skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124198 příspěvků (zobrazeno 118701 až 118750) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> maca: Si po výměně musel seřizovat volnoběh, ne? 

-> maca: od výroby
se nedivim že jede líp když koukám na ten filtr

-> Pavel P.:
nevim jak dlouho tam byl,každopádně ted frčí rapídek lépe
nevim jak dlouho tam byl,každopádně ted frčí rapídek lépe

-> maca: ten filtr je chutnej
to jezdíš v uhelnym dole ne?

proběhla výměna filtru+těsnění ve filtr boxu co dosedá na karbec.....
-> David29: hňhň

Před chvílí sem dokončil komplet výměnu el. stahovačky oken na bráchoví Octávce, už to šlape a jeho dušička je zase o něco klidnější a já mám klid

a doteraz som vyrábal vystužené úchyty v moste prednej nápravy
neni boha aby ešte niekedy vytrhlo tie úchyty z mosta to skor odpadne celý most 

-> Klubko_: Tak to jo, ale stejně bych se bál, že to jednou spadne 

Dnes som čiastočne opravil polotáčkovú vôľu v riadení na modrooku :) Taká vybehaná a vybitá volantová tyč to snaď ani pravda nebola :) Po výmene sa vôľa zmenšila na tretinu 

-> Matthes z TechWebu: Jsou tam, u nás je mají i kusově
-> aDAm: Ok dik, nikdo jinej to snad nevyrabi 

-> Matthes z TechWebu: ja je v nějaké sadě měl. ale jestli byla z rubeny nevim
Ja sem rozebiral 4 pisty co dnes dorazily. A mel bych k tomu dotaz... takovy ty gumicky co tesni kanalky mezi pulkama brzdice jsou v ty sade z Rubeny?
-> Tuner#2: -> Nwkt: moje budú pekné aj v Alkytone beeee

-> Syny: Pružiny jedině komaxit, je to perfektní a drží to.
-> Syny: Dej to do komaxitu
-> petr s: super...dakujem

-> minno: eej 

-> minno: ja tu budu muset delat znova pac to mam jako prase... Inu chybama se clovek uci...
-> Syny: v pohode sa to dá, zatiaľ je na tom 1. vrstva, ešte treba jednu aby to bolo 100% prekryté, ale čo som pozeral tak som na tom nenašiel ani 1 stekanec. Robil som to postupne tak, že najskôr pretrieť časť vnútorného závitu, potom tú časť z vonku a z bokov popretierať a zas ďalší kúsok vnútorného závitu a tak.... Alkyton má práve tú výhodu, že po natretí má ešte pomerne dlhú dobu rozotierateľnosti, čiže aj keď som to miestami pri natieraní vnútornej časti závitu obúchal štetcom to čo už bolo natreté, znova som po tom mieste šuchol štetcom a hotovo. Uvidím, ako dopadne druhá vrstva, ale zatiaľ je to pekne hladké.
-> minno: ej ej ej eeej haaa

-> Bogy: aj men treba kadet robit

-> m8rinek: to ja delal taky a jak to dopoadlo :(
-> Syny: pravidelne otacel :D
-> minno 15.07.08 23:11:10: tak mi povez jak si to dokazal nabarvit aniz by te to stejkalo a delalo kapky :-/
-> gabo00000 15.07.08 23:11:27: aj
-> Nwkt: ses vul
kluku nei a btw ani zdvyhatka..mne staia pekne stare

-> petr s: aj 130? to je to iste ze jo? pac tyhle mam doma vice..130kove boli celkom pekne..oproti tomuto
-> m8rinek: hmm, 200 za srouby na predni napravu? Dobry vedet
to bych rekl, ze ta ty nervy s rozdelavanim pozdej stoji 

-> gabo00000: kks makas ako drak
zisla by sa mi teraz tvoja moralka pracovna , ty pocuj nechces prist aj mne daco porobit ?

-> Syny: na napravy investuj do nerezu..cela predni cca 200kc za sroubky
-> F.I.K: ted uz pod tim nespim, ted je to nad kompem(do dnes ta policka byla nad posteli), ale takle tam ten reprak visi uz tak 2 roky, tak nemam strach, ze by to spadlo 

-> gabo00000 15.07.08 22:29:27: Kup nový
-> gabo00000 15.07.08 22:30:39: Tu mam taky novou, nechceš?

-> gabo00000 15.07.08 22:30:39: Tu mam taky novou, nechceš?

-> gabo00000 15.07.08 22:29:27: 120 pasuje
kraasna klukovka..bez karbonu bez opotrebenia
tohleto nasere...dufam ze su pouzitelne zdvyhatka aj tycky zo 130ky aneb 120

cistenie bloku na novy zavodny motor

zacal sem kamosoj vyvarovat sade a zahlazovat.. tri skodovky doma nejni to luxus:D
-> Klubko_: Ty kráso, eště řekni, že pod tim reprákem, co tam drží za magnet spíš 

dneska jsem vyměnil jednodílnou masku za dvoudílnou, kterou mi přinesl kámoš - díky moc Rudy!
-> petr s: mno leda tak

-> havlik: Bylo horko a to ani italové nedělají