skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 116651 až 116700) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> VeTëV: já ti jí tam odvezu,ju?
-> VeTëV:

brzdy
pripravil sem karkuli do srotu
btw...tusim sa to tu niekde riesilo, len otazka, na asfaltovy nater sa da dat alkyton?
dneska jsem nic nedělal,jelikož tu celej den chcalo...tak jsem koukal na zbytek rodiny jak se dělaj koláčky,mňam

predok auta podlozeny a stara naprava je vonka...inac je dooost zachovala, ako napravnica tak aj ramena
-> David29 - písař: to už je minulost
-> petřík: -> ZbyŠek: -> Tommyk.81: díky sem rád že se líbí. barva se fakt povedla a za ty prachy to je krásný
-> petřík: -> ZbyŠek: -> Tommyk.81: díky sem rád že se líbí. barva se fakt povedla a za ty prachy to je krásný
-> zidlik: Aha-)) Já tě mám zafixovanýho, že tuníš Garde 

-> zidlik: hodně pěkný :)
-> David29 - písař: jaký garde?garde už mám asi někde dávno ve šrotě bůh ví kde skončilo to je prodaný
-> zidlik: pekne, kurna to se mi libi
-> zidlik: pěknej lak
-> zidlik: Hele, zhuntovaný Garde...
nandal sem světla,blinkry,masku,zrcá
tka,zámky a víčko nádrže 

-> WMA: Pěkný..taky začínám s airsoftem, ale nikoliv s armádou, ale s chci napodobovat českou zásahovou jednotku URNA
Jinak já dneska bloudil okolo Brandýse, Kralup a Slanýho...takže pokud ste tam viděli zmatenou dodávku Michelských pekáren, byl sem to já
Jinak já dneska bloudil okolo Brandýse, Kralup a Slanýho...takže pokud ste tam viděli zmatenou dodávku Michelských pekáren, byl sem to já

-> WMA: paradicka, to by som si raz chcel skusit
ja som dnes vymienal nisnik zadneho ramena to vam je ale hnusna robota
ZbyŠek 16.08.08 16:39:06 napsal:
-> WMA: skoda ze vam nefunguje i ta dalsi galerie na tech strankachAha, máš pravdu...ještě dneska ráno mi to fungovalo
divný
-> WMA: skoda ze vam nefunguje i ta dalsi galerie na tech strankachAha, máš pravdu...ještě dneska ráno mi to fungovalo

-> WMA: skoda ze vam nefunguje i ta dalsi galerie na tech strankach

-> ZbyŠek: stare cca 14 dni, a teprva ve vývoji a na rychlo delane, aby to bylo pristupne pro vsechny z teamu.
-> WMA: hezky stranky, ty vase
-> WMA: airsoft s kulikovkama ? ale jinak hezky
dneska mi doniesli barborku...caka ma vymena naprav, brzdovych trubiek atd..foto priebezne

...asi to tak nevypadá, ale ta džungle byl fakt krpál! ...

...Dostali jsme ho...
...a tohle byla jeho zbraň: M14 A2 Soccom ... prostě libovka

...a tohle byla jeho zbraň: M14 A2 Soccom ... prostě libovka

nebylo to dneska, ale je to z tohoto celeho tydne
...
Nejdřív briefing...

Nejdřív briefing...
Tak jsem vyměnil ošklivý černý sedačky s proužkem za pěkný béžový. Až mě překvapilo že mají stejnou barvu jako lak

ve čtvrtek sem mi ráno v 8 spadnul na prst 40kg výpalek a do hodiny byl jak báň a nedalo se snim hejbat, a večer kolem 6 sem se teprve z práce dostal do spitálu. Tak mně ozářily. zaplatil sem 90kč a dostal sem jednu dlažku na pařát a 2 do zásoby. No celkem pěkná náplň dne

-> David29: Tak nečti a věnuj se řízení

-> gabo00000: ja sa nebojim ja ta len varujem
sak pockaj ked hodiš na mandarinku OZ.ety a začne chlastat naftu a dotrha rozvodovy retaz, pretrhne sa membrana AC pumpy a zhniju prahy

-> mb136gl, Nwkt: Všechno vidim, všechno čtu

-> VeTëV: to by bolo asi najlespie ale nie kôli zlodejom ale aby sa uz nic nedojebkalo:D
-> Tommyk.81: tak je
-> Syny: zial bohu
-> MOLSO: nic sa neboj
-> Tommyk.81: tak je
-> Syny: zial bohu

-> MOLSO: nic sa neboj

-> mischo: aha, uz som si precital ;)
-> mischo: tak mame v PD o pekne auto menej :-/
ako sa ti to podarilo? kde?
ako sa ti to podarilo? kde?
-> Nwkt: tak to at radsi vrati papiry nebo mi pak jednou nabora moji skoduli 

-> ZbyŠek: 3x v tejdnu? 

-> Nwkt: no stane se,ze nekdo narazi
-> ZbyŠek: Spíš by netrefil při couvání

-> mb136gl: strouhanka ? to jezdi tak pomalu a nebo by netrefil domu ?

-> David29: nič v zlom 

-> ZbyŠek: lebo by to bola strúhanka

-> Nwkt: proc myslis ?
-> ZbyŠek: Ještě že to nepřivez David29 

-> mb136gl: babicka prijela z nocni tak privezla 20 rohliku