skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124289 příspěvků (zobrazeno 111701 až 111750) od 06.12.2007 do 14.06.2025, založil/a iDawe
tak sem taky něco přispěju,,,, už si chystám nový kolečka na léto 

tak sem konečně dodělal filtrbox....a když na to tak koukám tak bych ten motor měl umejt to je strašný

-> Gryzly: Chlapa bez plavek tam dáš a kdy budou baby
-> Gryzly:

-> David29: Pane šéf, já bych chtěl přidat.
No dobrá, Tak přidejte.
No dobrá, Tak přidejte.
Já mám dneska po dlouhý době volno... a dostal jsem v práci přidáno 

-> škodík: nesvaděj to na němce, to je normalni označeni teploty snad u všech automobilek.
-> gabo00000: No co narobim, 20 rokov som bral cestinu ako samozrejmost, ceski znami, ceske filmy, ceske knihy (pretoze vacsina prekladov do slovenciny stoli s prepacenim za hovno - vid napriklad Terry Pratchet alebo Umberto Eco) a cestina mi nikdy neprisla ako cudzi jazyk.... ale teraz doba zasla uz tak daleko, ze CJ uvadzam v profesnom zivotopise ako cudzi jazyk, ktory ovladam aktivne....
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 29.11.08 00:03:41 napsal:
-> gabo00000: No jo, kdyz se ucis, tak se uc, ja se nastesti ucit cesky nikdy nemusel, u nasi generace to bylo vicemene jasny, ze rozumime taky cesky a ted sem rad, ze vim, co je to krocan, rampouch, boruvky a podobne
(velke PROMINTE vsetkym ceskym a moravskym bratom za prznenie jazyka, ak som nahodou nieco sprznil
)
ty uz asi si na inej urovni ako ja lebo taku slovnu zasobu este nemam:D:D
-> gabo00000: No jo, kdyz se ucis, tak se uc, ja se nastesti ucit cesky nikdy nemusel, u nasi generace to bylo vicemene jasny, ze rozumime taky cesky a ted sem rad, ze vim, co je to krocan, rampouch, boruvky a podobne

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): myslim ze nic neprznis tolik jako nasinci :) ja napriklad jak hodne ctu na netu ruzna fora a podobne slovensky, a jelikoz mame pribuzne na slovensku, tak pak obcas premejslim ve slovenstine a obcas mi nekteri mladsi vubec nerozumi :D za coz se slovakum taky omlouvam ;)
(velke PROMINTE vsetkym ceskym a moravskym bratom za prznenie jazyka, ak som nahodou nieco sprznil
)

moje radio ma aux. Zkoumal sem tedy kde a zjistil, ze aux je pres dodavany kabel pro pripojeni iPodu. Ten nevlastnim, ale rad bych pripojil napr. notebook. Trocha hledani na netu a nasel sem, ze v tom kabelu vede analog signal, takze stacilo znehodnotit dodavany kabl a pripajet spravnou koncovku .
zitra vyzkousim, esi to funguje a nebude potreba dodelat nejaky napeti, aby radio poznalo, ze bude na tomhle vstupu signal
zitra vyzkousim, esi to funguje a nebude potreba dodelat nejaky napeti, aby radio poznalo, ze bude na tomhle vstupu signal
na to jezdeni kolem komina to mlade staci a me staci jak vim ze ji nekde neupadne zadni naprava a nezabije se v tom uz mam udelane GO podvozku i brzd,ted sem udelal lak a vyvarku tak let muze klidne litat
s barvpu je to tak ze v praci vyrazovali stare metalizy,(cele plechovky nebo jen nektere barvy)tak sem namichal asi 4,5 kg metly(bez redidla) a nic lepsiho vymyslet neslo,mobil to spatne pobral ale je to takova SHREK zelena metle,a v urcitym uhlu jde do zlata,hlavne byla zadara,a mam ji na dve auta,takze dolakuju pripadne kolize me pritulkyne
-> pitrs-84@: přesně takovouhle barvu jsme dneska viděli s mladou ve městě, mimochodem taky na fáčku, prej ,,koukej ta zelená je krásnáá"

-> Matthes, záškodník z TechWebu: treba si uzivat, a jazdit sa da aj bez zimakov a centralu

-> pitrs-84@: tu barvu jsi dostal od armady? vypada celkem dobre
-> pitrs-84@: co je to za barvu?
dnes sem nalakoval jen vnitrky dveri a zitra udelam venkovni plochy dveri,mlada musi natrit podlahu a podvozek gumacem a jde se skladat,
ps zacal sem na tom delat v nedeli
ps zacal sem na tom delat v nedeli

-> krup: -> doly120: -> Zaki: -> Mr_Kubas: hosi diky,feldu mam,facko sem koupil za 3500 mlade na jezdeni,celkove se vsim vsudy je v nem cca 16tis,ale je v tom novej lak,2 nove sday pneu se zimnim a letnim vzorem a uz temer cely interier felicia jinak aktualni stav po dnesku je takovy
-> haso: Ja zas myslel ze dam zimni gumy, ale paril sem half life 2 

ja som dneska zas uspesne nic nerobil a venoval som cas slecne
a to som si myslel ze dnes namontujem central

a to som si myslel ze dnes namontujem central

-> MOLSO: jezisi molsiak co si to za webmastera ked nevies spravit rozlisenie na widescreeny...btw: neviem kto tu ma mrzacke rozlisenie..mal by si potunit techniku a vyhodit ten ciernozeleny monitor

aDAm:já za to můžu že němci neumí namalovat teploměr

-> škodík: a nemel bys radsi resit vlajku na vlnach? :-D
-> Duso: jedno stastie

-> gabo00000: ty kraaaaavoo... diki za upozornenie.. ty vole sak mi podochnu kone v motore.. cosiii,.... idem rychlo prestrekat na reflexnu CERVENU farbu.. som pocul ze dvojnasobok vykonu sa da ocakavat !

-> Nwkt: este to..nikam nejdem iba na hrochfest:)))
prave som ianc zaznamenal spravu cez icq od dusa ktory ubera vykon na svojej skodovke..viz text
DEvi (18:14):
co
som dnes nastrekal bubny na cierno
je toto normalny clovek? predsa cervene bubny pridavaju kone kazdemus pravnemu tunerovy nee?:))))
prave som ianc zaznamenal spravu cez icq od dusa ktory ubera vykon na svojej skodovke..viz text
DEvi (18:14):
co
som dnes nastrekal bubny na cierno
je toto normalny clovek? predsa cervene bubny pridavaju kone kazdemus pravnemu tunerovy nee?:))))
já začal konečně zase brousit dveře z vrakáče
-> Vojťas: ja som ho uz nasiel tak by bolo zbytocne (hladackila)

-> gabo00000: Chceš emigrovat na západ?
to bych to radši vzal o jeden stát dál 

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 28.11.08 15:46:36 napsal:
-> gabo00000: na to ze si to otocil hore nohami je to este tazka pohoda... ale, zaujimalo by ma, preco sa rodeny vychodnar snazi furt a stale pisat nejakou divnou zmesou cestiny a slovenciny....
je se ucim cesky tyvole
-> gabo00000: na to ze si to otocil hore nohami je to este tazka pohoda... ale, zaujimalo by ma, preco sa rodeny vychodnar snazi furt a stale pisat nejakou divnou zmesou cestiny a slovenciny....

je se ucim cesky tyvole

jsem byl před chvílou mrknout jestli mi neteče zase voda z jedný povolený hadice a koukám na předek a nějakej smeták se mi o to opřel a mám ohnutý přední čelo a nakurvenou značku i podložku pod ní... až zjistim kdo to byl tak bude bez oken

-> tomo-kilocvok :D: ...hladac kila bolo lepsie ;)
dneska som sa povozil na aute a najazdil 24 km
a predbehol som konecne dve auta :)
stoho jedno bol traktor
a druhe bola skoda oktavia -autoskola

sem doma kvuli slepaku tak sem se jal aspoň repasovat SEDR.
-> su.tech: -> Jožynek : -> spartra:
Seci ste ma paradne pobavili pred odchodom z prace
Vdaka vam a vikendu zdar
Seci ste ma paradne pobavili pred odchodom z prace

Vdaka vam a vikendu zdar
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): prečo hoci preto, že vychodnári sou šialený
kousek madaři, ukrajina

-> su.tech 28.11.08 13:59:20: Proto auto nemeju a mam klid 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): preto ze je to -> gabo00000:

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): protože on se běžně sere kam nemá.

-> petřík: pres boudu normalne kolami vzhuru..ta strecha bola hodne preliacena ale pekne som to vytlacil....zadny lem opravym a na ostatne nejspis serem...
-> gabo00000: tak přes střechu . ono si to spíš jako šopnul na bok do ty škarpy a střechoud se to jenom opřelo ne ? jinak ten lem je naprt no.. budeš to opravovat nebo na to kašlelš?
-> vaclav785: jj nie je to az tak zle..btw LP blatnik je novy..ten bole ste spuceny..inac je to celkom v pohode...ten zadny lem nejak stuningujem a pojazdi to este kusa..
-> gabo00000: jasné v poho ale nedopadlo tak nejhůř na to že to šlo přes střechu
-> vaclav785: mozno..to je jedno..tak je to dobre...hlavne nech to pocuva este aspon pol roka a tak ho neidke pochovam:D
-> gabo00000: jj toho jsem si všiml ale přišlo mi to zaostřeno na ty dveře