skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 110651 až 110700) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
Sem taky balil, pristi rok se na to vyseru a koupim na to tasky 

ja dnes balil jak debil projel se v darku co si nadělili rodiče(Citröen -C-Crosser) pak ve svy (kam se sere c-crosser)
sežral tak kilo žradla, tri červeny draky 

-> petřík: supr
tak to tam nandej sám:) krumpáčem

-> tomaso435: já je eště nemám :o))) až za 3 dni.. musej otevřít pneuservis :D
-> Jožynek : ¨to brzo

-> vzrušená registrace: To brzo, mam to rozebrany od srpna
Piskovani ne, ale oskrabani jo :) A pak pekne od zacatku :)
-> m8rinek 24.12.08 00:36:10: Tyvoe celej Makak

-> m8rinek 24.12.08 00:36:10: Tyvoe celej Makak

-> David29: Tak se lepšíš
-> petr s: Jo 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak to každopádně...

-> David29: A bez nehod?
Ja dneska byl ve službách pekáren
Jezidl jsem na Praze 9 a pak jsem jel do Lysé nad Labem do Plusu 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou 23.12.08 20:21:40: aspon sme si vyzkoušeli dobový zvyk k našim vozum, když už dobové doplnky tak i dobové fronty

-> J3STER: vypadaj good
etě si tam měl začlenit rapida do ciferníku
-> vzrušená registrace: nene nic nevyhořelo to je jen tim že to čelo je tak zbarvený blbě
draty tam etě ani nemam to budu teprve řešit 

tak jsem si dneska vyměnil kuláky řízení na mým červeným vánočním dárku a po novým roce hurá na opakovanou tk a je to doma!
-> havlik: jo jo už mi to pár lidí říkalo :)))
-> m8rinek: tak přesně takhle chytlo matsoftovi to zelený garde

-> tunerlada:
Ty jsi případ,ale vypadá to fakt efektně

-> tunerlada: trocha hoření skoda110r.ic.cz/garde/var
eni15.jpg 

-> tunerlada:
hasicak treba:) dobra to vec..ale fakt tot ak vyzera..aj som sa az prelakal ked som to uvidel.si hovorimidem ryhclo rpecitat co sa stalo..ci kable pohoreli alebo co to je?

-> vzrušená registrace: mno ty voe eště tohle
to by mě mrdlo kdybych hořel
dufam že zitra pod stromečkem najdu vytoužený hasičák 

Gemini 23.12.08 23:04:36 napsal: chcel som opravit prevodovku, tak som vybral aj motor, aj prevodovku......a potom som sa rozhodol ze vyhodim von aj napravy a poloosi , kedze idu tie Vianoce.....aspon sa nebudem nudit :)
taky bych se chtel nenudit
po sterdrym dnu ctvrtek, patek este pripravit auto na sobotni zavod a pak ajajaj 5,6,7.1 zkouskovy je zase tady
taky bych se chtel nenudit

-> vzrušená registrace: -> rockboy: trochu to tak vypada, jen co je pravda
-> vzrušená registrace: taky mě to napadlo, ale předběhnuls mě
-> tunerlada: a kurva..aj som si uz myslel ze ti to vyhorelo

mno ja neska zkoušl jen tak čelo a eště malinko kitovačka a de se spadovavat 

-> Syny:
prave som ziral ze ty to cele rozobral:D zaciname od 0?
bude aj oskrabanei celej karoserie a opieskovanie?:)

-> minno:
Ja vas varoval vsechny

-> Gemini: ty si už ako Syny :-) Nezačalo to tiež len výmenou zadných pakní?
havlik 23.12.08 23:10:04 napsal:
→ vzrušená registrace: malý vrtáky:))
niekedy aj mali vrtak srpavy velku show

→ vzrušená registrace: malý vrtáky:))
niekedy aj mali vrtak srpavy velku show

-> vzrušená registrace: C je spravne 

-> vzrušená registrace: malý vrtáky:))
-> havlik: alebo vrtana studna:)
chcel som opravit prevodovku, tak som vybral aj motor, aj prevodovku......a potom som sa rozhodol ze vyhodim von aj napravy a poloosi , kedze idu tie Vianoce.....aspon sa nebudem nudit :)
-> Gemini: ze by topeni z hloubkovych vrtu?
myschaak - diverzant s koženou brašnou 23.12.08 20:12:25 napsal:
cca 5:30…otvírali v 7:30
doooooooooooooooooooooooo oooooooo píííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííí í.eeeeeeee
neuveritelne neico..akos tal som uz od 6 na dopravnom ale tha totooo
cca 5:30…otvírali v 7:30

doooooooooooooooooooooooo oooooooo píííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííí í.eeeeeeee

aceboss 23.12.08 22:34:58 napsal:
→ J3STER: Vy jste blázni není nad to jsi všecho vyřídit
pěkně v klidu v průběhu roku a nenechávat vše na poslední chvilku.
Pokud nekupuješ auto právě na konci roku že...
→ J3STER: Vy jste blázni není nad to jsi všecho vyřídit
pěkně v klidu v průběhu roku a nenechávat vše na poslední chvilku.
Pokud nekupuješ auto právě na konci roku že...

-> J3STER: Vy jste blázni není nad to jsi všecho vyřídit pěkně v klidu v průběhu roku a nenechávat vše na poslední chvilku.
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Taky jsem minulou středu vstával ve 3:00, před čtvrtou byl před úřadem a už tam stálo pět lidí.

-> Gryzly 23.12.08 20:39:34: tak to je hustý príbeh :) pred pár dňami som počul o niečom podobnom. Brat bratovej priateľky pred pár mesiacmi kúpil jazdený Fiat Marea a minulý týždeň zadrel motor - po oleji ani stopa
Chalan po kúpe ani len neskontroloval hladinu, to je vraj práca pre mechanikov

-> Gryzly: Mám v podstatě podobnou školu, fakt je ten, že tě tam naučí kulový, pokud k tomu člověk neni, tak tu školu udělá, ale auta ho minou. Mám pár bývalých spolužáků, o kterých bych bez rozpaků tvrdil, že výměna kola na autě bude maximum jejich možností - a teď makaj v nejmenovaných autorizovaných servisech.
Škola ti prostě dá jen ten papír, kterej potřebuješ k tomu aby tě někde vzali a zbytek se musíš naučit v praxi. Oni totiž ty maturitní autařský obory jsou úplně blbě postavený, co se týče poměru školy a praxe...

-> petr s: o je docela na peníze, takže by mi byl aspoň prospěšnej.
-> petr s: Oprava tamy by ho mely vzit aspon by neoteviral kapotu a vsechno by proslo
-> Gryzly: Promin.

-> milano: neviem, ale na bicykli sa mi nezdá že by boli niekde také tenké lanká
-> Gryzly: Na stk by ho mohli vzít
-> Klubko_: Jenže tenhle kovář v ruce kladivo nikdy nedržel. Ale lejstro na to má. SI vem že by ho vzali někde do servisu a měl by něco na autě opravit. Vždyť on ani neotevřel kapotu, jinak by zjistil proč to jede na tři válce.
-> minno:
co tak pouzit radiace lanko z prehadzovacky z bicykla? cca 15.- sk. konce zacinujes a mas to hotove. nas forman toto lanko dodnes chvali.
co tak pouzit radiace lanko z prehadzovacky z bicykla? cca 15.- sk. konce zacinujes a mas to hotove. nas forman toto lanko dodnes chvali.