dolil sem nemrzku a úspěšně sme dojeli rapidem z hradce 130km do jeseníku. v neděli zase pojedem z5..akorát sem smutnej že na silnici nebyl sníh mohla bejt sranda
sem ráno zjistil že mám tjuningový prahy a podběhy, po týdnu ježdění do práce v marastu, ated sem snim proskočil potok neuvěřitelné, jak voda na autě rychle zmrzla, ale aspon sem oplách sůl
Já jsi dnes skočil na převaz a při zpáteční cestě jsem se stavil v pojištovně zkrz protokol o nehodě.Jinak jsem jen oprašil a zpět zabalil nové originální pokličky na apolla a schoval je zpět do šuplíku
Tak já dneska vyměnil hlavní spojkový válec v kufru... takže už jsou oba fungl nový. ale neobešlo se to bez komplikací.. asi jsem ho málo namazal brzdofkou a ten šmejd se nechtěl vracet takže jsem ho musel zase vytáhnout a střeva namočit do brzdofky a složit a už to bylo ok. odvzdušnil jsem to a funguje to parádně.
-> Gemini: Dyt se jen ptam co to ma za vyznam? Ptam se protze nevim jakej vliv na co maj co nejlehci pohyblivy soucasti v motoru. Nijak nereju do tebe...
-> Syny: -> Nwkt: do zadku, nechajte ma , robim si vlastny vyskum........pozrite sa ako su konstruovane bikeove motory a preco tocia kolko tocia.....aj bez ostrych vaciek.......