skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124223 příspěvků (zobrazeno 109801 až 109850) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
Dal karton před chladič a zkoumal proč nejde dát rezerva pod kufr
-> gabo000000: ale bude to mit lepsi zakladnu ne? Touhle pakou, to je tak na urvani v zapalu pri zavode 

skratene asi o 10 cm a teraz je to super

sem se ráno nechal s rapuchem tahat po městě na laně páč zamrz startér a ani netuk, kua jeden, zrovna taaková sibiř
gim 09.01.09 09:52:45 napsal:
mam novy auto skoda ze uz podruhy :-(
havlik 08.01.09 20:07:36 napsal:
→ gabo000000: délka tý tyče
pisemti tam ze este to nieje finalne:) musi sa topozvarat.v.yskusat a pak se to nareze na mieru
darabos - www.mscfilakovo.sk 08.01.09 22:57:22 napsal:
→ gabo000000: ja som to riesil takto, este treba privarit
tycku, no z tvojej fotky naozaj tazko rozoznat, aky ten multivibrator tam
davas do kopy
ta ty si to nejak pretuningoval..ja som zachoval pôvodnu infrastrukturu:)
mam novy auto skoda ze uz podruhy :-(

havlik 08.01.09 20:07:36 napsal:
→ gabo000000: délka tý tyče

darabos - www.mscfilakovo.sk 08.01.09 22:57:22 napsal:
→ gabo000000: ja som to riesil takto, este treba privarit
tycku, no z tvojej fotky naozaj tazko rozoznat, aky ten multivibrator tam
davas do kopy

no jo, ale zase take zlozite to nebolo :)
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: Je to houpačka pro dvě baby. Na jednom konci ko*ot dreveny a na druhém gumenny.

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: Vipadá to jako mučící nástroj pro dvě....myslím že musí pořádně křičet! 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebo pro dva..... eee fuj..

-> Pavel P..: Spis nejaky autoeroticky pristroj pro dve rostenky, takova houpacka ne?

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: nějakej mučící nástroj

Jooo, toto som nafotil minuly tyzden, kto uhadne na co to sluzi??? 

-> gabo000000: ja som to riesil takto, este treba privarit tycku, no z tvojej fotky naozaj tazko rozoznat, aky ten multivibrator tam davas do kopy

-> Fén - Neznalej a neodborník:
už zase?

-> Fén - Neznalej a neodborník:

-> David29: Tobě by mělo stačit, že do obchodu dovezeš stejný počet rohlíků jako si vyfasoval než si vyjel. :o))
-> Tampajs: Jak se ti to povedlo? to chci takýýý 

Kurva dneska sem jel takovýho \"klobouka\" že když sem dorazil na místo tak bylo v nádrží víc než když sem vyrážel.. a to se vyplatí

sem ráno zjistil že mám tjuningový prahy a podběhy, po týdnu ježdění do práce v marastu, ated sem snim proskočil potok neuvěřitelné, jak voda na autě rychle zmrzla, ale aspon sem oplách sůl

-> gabo000000: délka tý tyče

-> havlik: sa ti snad nieco nepaci?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ono to este nie je dokoncene...bude to tak po ruke...niede pri palubovke

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Proč?Dá sedačku na střechu...jako Mr.Bean.
-> gabo000000: to mě napadlo:) ale řikal sem si že to asi nebude ono:D
-> gabo000000: To abys udelal diru ve strope 

perverzaci! vsak an prvy pohlad WRC rucna brzda jak oci:D
-> gabo000000: zeby uchyt zadneho ramena ???
asi nie 

perpetum mobile?

-> gabo000000: to na fotce je bordel:D
-> gabo000000: lampa

-> J3STER:

-> gabo000000: Nejaky posilovac... cim vetsi paka tim vetsi tlak na brzdovy valec ne?
-> gabo000000: To vypadá jako ta lopatka na tyči co do ní ajznboňáci zametají vajgly na perónu.

-> gabo000000: nejaky pokus o hydraulicku rucnu brzdu? :D
-> gabo000000: místo pedálu máš rouru

-> gabo000000: flexa?
Tak jsem dnes musel menit H4 v pravem svetle. Vydrzela 6000 km, presne od 6.9.2008 do 8.1.2009. Osram night breaker...

-> aceboss: Jo tak ty se mazlíš s pokličkama.
No a můj žaludek se teď mazlí s bramborákem se škvarkama.

Já jsi dnes skočil na převaz
a při zpáteční cestě jsem se stavil v pojištovně zkrz protokol o nehodě.Jinak jsem jen oprašil a zpět zabalil nové originální pokličky na apolla a schoval je zpět do šuplíku

Tak já dneska vyměnil hlavní spojkový válec v kufru... takže už jsou oba fungl nový. ale neobešlo se to bez komplikací.. asi jsem ho málo namazal brzdofkou a ten šmejd se nechtěl vracet takže jsem ho musel zase vytáhnout a střeva namočit do brzdofky a složit a už to bylo ok. odvzdušnil jsem to a funguje to parádně.
-> Syny: ja myslim, ze Klubko tp napisal celkom po lopate
-> Syny: vyssia mechanicka ucinnost
-> Gemini: Dyt se jen ptam co to ma za vyznam? Ptam se protze nevim jakej vliv na co maj co nejlehci pohyblivy soucasti v motoru. Nijak nereju do tebe...
-> Syny: -> Nwkt: do zadku, nechajte ma , robim si vlastny vyskum........pozrite sa ako su konstruovane bikeove motory a preco tocia kolko tocia.....aj bez ostrych vaciek.......
-> Gemini: To je sice hezký, ale k čemu to je v těch 7500 ot. dobrý? Krom toho, že se to může rozletět?
-> Gemini: a co by to prave zpusobilo kdyby to melo o 160gramu vic? To nevim :)