skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124200 příspěvků (zobrazeno 116201 až 116250) od 06.12.2007 do 12.05.2025, založil/a iDawe
-> MOLSO - pacient : pinclik som teraz doviedol stastne domov
-> MOLSO - pacient : ¨dik a ty ako poracujes?? napravu mas na aute a co dalej cystas??
co jsem dnes udelal?..sehnal si podnájem v Brně:-D..a včera jsem sundal nabořený blatník z fáčka a zjistil sem že mám hnutou kastli...auto pude bude na závodáka...nebo..nechci ani ríkat co...

-> castrol: pekne pokračuješ
len tak dalej 

ja som dnes opravoval pinčlíkaa prd som opravil

co som dnes urobil? .. nasral som sa. niekto mi doskriabal mesiac stare (nove) auto. niektori ludia su fakt pojebani kokoti 

-> petr s: Ty jsi opravdu velmi znaly ve vsech oborech. Ostatni by cumeli tak akorat na kozy... a takovychto problemu si nevsimli 

-> petr s: Asi nějaká křeč 

-> Nwkt 20.08.08 16:31:34: Proč obě dávají tu hlavu na stranu?
-> doly120: jak komu, nekomu se libi nekomu ne proto se vyrabi nekolik druhu a ne jen jeden

-> Nepér: Hele dej si taky za jmeno - z TechWebu at drzis partu 

-> Nwkt: Tak zjisti jak maj směny, abych nepřijel blbě
Té hrozný, jak se každej třetí topic zvrhne na vkládání fotek s holkama

-> M@rtin: Když se trefíš, že bude akorát v práci a na správný pokladně 

-> Nwkt: Tak jako vejlet by to bylo dobrý ne
-> M@rtin: Hele ho kance 

-> Nwkt: No jak jedna i druhá jsou moooooc pěkný, že bych je dojel do ZOO taky omrknout???
-> Nwkt: čéče tak už špatně vidím...ale na první letmý pohled bych je tipoval starší...dle foto 

-> pyroman: Obě 21 jako já
-> Nwkt: zdá se mi to nebo vypadají starší? 

-> Nwkt 20.08.08 15:11:12: Další "dobytek" z virtu ..... budou fotky???
-> Nwkt: jestli hadku nevim, ale kouka mu z podkabatku nejakej cervenej ventilek 

-> VeTëV:
jj akorát řešili nějakou manželskou hádku 

-> Nwkt: podvodniku jeden je kozel 

-> Nwkt: neni jedna vetsi? 

20.08.08 15:24:23hezký kozy... takový se jen tak někde nevidí 

-> Nwkt: 

-> David29 - písař: kurva Evropska - budu chtit na zamestnanci priplatek za prechazeni silnice 

-> Nwkt: videls kozy a bobra?

-> pyroman: Nic víc
-> Nwkt: takže jen kamarádky??? nebo šasem i něco víc????
-> pyroman: Jsou to kamarádky obě
-> Nwkt: takže další, kdo má kolem sebe babinec....a víš aspoň o kterou případně bojovat, nebo by byl zájem větší než monogamní 

-> pyroman: S nějakou vopicí za kozama, nebo jak?
-> pyroman: Heh, tudle sem chtěl po Milady Horákový, a já nevěděl že je to uzavřený... no, a už sem byl za zákazem vjezdu
-> pyroman: Heh, tudle sem chtěl po Milady Horákový, a já nevěděl že je to uzavřený... no, a už sem byl za zákazem vjezdu

-> pyroman: No dozvěděl jsem se tam, že všichni tři singl
takže nemožné to neni 

-> Nwkt: takže trojka jo 

Já byl s kamarádkou za kamarádkou v ZOO 

-> David29 - písař: tak v těhle lokalitách se skoro nepohybuju a když jo, tak mimo dobu tvé působnosti... i když ta evropská... to je nebezpečný 

Ze známejch Jižní spojka, Evropská, Slánská a Plzeňská... jinak ještě Hostivice (kousek za Řepama). Ale od příštího týdne to bude nejspíš jinak, protože tu linku co ted jezdim, mi vemou, pač se kolega vrátí z dovolený...
-> David29 - písař: do KFC ne...ale na Pavláku se pohybuju.... kde všude jezdíš?
-> pyroman: Jenom tohleto...proč, ty tam chodíš?
-> David29 - písař: ty jezdíš i do KFC???? doufám že ne na Pavlák
-> David29 - písař: Tak sem to naházel zpátky a hurá na Novej smíchov do KáeFCéčka 

-> David29 - písař: Nemáš náhodou papíry i na vlak? By to celkem u jistého typu vysvětlovalo zamrznutí CDromů. :o))
-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: Jinak než rohlící, to maj těžší Longry pro KFC.... dneska mi vypadly z auta
Sem odjížděl z rampy (tudíš otevřený zadní dveře), jedu kus dál, zastavim a du zavřít dveře a koukám... na zemi za mnou nějakej bordel, a pak sem si uvědomil že by to mohlo bejt moje

Sem odjížděl z rampy (tudíš otevřený zadní dveře), jedu kus dál, zastavim a du zavřít dveře a koukám... na zemi za mnou nějakej bordel, a pak sem si uvědomil že by to mohlo bejt moje