skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 114701 až 114750) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
dnes jsem zjistil ze hlava co jsem dal na repasi k mechanikovi je uplne KO a ze se vyplati sehnat jinou :-(
je to na Senovaznym namesti, Budejcaci znaji 386355450, chlapik byl solidni, rpoto mu delam reklamu, tak me nekamenujte :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no vidiš jinde sem si to opravil, ale tady sem na to pozapomněl, nj asi bych se mněll vrátit do školy a na základku

-> RON: tak piš...
Tak dneska nejak marodim, ale nasel jsem kontakt na Budejckou prodejnu autodilu. Chlapik ma spousta novych veci na skodovky, Fava, Feldy vetsinou za 50% ceny, kdyby byl zajem, tak sem dam kontakt.
-> MerHanz: Ty vole umil

-> peto19:
ta vypadá fakt nádherně

-> peto19:

Tak som po velmi dlhej dobe vybral 105-ku z garaze ,oprasil,umyl a stav posudte sami :),chybaju jej tie krytky na vyduchoch C-stlpikov ktore sa bohuzial zlomili ale objednane su nove :)
po dlouhý době sem umil škodnou 

zatím bez uspěchu zháním sací potrubí na škodu 135,136 na 8smi kanálovou hlavu.kdybyste někdo měli,tak pište do id!!!díky.
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): na oboch stranach je iny odpoor? pokial je nove lozisko a namazane tak jedine diferak
-> Klubko_: No, lanko 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: takze licna je lanko ne?
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): No mas drat a licnu. Drat je tvrdej... proste medenej drat... a kdyz ho budes ohybat dostatecne dlouho tak prdne. Licna je z takovych jemnych dratku a snese vic ohybu :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: samomluva ?
aj tak či tak neviem co je licna

aj tak či tak neviem co je licna

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To sem napsal jako kokot, ne lanko z licny ale jeden dratek z licny 

-> minno: a este kdyz tu pojistku chces vytahnout, tak se ti ten plast prilepi na prsty
-> minno: 
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): -> Klubko: No ja jich uz moc nemam, asi je prinejhorsim zacnu opravovat
Jedno lanko z licny cca 4A? Nebo predelam pojistkovku na nozovy poistky 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): -> Klubko: No ja jich uz moc nemam, asi je prinejhorsim zacnu opravovat

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to vies tie dnesne poistku maju dvojitu funkciu, ako prve sa roztecie plast a potom ten horuci plast pretrhne vlakno

-> Matthes, záškodník z TechWebu: holt zlaté časy ked boli kovošroty plne aut tak som si len tak občas prišiel "pozret" oc tam maju a keramicke poistky som bral na kila
mam asi doživotnu zasobu tych poistiek 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: hej presne to me napadlo. Jen 2 mam plastovy, zbytek je este nastesti keramickej. Asi jak uvidim vrak nejake skodovky, tak ji vyberu pojistky 

-> Klubko_: To sou ty debilni plastovy poistky, zlata keramika 

tak si to dnes padim do ostravy a najednou se mi zastavily sterace kdyz sly nahoru, par cm od nulove polohy. Kua! Za chvili slabej smradek. Aha! nevypnul sem je, ale stejne, odkud je ten smrad? Pak sem si vsiml, ze se netoci ventilator topeni. Prepnul sem rozsah a zhasly mi budiky
co to kua? Zastavim, vytahnu pristrojovku, zkontroluku konektory. Vsechno OK. Mrknu na pojistky-2 natavenej plast, ale neprepalena
dam druhou, budiky jedou, sterace stale ne. Hmm
tak sem sel do kufru pro sterku, abych si otrel okno a co nenajdu!? Smetacek na snih sprajcnutej mezi raminko sterace a kastlu
tak sem ho vyrval (doslova, jak tam drzel) a sterace nastesti bezi 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): neskrtaj te pakny o buben?
-> Syny: nemyslim teraz kývanie kyvky ... to je už poriešené .. teraz ma trápi to že pri otáčaní hriadelom (bubnom) je pri točení cítit pravidelne vacsi a menši odpor

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): ja bych to nehrotil, ma to jit trochu ztuha - od toho tam pak bude olej...
-> Syny: praveze to lahko k cumaku moc neslo ... po dotiahnuti bubna sa to o moc zlepšilo a ine kamene tiež prospeli ... ale je to velka zavada ked sa hriadel "zadrháva" ? miestami ma malilinko vacsi odpor a potom zase menši strieda sa to asi po 5 - 10°

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): staci kdyz to jde nahoru a dolu a lechce smerem k cumaku auta...
-> Kuladmin: kyvkou išlo kývat len hore a dolu a do bokov sa jej nechcelo ... a ked som pootočil hriadelom poloosi o 90° tak išlo kývat len doprava a dolava a zvislo to zase nešlo
-> U-Geen: se mi nechtelo klikat na vsechny auta :) diky
-> Majkl: fotky ma v karte auta
-> Komár 1981: To je libový
Chci to takyyyyyyy 

samolepku mi kdysi davno vyrezal znamy v reklamce. myslim, ze tu nekdo rezanou grafiku dela, tak si nechte udelat, ne, :-D
-> Komár 1981 21.09.08 20:21:14: juuuu to ci taky
To sis udelal samolepku?

dakujem za pekne reakcie, na aute je este vela prace a ladenia......na jar bude nachystane,takze riadne palby
-> Gemini: vypada to super, jen ten predn spoiler je nejaky zvlneny?
nebude foto celyho auta?
nebude foto celyho auta?
-> Gemini: Tak to je maso 

-> Majkl 22.09.08 10:14:15: Tak tohle bych si taky na NTB dal ....
-> Komár 1981: chtel sem stejnou samolepku ale jen bilou, pruhy a znak.. cerny mam notas co by bylo jako pozadi :)
Majkl 22.09.08 09:52:52 napsal:
-> Komár 1981: mazec, to chci taky :)) nemuzes to udelat jen cele bile?promin, co cele bile? jako bily podklad nebo cely bily znak? nemuzu mimochodem udelat ani jedno, ale jen me zajima stavba tve otazky. :-D
-> Komár 1981: mazec, to chci taky :)) nemuzes to udelat jen cele bile?promin, co cele bile? jako bily podklad nebo cely bily znak? nemuzu mimochodem udelat ani jedno, ale jen me zajima stavba tve otazky. :-D
-> Komár 1981: mazec, to chci taky :)) nemuzes to udelat jen cele bile?
-> J3STER: Ses zbláznil
to je bezpodlažák
bezstřešák 

-> Nwkt: Ty spravuješ tu starou bílou kastli. Já jsem myslel, že skončí ve šrotu.

-> Zdeněk.: diky nechci...
.a co si mi melo jako stat?jak auto o kolo?proste mam podvozek-................
.......

-> Gemini: nice DTM work 

-> Gemini:
nahod více foto
nahod více foto