skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 114551 až 114600) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
ja som dnes veru nenatieral, vydrhol som motor, vaňu, potom vaňu založil a pretesnil, nahodil nové držiaky motora
MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :) 27.09.08 20:12:32 napsal: ale aj tak ... taketo pekne kolotočove mam na oboch stranach kolotočár MOLSO, velmi pekne
-> Zdeněk.:
podla mna dneska kazdy natieral preto lebo sa konecne po dlhsej dobe spravilo vonku pekne

-> tomo227-hladač kila: vsetko ide ked sa chce a lacnejsie nebudecim viac budes cakat tym to vymizne a zdrazie
-> haso: ja som maloval tiez, ale stenu nad garazou

-> suri: a nic s toho je to za lacny peniaz ale z daleka a bez STK,EK, a baterky tak ak mas napad tak povedz ako to mam doniest do DK z BA

-> suri: dobre,dobre to by aj uz stacilo nie ???
vykasli sa na to !!! o jeden sa uz zhovaram ale nejak dlho to trva !!! 

-> tomo227-hladač kila: a co zase? ved kup nieco zase iba vyberas a nic...
-> haso: len ja nie

-> hany: tak to jsem zvědav na zítřejší výsledek, jestli můžeš, tak mi vyfoť detail...dík

ako vidim kazdy dnes poctivo maloval

-> Zdeněk.: hrbolatá barva na spodky aut
-> hany: co je to šus?
Dneska jsem si vyhrál
Uprostřed je to co zbyl z těch původních 

Já jsem dneska natíral alkytonem oplechování střechy na baráku, uskladnil brambory, přemístil otcovy zimní kola natřená, jak jinak, alkytonem z mé do jeho garáže, a řeším montáž světlometů na denní svícení do otcovy Cordoby.
Jo a slemáci už nejsou

A ja som dneska neurobil nic
keby bolo kilo bolo by o robotu postarane !!!

dnes som dokončil zadnu napravu nalial brzdovku a odtrhol posrany holender na HSV
nahovno robota 

utratil som 721.- Sk za zakladnu farbu na lahke kovy, zakladnu polyuretanovu a vrchnu polyuretanovu bielu+ jedno tuzidlo. nastriekal som pavuciny zakladnou a zajtra ideme zahladzovat nerovnosti po pieskovani. kolieska moje teste sa, budu vianoce. ozaj, co by ste obuli na 5,5 palcove disky /znacka+ rozmer/?
-> Nwkt: Ve mě.
-> Gabriel: V čem je problém?
havlik 27.09.08 14:21:42 napsal:
-> Gabriel: a to je chybaje ale co nadělám. já bych rád něco dělal ale jaksi ještě futr nemůžu
-> Gabriel: a to je chybaje ale co nadělám. já bych rád něco dělal ale jaksi ještě futr nemůžu

-> haso: AHA HO cirkusanta
a ja mam zase napravy z kolotoča no 

Já dneska dělal karbec na fáčku.. a zjistil jsem, že je úplně jinej než SEDR
A pak vyměnil jednu žárovku v přístrojovce u Feldy...

-> havlik: óóó 

-> Gabriel: a to je chyba
já jsem neudělal nic jako obvykle
-> J3STER: good idea:-)
Pavel P.. 25.09.08 21:41:17 napsal: -> minno: ano ano.. cikáni si to odvezli...
Ne ty bereš gumy ja radio.
Ne ty bereš gumy ja radio.

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): Zkus klátit ořechy.....už padají ze stromu.

-> maca: si ho stihl už i přestříkat jo?

sakra ja bych klatil............
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: zachraňuju

-> Klubko_: na tom taky něco bude

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: co my vime, do ceho vseho dela. Treba se za tohle stydi
ale necim toho zavodaka zivit musi 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

zacal vařit druhou stranu
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: No ten sortiment ktery myslis se neprodava jen tak... musis rict heslo a pak projit tajnejma dvermama

-> Klubko_: akorát koukám že nabízený sortiment nějak neodpovídá

-> T: prijd si to vyzkoušet :)))
-> m8rinek: : nemam a kdybych mel tak neprodam,ale mylsim jiny hola treba :-)
-> Pavel P..: co jí to děláš?