skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124201 příspěvků (zobrazeno 115501 až 115550) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> David29 - antiDriver: 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Ty si vůůůůl

-> David29 - antiDriver: ale kámoš dělá ve vývojáku a že prej jim někdo ukradl figuríny na crashtesty a nový budou až za 3 měsíce tak někoho sháněj,to by ti sedlo ne?

Dnes jsem nachystal sadu dvouvlaknovych žárovek na gardeso:) zítra pude na auto:)
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Co to bude.... povídej 

-> David29 - antiDriver: hele jsem ti sehnal dobrej kšeft,praxi už v tom máš a nabízej 40tkč měsíčně,chceš bližší info?
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Proč mi kazíš radost 

-> David29 - antiDriver:
ale já neboural,boural ten co byl pověšenej....

vymenil som predne pasy za polroka "jeté"..konecne sa to vracia ako za nova

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Takže nejsem jedinej kdo tu bourá 

po betonáži jsem udělal klukům centrifugu,když jsem je tahal z díry

po převázání už ok,akorát bagr šel skoro do díry,8tun bylo hold znát...ale povedlo se,to už si hrál šéf,já už jsem to vzdal psychicky
Topil jsem dneska tu rezatou mrdku na Oravský přehradě, jelikož se to nepovedlo tak jsem zkusil i nějakej horskej potok a tam nebylo vody ani po kotouče, tak zase nic

-> Fén - Neznalej a neodborník:

este ajc erpadlo v kadete zas nejak klaklo abo neviem.a.si nenasava naftu..mam uz pici setko..horsi den ako dnesok si uz neviem ani predstavit

David29 - antiDriver 03.09.08 18:11:14 napsal: Ted sem si zablbnul se psem, a praštil jsem si hlavou o futra Hodnej pejsek. :o))
Duso 03.09.08 16:34:47 napsal: Ukradli mi blatniky a nechali mi tam hrdzu .. parchanti ! :Dhajzli, tu rez tam nechali 95% virtu myslim
Ted sem si zablbnul se psem, a praštil jsem si hlavou o futra

-> pyroman: až vyjede tak to bude ekolikvidace za letu

-> David29 - antiDriver 03.09.08 17:41:16: jak tě tak poslouchám, tak až budu chtít zlikvidovat auto, tak žádnej vrakáč, ale k vám do firmy 

-> Pavel P..: Na Féna srát

-> David29 - antiDriver: a pod všim seš podepsanej ty
to bude mít Féén radost

-> pyroman: Tam sou to vůbec odborníci... převrácená pick-up Felda, nabouraná Felda - pač šofér v Ivecu lovil na zemi dodáky, vylomený dveře...
-> David29 - antiDriver: jen aby

btw: Já to nebyl

-> pyroman: Tak to potom jo
No upřímě řečeno... ani nevěděl co chci za žárovku.. ale faktem je, že elektrikář zrovna spravoval Iveco, co mělo vlivem své výšky nabouranou boudu...

-> David29 - antiDriver: já nemluvil o tobě, ale o tom, co ti podal tu žárovku 

-> pyroman: Nejsem mechanik... sem autoelektrikář, kurňa
Sem na to háklivej 

-> David29 - antiDriver: šikovnej mechanik...a jak opravuje poruchu v elektroinstalaci??? taky žárovkou 

-> pyroman: Prostě nesvítili a já je rozchodil
Řek sem mechanikovi že mi nesvítí mlhovky, tak mi dal žárovku a "na, sprav si to"

Řek sem mechanikovi že mi nesvítí mlhovky, tak mi dal žárovku a "na, sprav si to"

zadna naprava v prvej vrstve alkytonu .... 

-> David29 - antiDriver: zprovozňoval a nebo opravoval???? tě už dali na něco menšího jo 

-> doly120: Jj, napřed jsem si myslel že to budou žárovky, ale ty byly cajk
Byla to kostra...

-> David29 - antiDriver 03.09.08 17:04:52: a zprovoznil?

-> gabo00000: daj foto

-> pyroman: Náhdou... včera jsem si na Transitu zprovozňoval mlhovky 

-> David29 - antiDriver: tak to řeknu hned... to víš... u tebe jeden nikdy neví

-> pyroman: Ale kuš
To sem sundaval ze Zelený 

-> David29 - antiDriver: to už si to zase rozbil? 

-> pyroman: To bych nevymontil.... ale sesbíral ze země 

-> David29 - antiDriver: z dodávky? 

Já dneska vymontil komplet přední brzdy a pedály...
Ukradli mi blatniky a nechali mi tam hrdzu .. parchanti ! :D
btw spustils om kadeta z kopca ako vcera predpovedal NWKT v konverzacii po icq z jozynkom

-> gabo00000: sikovny.... si neubrzdil alebo ta prepadla zurivost?
ja som uz dnes stihol rozbit garazov branu a kadeta
-> xtuner: tak to je fajn....ten můj dělá taky relativně dobře a za rozumné ceny, ale dává si s tím kolikrát času až moc a s něčím se zase moc nemazlí