zobrazeno 109751 až 109800) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
-> petr s: Mno totožný má kámoš v pěžotyu a je to 1.9 51kW... Podle čeho by se eventuálně ještě dalo zjisiti co je to za motor?
-> Bagrr- máma mele Emu: Podle víka je to 1,7
-> petr s: 1.9D přijde do mý 405tý... a měla by to bejt 51kW... ale jistej si tím nejsem...
-> Bagrr- máma mele Emu: 1,7 diesel?
-> Nwkt: V týdnu dodám další foto z průběhu a kontakt.jo?
Tak sem dneska úspěšně vstal dřřív jak v půl druhý odpoledne:-) A pustil se do práce, začalo to tak nevině....
BXko už nemá čím svítit...
BXko už nemá čím svítit...
ráno sem se jako každý den nechal roztáhnout, dojel do práce vzal sekerku a ..... vysekával půl hodiny sníh a led z podbehů bych si to dal do tepla lakovny, pak sem vyndak starter(lpg je na to kruté), vyčistil promazal, prostříkal, zavřil prasklý výfuk, nasadil obě zadní mlhovky, ostřikovače z fava, dolil nemrzku, a nakonec sen naondil dvouvláknovky do zadních světel
-> minno: no ale ci to funguje to neviem, teda, odvzdusnil som a na mieste som zahrial na daco cez 80°C pri tom odvzdusnovani jak to stalo a som turoval...
potom som len tak blbol na snehu a drzalo permanentne 80°C ale napacilo sa mi to ze mi dymil motor (proste asi jak som vypustal vodu som oblial blok a nevyschlo to, ved mrzlo furt a nemohlo vyschnut a ani zamrznut) a ked sa to vypalilo tak uz je to v pohode a dlhsiu cestu som nemal takze sa zohrial potom ked som isiel po vyfuk len na 50°C lebo cesta bola asi 5km maximalne
potom som len tak blbol na snehu a drzalo permanentne 80°C ale napacilo sa mi to ze mi dymil motor (proste asi jak som vypustal vodu som oblial blok a nevyschlo to, ved mrzlo furt a nemohlo vyschnut a ani zamrznut) a ked sa to vypalilo tak uz je to v pohode a dlhsiu cestu som nemal takze sa zohrial potom ked som isiel po vyfuk len na 50°C lebo cesta bola asi 5km maximalne
-> Z.Korky: Tak to bych klidně i dovez, u nás cena pod 7t nebyla
-> haso: ty si spravil, a mne sa dnes pos...pokazil :(
ja som dneska uspesne spravil termostat a doniesol od chookiho seriovy vyfuk 

-> Nwkt: Počítaj to podle hodin,ale tuten skelet za 3,5.Komplet přední náprava mě vyšla na 300,-
-> Z.Korky: A cena?
-> FORM: Je to normální zakázka.I když na slabej plech musej opatrně.Pískovačku mají na silnej matroš.třebas blatník by se tím tlakem zvlnil.Nápravy jdou dobře.Kousek od Kadaně.
-> Z.Korky: Parádní, myslíš že by šlo udělat moje fáro? Kde to pískujete? Koukal jsem že jsi z Chomutova.
asi bych to nepískoval celé, ale určitě bych chtěl vnitřky prahů, všechna orezlá místa, nejspíš podlahu a podběhy zespodu. Zbytek by se odbarvil.
-> Matsoft: já vím,nechával si tam tenkrát nějakej kluk pískovat Erko a povedlo se jim.A samo bez střechy.A dokonce se pískoval už i Mercedes veterán.
-> Z.Korky: to byla reakce na formuv zajem... ale ty jses rozumnej, tak vis co a jak...

Blatníky a střechu samo pískovat nebudou.Opravdu jen skelet zespodu a zhora kufr,pohlahy a mot.prostor.No a co ukáže pískovačka si pak vyvaří.
-> FORM: zajimava moznost, ale cely bych to nepiskoval.... spis ten spodek a vnitrky
-> Z.Korky: Ty máš možnost v práci opískovat kastli? hmmm, to by mě zajímalo :-))
A ještě jedna kopec jak hovado hrabala jak splašená ale nezkousla to chyběl metr a byla nahoře

-> David29: U ženy doma ty to řikáš jak kdyby vám bylo 60 vole

Dneska sem ráno zbudil buginu a trochu jí projel
ted sem přišel a sem zmrzlej jak sobolí hovno
docela dobrej kros ale nejhorší sou ty zmrzlí krtince
teď vypiju asi pul litru caje z rumem a odpoledne na led hurááá

Já dneska jenom uklízim
Ráno sem uklidil u ženy doma, a ted u sebe 

Dnes rozlouční se Strejdou......"_Navž
dy v srdcích bílzkých :-(
-> Fén - Neznalej a neodborník: jo a to dneska este planujem vymenu termostatu, a naliate vody a kupu vyfuku od clena \"chooki\"
uvidim rano

-> MOLSO: Já mám druhej WAHLER.. Zkusim sehnat novej :)
-> Tampajs: to mas pekne ...
ja uz mam WAHLER termostat a už to drži 80 viacmenej ako priklincovane 

-> Fén - Neznalej a neodborník:

-> haso: Za těch 11 minut si toho stihnul hodně. :o))
-> MOLSO: Furt žádná změna.. Pouze vrácená deka před chladič rozmrzlá silnice a lehčí noha na plynu
-> Tampajs: furt mas TAZ 1500 karbec ?
Dnes sem spočítal spotřebu a vychází to asi na 7L na 100km možná i kapku míň ale jezdim fakt klobouka

-> doly120: anebo boty bez der
v garazi si spravoval spojku Nouf a ja jak sundaval a daval vyfuk zpatky pred garazi, tak sem si nabral dirou v bote snih brrr

já dneska rozáhl dvě auta,jedno odtáhl a jedno natočil přes kabely...prostě sranda,horší je že si někdo půjčil mojí nabíječku a já jsem zejtra v prd...
dnesk ze mě měli v práci radost, odpo sem zkusil start a nic, tak horkovzdušku po starter a za hodinu zas fakal, ale večer do toho sednu a zas nic, tak prodlužovák a znovu, ted sem to postavil na kopec tak uvidíme ráno, je tam už -12

-> Matthes, záškodník z TechWebu: zelezna rucka na lopate?

-> U-Geen: Spise jeho ujo ma po lopate 

-> Klubko_: jasne ze to bude poriadne vystuzene aj zo spodu a aj ku konzole smerom....
-> U-Geen: ee to ne je metla
-> U-Geen: ee to ne je metla

-> doly120: jn

-> Klubko_: Není nad to mít teplou garáž:)

zavaril sem si vyfuk. Ten uzasne kvalitni vyrobej za 670kc mi uz 3x praskl
a mam zmrzly prsty u noh jak svina

dolil sem nemrzku a úspěšně sme dojeli rapidem z hradce 130km do jeseníku.
v neděli zase pojedem z5..akorát sem smutnej že na silnici nebyl sníh
mohla bejt sranda

-> gabo000000: doufam zes pak mamince koupil novej smetak