-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: Jinak než rohlící, to maj těžší Longry pro KFC.... dneska mi vypadly z auta
Sem odjížděl z rampy (tudíš otevřený zadní dveře), jedu kus dál, zastavim a du zavřít dveře a koukám... na zemi za mnou nějakej bordel, a pak sem si uvědomil že by to mohlo bejt moje
-> David29 - písař: Tak toho se nebojím jak by jsi došlel před komisaře tak by Ti sebral i rodnej listA co se toho busu týče tak taky by to neblo tak horky pač neznám nikoho kdo je plně při smyslech a sedl by jsi s tebou do jednoho auta či busu. Ale nezoufej třeba se to jednou obrátí k dobrémů
Fén 20.08.08 14:04:36 napsal: -> aceboss: To by do sebe zapadalo.No právě ted nad tím přemejšlím a at chci nebo ne tak to do sebe opradu zapadá a pokud hlavní iniciator to potvrdí tak v té knize už své místečko má A pojištovny si ho najde taky
David29 - písař 20.08.08 13:16:29 napsal: -> aceboss: To nehrozí... co bych tam taky dělal Ještě že tak jinak bych se musel odebrát do tajemných koutů(sklípů) moravy a hledat Jožina aby nás před tebou ochránil
-> Fén: Můžu se na něco zeptat? Když jsi zminil tu vysočino nezkoušel to-> David29 - písař: projed když tam byl ta obrovská havárka to by mnohé vysvětlilo
-> David29 - písař: tohle není ale omezení jen pro náklaďáky... tohle je omezení pro délku soupravy, takže i auto s vlekem, takhle sem se to učil já, takže mě kdyžtak kluci neukamenujte, pokud to je teď jinak
-> pyroman: Jelikož sem prostě B, tak mě tohle nějak nezajímá...ale faktem je, že mě sere když jedou dva vedle sebe a ten jeden jede nepatrně rychlejc...
-> David29 - písař: pokud odbočuješ tak je to "jedno", ale pokud máš víc pruhů v jednom směru bez toho, aniž by si měl kam odbočit tak jak psal Tampajs 20.08.08 10:18:05: tak tam jet nemůžeš
-> David29 - písař: nj ale tam je to omezený i délkově... nebo aspoň bylo, když sem dělal papíry já... nevím jak to je, tak proto se ptám...abych věděl s jak dlouhou soupravou si to můžu kdyžtak štrádovat po městě v levém pruhu