skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 116801 až 116850) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> tomo227: dik ale ani nechci nieco take robit
-> suri: no klobuk dolu pred tebou fakt ti to ide ! skoda ze ja nemam taku moznost daco take robit

-> Pavel P.: kiez by do zberu uz nemam chut sa sty srat ale co uz
-> suri: ve sběru to berou i zaolejovaný

-> Matthes z TechWebu: keby len radici tycka v nej okrem vidliciek nie je nic a aj tie idu von to je po dovezeni odfotene
-> suri: Musis ji este sesroubovat a chybi tam radici tycka 

-> David29 13.08.08 15:34:14: Tyvoe ty ses fakt blazen... Ja sem tuknul auto jednou v zivote, kdyz sem ho nevedomky odbrzdil pri jistem aktu se slecnou (ano uz zatahuju rucku)... A to sem jen ohnul naraznik o zidku, nic vic... A ty rakvis auta jak na bezicim pasu... Se doclea taky divim, ze te tohle nekdo sveri jeste s vlhkym ridicakem... Ja bych z toho mel respekt jeste ted...
-> xtuner: To výfukové a sací ale nevim kdy bude..

-> CERHY: No tak to by bylo úplně supr, tak já se někdy zase stavím...
-> xtuner: Taky se možná ňáké najdou,kámoš jich pár měl

-> CERHY: Jo sací bych taky neodmítnul
no ale já teď spíš sháním výfukové svody nevíš o nějakejch??

-> Tuner#2: Tak to já skladuju nové díly pouze a jen doma na pohovce.Půlka pokojku sou jen ND
-> xtuner: Možná tu najdu i sací potrubí

-> xtuner: Možná tu najdu i sací potrubí

-> CERHY: ááá pán je fajnšmekr
tak to jo to ti schvaluju
jo origo domek termostatu by se určite hodil i když už mám upravený 120tkový... ale pokud máš dva tak ho vezmu určitě...

-> xtuner: LOL, to věřím, já už na ní taky zkoušel ledacos i výfuk od Hriciny v pokoji zkousla, ale nápravu a motor - to bych měl strach

-> xtuner: Jinak nechceš origo termostat??Mám dva

-> xtuner: No tak mě z toho zbyde tak blok,vana prsa a pár věcí okolo.Plánuju implantaci 1,4 fabie a pár úprav,vše od Excelu

-> Tuner#2: Děkuju, no ten pokojíček dostává víc lidí a úplně nejvíc mamku
-> CERHY: Jo už to tak vypadá pětikanál bude zachvilku minulostí
jinak kdyby jsi chtěl dávat klikovku třeba na vyvažování a nebo hlavu na broušení, tak se můžeme domluvit a vzít to najednou, budu to asi v nejbližší době nechávat dělat...

-> CERHY: Jo už to tak vypadá pětikanál bude zachvilku minulostí

-> xtuner: Taky přezbrojuješ na osmikanál??
Už sem si domů dovezl 742/136

-> Jára: neopali 

-> xtuner: Nádhera, Ty mě vždycky dostaneš tím pokojíčkem, mazec! 

-> Jára: Na to jsi přišel jak? Já mám sání nabarvené 4 roky a opálené zatím není a myslím že ani nebude.
-> xtuner: ach jo barvičky to je hruza jinak motor vypadá pěkně jen byhc ho ušetřil těch omalovánek stejně se to ze sání opalí
-> xtuner: hmmm :)
mat také v mojom awtíčku .... no nebol by som proti 

-> MOLSO: jj sání je favorit a na něm pertinaxová podložka
-> xtuner: to je favoritácke sanie s vyrovnávacou podložkou ??
já jsem dneska jen tak na zkoušku poskládal pár dílů nového motoru k sobě ale dokončení se plánuje kvůli financím tak někdy na jaro 

-> David29: no to určitě , stávaj se i horší , ale nevim jestli je běžný mít jednu měsíčně
-> David29: jenze ty mas pocet nehod vs. pocet ujetejch km trosku prevysujici prumer bezneho ridice natoz jak sirikas "profika"
m8rinek 14.08.08 09:16:33 napsal: -> David29: srážej ti to aspoň z vejplaty?
vylovení, vysušení, odbahnění
vylovení, vysušení, odbahnění

-> David29: srážej ti to aspoň z vejplaty?
-> Mirek: "ten pilíř byl tejden starej,stál mě pět stovek" 

-> petřík: Tak ohnul jsem ji, pač sem na to musel šlapat, vyjížděl sem obrubník...
Ty jo, vy tady na jednou děláte z ohnutý traverzy divadlo
Takovýdle nehody sem viděl i u lidí, co řídej 20 let
Ty jo, vy tady na jednou děláte z ohnutý traverzy divadlo

-> aDAm: Nekecej
Ale furt nevidim za sebe
Možná bych se jí všim, ale já si hlídal hlavně druhou stranu, abych nesrazil barák.. sem se zastavil, co je kurva? Kouknu na druhou stranu a nic pořádně nevidim... tak se vylez, a ona zídka
Jinak odhad zatim nemám, pač mám pokaždý jinak dlouhý auto (co se zadního převysu týče)....

Jinak odhad zatim nemám, pač mám pokaždý jinak dlouhý auto (co se zadního převysu týče)....
-> MOLSO: ty jsi takovej barvičkář :))) máš červený brzdiče aby dobře brzdily? modrý kotůče aby líp brzdily? zelený destičky, aby z nich tolik nesprašoval azbest a byli ekologičtější? :)))
dle mě stavíš barák od střechy, nejdřív bych řešil sajrajt uvnitř trubek a až pak omalovávál
dle mě stavíš barák od střechy, nejdřív bych řešil sajrajt uvnitř trubek a až pak omalovávál
-> Matthes z TechWebu: tak on když vyrůstá v Praze a dělal tam autoškolu (vyzná se v Praze) tak to je něco jiného,ale stejně.Já řídím 4 roky a z řízení mám pořád respekt.PS:zatím musím zaťukat bez nehody 

MOLSO 13.08.08 21:50:56 napsal:
po prvej vrstve ....
nic moc ale druhá to zdokonalí :)
btw neviete niekto ako vyčistiť ten sajrajt zvnútra ??daj nove
po prvej vrstve ....

btw neviete niekto ako vyčistiť ten sajrajt zvnútra ??daj nove

-> venni: A este po Praglu kde je takovej provoz, sice asi rano brzo ne tolik... ale stejne 

-> Matthes z TechWebu: já se mu vůbec divím že vleze za volant tohodle,když nemá najeto nic ani osobákem...
-> venni: Hele, co udelat nejakou vypravu a jezdit za nim celej gang a pozorovat?
Jako chapu ze do neceho vrazi, ale kazdy den poznacit auto?

Tak a teď Vám všem řeknu co jsem dnes udělal...obdržel jsem jednu červenou a jednu zelenou samolepku na RZ u eRka,zase mám na dva roky klídek