skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124223 příspěvků (zobrazeno 109651 až 109700) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
-> petr s: bolo by vhodné
-> Tampajs: jj 4p meli akorad 13ti stovky a kupecka...
-> Syny: Ten test by šlo použít jako vstupní IQ test při registraci a musel by být na 90 procent
-> tomo-DK: tak ti vytvorím ak chceš
>Se hádáte jak kdyby jste nevěděli že škodovka tam dala to co zrovna měla.. Já bych se ale přikláněl že by tam měli bejt 2p

kua, mne ten test vysiel na 30%
skoda,ze tam nie je namiesto 130,120,105 kilo :)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nema :) Jednu krasnou LXku kamaradovo dedy sem pred asi 3ma rokama oblejzal a jediny v cem je oprotiu 120L rozdil je ta naprava a motor z LSa 

-> Syny: Ma 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nema...
Predni napravu to ma jako 120tka...

50,8 % a to jsem většinu tipoval 

Tak 85% a to jsem eRkař

-> Syny: 120LX ma 4 pisty
A já se styděl že mám 65% 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak 2p mela jak 125, tak LX 

-> Syny: Ale taky s 2 pistama 

Jeste mi tak napadlo - 125L s vleckou je vlastne 120LX s motorem ze 120, ne?
To je bordel...

-> Tomaso435: jaky?
tak sem dneska byl na uřadě kde mi sdělil že mi nezapíše doplnky,, (který po mě na stk chtěl abych je mě v TP ) takže viděj si ty volové do huby?? jeden chce tohle a druhej tohle

-> Syny: To uz je lepci no 

-> minno: som lepsi

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Uz sem to opravil 

test 40percent
urobil a urobim kokot...som nejaky nachladeny...zajtra asi marodka

urobil a urobim kokot...som nejaky nachladeny...zajtra asi marodka

-> Syny: Tak ja v teste na 60% :)
-> Syny: No ale proste ta otazka je spatna, 120LX mela standartne 4,22 vlecku 

40 % v teste, taká hanba.
dotiahol som srobik na turbopacke, lebo sa to cele rozchadzalo.
vymenil som 5 kvaltovu rad. paku naspat za stvorkvaltovu. teraz treba pri radeni o dost menej kyvat pakou do stran.
opucoval som hlavu rozdelovaca a kontakty na kladivku. sa divim, ze to este fungovalo.
zistil som, preco to rano neslo natocit. macka vecer vliezla na teply motor a stiahla kablik kondenzatora z indukcnej cievky. nedrzte macky v garazi.
dotiahol som srobik na turbopacke, lebo sa to cele rozchadzalo.
vymenil som 5 kvaltovu rad. paku naspat za stvorkvaltovu. teraz treba pri radeni o dost menej kyvat pakou do stran.
opucoval som hlavu rozdelovaca a kontakty na kladivku. sa divim, ze to este fungovalo.
zistil som, preco to rano neslo natocit. macka vecer vliezla na teply motor a stiahla kablik kondenzatora z indukcnej cievky. nedrzte macky v garazi.
-> Syny: RiC a GLi měli 4,22
-> Matthes, záškodník z TechWebu 12.01.09 18:45:12: Tak si ji strc vis kam
To ze nejaky meli vlecku vim, ale oficialne to tak nikdy nebylo. 125L je ofiko proste 120L + 5q

To ze nejaky meli vlecku vim, ale oficialne to tak nikdy nebylo. 125L je ofiko proste 120L + 5q

-> Syny: 125L mely jen nektery vlecku, to uz dojizdeli zasoby ci co. Ja mel taky kyvku ale ted uz vlecku 

-> Syny: jo a taky jsem měl jednu 89 a vlečku neměla

-> Syny: já zas měl jednu 89 a vlečku měla...

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: S poslednima 125L bych se hadal... Mam jednu z podzimu 89 a na kyvce :) A nikdy oficialne 125ka vlecku nemela... S tou LX mate pravdu, upresnim to tam... Diky
-> Matsoft:
mě zase převody

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj,měli-120lx a poslední 125l
-> Syny: Tyjo ted koukam v tom prvnim testu otazka 3 ma 2 spravne odpovedi...
5q pro vlecku mely standartne jak 4,22 tak 3,9.

65% napoprve
55%...to je tím že není kde dělat po nocích...až bude garáž tak zas budu ve cviku

-> Pavel P..: 75pct na prvni pokus... zmatla mne nadrz, vicka a stalej prevod.
Další 4 fotogalerie, tentokrát z Hrocháče. Tím asi na delší dobu končím a doufám, že se někdo přidá s vlastní galerií.
skoda-virt.cz/cz/.../1029 24-fotogalerie-na-virtu
skoda-virt.cz/cz/.../1029 24-fotogalerie-na-virtu
tak jsem taky ozkoušel výsledek 55%
utáhnul sem vejfuk kterej sem málem včera ztratil..asi mě ho někdo chtěl ukrást jinak si neumim představit jak zničeho nic zmizej 3 matky ze 4...svině cikánský zasraný už mě to sere se jednou naseru a všechny je vystřílim
a samo z voleje..druhý kola ani pomůcky neuznávám
-> Syny: hééj to je dobrý
..pouhých 65%

-> stika87: Dockas se 

-> Syny: a kdy bude dalsi ? :D:D:D
-> Gryzly 11.01.09 22:57:48: A to vadi ze Metalex vznikl az po revoluci? Ja tam nikde nepisu ktery kabra byli pred revoluci :)
-> petr s: 

55!! ale spoteny som az mezi pulkama