-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): Ja je mam taky zluty, ale ne od alkytonu. Koukam ze budes mit taky veselou napravu jako ja, kazdy dil jinou barvou
-> jerrom: Sinsheim to je ono :) byl jsem připraven na to, že pouze jedna hala je o druhé světové.Úplně přesně nevím co od toho mám čekat a jistě to nestihneme celé, ale určitě jsem zvědavý.
myschaak - diverzant s koženou brašnou 03.09.08 20:05:24 napsal:
-> David29 - antiDriver: ale kámoš dělá ve vývojáku a že prej jim někdo ukradl figuríny na crashtesty a nový budou až za 3 měsíce tak někoho sháněj,to by ti sedlo ne? Beru...bližší info přes SZ prosím....dík
David29 - antiDriver 05.09.08 14:39:35 napsal: ...Nakonec se zjistilo že ji tam mám dýl (byla tam už rez)... A nedostala se ta rez i trochu hlouběji? To by totiž mohlo vysvětlovat tu tvoji úchylku. :o)))
-> MATTESS: Do Německa. :) Jedno muzeum je ve Stutgarttu (jedné automobilky s hvězdou ve znaku) a druhe někde po cestě u dálnice.(Nevzpomenu si na název-ale na Concord se těším) .
-> Bedřich: Ajaj.. to sem měl taky Nakonec se zjistilo že ji tam mám dýl (byla tam už rez ) a když sem odcházel, tak sem si tu záplatu na oku stejně hned sundal... a byl sem tam asi 3x...
Já jsem dneska navštívil STK Auto se jim prý moc líbilo V závadách jen motor těsnost a stav výfuk. potrubí. To nevím co se jim na svodech 4-1 a příčnáku nelíbilo