skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124202 příspěvků (zobrazeno 115451 až 115500) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: mel sem shozenou napravu, ale vodovodni a brzdovy trubky tam zustaly. Tlacil me cas, tak sem to jen pretrel zakladem a pres vikend to doufam znovu odstrojim vcetne trubek a udelam poradne, takze 2. vrstva zakladu a pak ten cernej gumoasfalt ci co to je.
-> Klubko_: aj predok som uz robil takto na spalkoch, mrdacka riadna to bola :/
-> Klubko_: Pokud to neni odstrojený to věřim
-> minno: ti reknu, sem minulej tyden opravoval nater vepredu a tam se teda dostat s flexou na obrouseni dost hnus. A to sem to delal na kanale. Delat to jako ty jen na spalkach este vetsi hnus
ale kdyz ji milujes...ze? 

-> Klubko_: obrusoval som to až na kov len tam, kde to bolo treba, a že tých miest bolo dosť :/ potom na to 2x základ, na nosníky a spodok 2x alkyton, na podbehy 2x body 930.
-> minno: krasa

-> Staf1221: alkyton
-> minno: aha...ale vypadalo to tak---aspon viem ako to bude vypadat

-> minno: cim si to natrel?
-> minno: obrusovals celejten spodek, vsechny zahyby az na kov?
-> rolls: šedý, taký šedý ako sú nosníky motora, len fotka je moc zosvetlená, šedé na spodku bude len to čo je na fotke, čiže tam kde ide nádrž, zvyšok je čierny
-> minno: pokrceny este len budem...ked budem ten podvzok robit

-> rolls: ty si celý pokrčený

-> minno: a kua...biely spodok

-> minno: nebude to nejake pokrcene?
Zítra nastrojím dveře,vyměním čelo nasadím nárazníky a může zas lítat.
včera jsem našim stříkl skelet,pak na noční a dneska strojil.
Dneska jsem nic neudělal, pouze ujel s kilem 190km za což jsem rád že to holka dala

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 04.09.08 10:57:28: no ale to je pravda...to byla jedna z jeho prvních vět na hodině 

-> David29 - antiDriver 04.09.08 11:01:37: aspoň bude pěkně

-> David29 - antiDriver 04.09.08 11:01:37: aspoň bude pěkně

dnes jsem sundal vnější prahové lišty a očistil je od toho černého sajrajtu

-> pyroman: Jo..nerej porád 

-> pyroman: Ale ved ho uz nechte byt..... 

-> David29 - antiDriver 04.09.08 10:40:32: n´ám na střední říkal fyzikář, ať jdeme na pekaře, že tam budeme co platní...ale u tebe by si to možná i rozmyslel 

Ať někdo zkusí napsat, že berou každýho blba 

-> Nwkt: Nechali viď...hlavně že mám papíry 

-> David29 - antiDriver: U pekáren si tě nechaj
stačí abys jim nezbořil všechny auta 

-> Nwkt: Se základkou viď 

-> David29 - antiDriver: Si moch rovnou skončit školu ne 

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): Normálně sem zastavil a vynadal mu... takovej děda no...
-> RON: I tak se to d brát
Jinak já dneska podal Žádost o opakování ročníku a schválily ji
A ještě k tomu si mě šéf nechá, takže u pakáren zůstávám 
-> RON: I tak se to d brát

Jinak já dneska podal Žádost o opakování ročníku a schválily ji

-> David29 - antiDriver: takze to jsi malem naboural.....

-> David29 - antiDriver: To jsou hrozny kokoti no 

-> alchstuip - (Zdravime statocnych partizanov): Jo, ale měl na mále... bylo to mimo obec, takže tma jak v prdeli...
-> David29 - antiDriver: A zije?

Já dneska zmrdal cyklistu... debil. On v půl pátý ráno nemá světlo ani vestu... když sem mu to řek, argumentoval, že má odrazku

mam ist o 9 do skoly ta uz radsej vstavam o 6 aby som nastartoval kadeta
btw tens tartovaci sprej je riadne svnstvo! mne to auto normalne nastartovalo..zdochlo a ja ze ta skusime sprej co to spravy ..fukol som kusok a idem ze nstartujeb bazmegtake zvuky to vydavalo z motora a len tocim tocim tocim a kym som to svinstvo z motora vytocil uz dosla stava aj v baterke..no nikdy viac..radsej klasicky sprej fuknut d sania

-> minno: Namestovo, tam jsem dneska byl ....

-> FORM: Ještě nevím kdy budu v garáži, nejspíš o víkendu když mi vyjde čas... dám ti vědět když tam budu...
-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): ale jako celkově mám fiaty zmáklý,ale tohle mě dojebalo,je to zhuntovaný a ještě napikaču řešený,zlatý brávy...
-> M@rtin: do Liptovskeho Hradku to mam tak 90 km, ja byvam v Namestove - pri Oravskej Priehrade, to je od Liptova viac na sever.
-> venni: Fijat no, si zkus multiplu nekdy 

celej den jsem vyndaval převodovku z Fiata palio,to vám je takovej sráč....

ja som vcera vytocil erke dake otacky po 3 mesiacoch chytila na brnk 

celej den brousim plnič na autě po kroupách a když v 7 zmizeli šéfové válet se k kelevizím, dal sem si rapída na dilnu a prováděl ůdržbu, to už bylo radostnější
-> minno: Já jsem M@rtin s bílou feldou a jsem v tomto kraji na dovolené. Momentálně sedím v Liptovském Hrádku v hotelu SMREK na pivku, pokud to sem nemáš daleko můžem se společně sejít.