-> Bogy: no normálne....ja som blázon, takže som ich nedal opieskovať a nalakovať, ale som ich pracne obrúsil....striekol základom a potom náročne natrel štetkou
Syny 15.07.08 23:26:09 napsal: -> minno 15.07.08 23:11:10: tak mi povez jak si to dokazal nabarvit aniz by te to stejkalo a delalo kapky :-/
detail po finalnom natreti....2 vrstvy alkytonu. myslim ze to vypada celkom pekne. len 2 malicke miesta asi 5 mm velke sa mi podarilo trochu dodrbkat, ked som pruzina ohmataval po prvej vrstve a este to nebolo celkom suche.
-> castrol: priruby su palene z oceloveho plechu hrubka tusim 15 mm...
-> matoo: zvaralo sa tak ze sa davalo pozor na to aby sa neprepalilo.. takze nieje zvar zateceny dovnutra.. samozrejme nie vsade sa to da idealne.. na jednom mieste mam krasny cencul :D a nedostanem sa k nemu.. taze .. :D smola no :D.. nieje to 100% ... nieje to ani Hricina... ale pevne verim ze to daco malo pomoze.. hned po nasedeni aj so 120 LS/A vyfukom.. bolo citit rozdiel motor ide plynulejsie.. a tichi je.. az bars.. poviem ze je az taky tichy asi ako seriovy vyfuk :)