skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124184 příspěvků (zobrazeno 119201 až 119250) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
-> Syny: Zavařit
Jak se tohle opravi? Delal uz to nekdo? Je to takhle prozrany jen ze strany cela - ten zadni plech je ok... (vice popis a fotky u auta). Kdyztak pisete do id nebo na ICQ. Kdo ho nema a chce me poradit - piste do id a ja vam ho dam :)
Jedeme dal
Sice mam totalne spaleny zada (krom dvou prouzku od monterek)
ale aspon se neflakam 

-> gabo00000 01.07.08 09:08:33: Kdepak. Auto vareny nikdy nebylo...
-> Klubko_: 

-> Klubko_: Můžeš bejt v klidu... to ty tvý prdele jen tak nepojedu 

-> David29:

-> Klubko_: Vtipálku

-> Jozynek: diki diki 

ja si dnes na kolejich sel do auta pro slunecni bryle a levy zadni kolo prazdny. Tak mam pocit, ze mi ho nejakej dobrodinec vyprazdnil, pac do ted kolo drzelo a najednou pres noc uslo. Tak sem vytahl pumpu a na tom prijemnym polednim slunci aspon trochu dofoukl 

já se dnes hrdině opil:D pže se mi nedostalo dílů na škodovku tak sem to šel zapít

-> MOLSO: paráda-> Rapi1: jj je to uzovka
-> minno: tys to nevěděl no ty si teda opožděnec

gabo00000 01.07.08 18:12:05 napsal: -> Klubko_: podlozkou:D duraljak na svinu se mi zrovna zadnej vhodnej kousek v garazi nevali 

-> minno: ty tjunynk mašyny
a diera je správne ked by si sa lepsie pozrel na foto uvidis pastorok hrebena :) a vsetko sa dalo zmontovat a točit volantom

a diera je správne ked by si sa lepsie pozrel na foto uvidis pastorok hrebena :) a vsetko sa dalo zmontovat a točit volantom

-> MOLSO 01.07.08 20:19:18: tak diera je už tam, otázka či aj na správnom mieste

havlik 01.07.08 20:36:42 napsal: -> Rapi1: užovka
to už viem pár dní aj ja túto infošku :)
-> MOLSO: užovky sú proste tjunynk mašyny
to už viem pár dní aj ja túto infošku :)
-> MOLSO: užovky sú proste tjunynk mašyny

-> Rapi1: každy kto má emko sa ma to pyta

-> Rapi1: užovka
-> MOLSO: preco je ten kufar tak zvlastne tvarovany?taky prelis som este v zivote v kufry nevydel 

-> Nwkt: huš potvoro !!
skus vrtat dierku vedla dierky napresno na zakrivenom plechu ...

2 vrstvy snytetickej základovky a aha už je pol osmej
a nelutujem že som to auto kúpil - má absolútne minimálnu koróziu a všetko čo je hredzavé je len povrchovka a dôležité spoje sú zdrawééééé

a nelutujem že som to auto kúpil - má absolútne minimálnu koróziu a všetko čo je hredzavé je len povrchovka a dôležité spoje sú zdrawééééé

Vybrúsená hrdza z kufra + vydlabaný tmel okolo pupákov na tlmiče + aplikácia kys. fosforečnej 

-> Nwkt: byl jeste vozralej

-> MOLSO: A proč je tak šišatá? 

-> Pavel P.: Se divim, že se to nerozpadlo za jízdy 

-> Nwkt: eném malá direčka

Vymerane, naohybane, dopasovane :D uz v tom aj moja rit sedela a hovorila ze je to spica ! 

-> Nwkt 01.07.08 16:41:47: a hele díra do kapsy 

-> Klubko_: podlozkou:D dural

-> Nwkt 01.07.08 16:41:47: pekne pekne, tohle me letos o prazkach taky ceka opravit. Natesti ja tam toho vetsinu jeste mam. 

-> petr s: no, to mas recht. Uvidime, jak se to bude chovat, kdyztak to predelame 

-> suri: Až dýl, teď se potřebuju dostat na zadek, tak to musim vytlačit a otočit
-> Nwkt: aj si s napravou nieco robil?
-> Klubko_ 01.07.08 15:51:50: Trubku rozřínout na polovinu stejně to drží 2 šrouby
4 prispevky po sobe no to sem tomu dnes teda dal 

-> David29: ooo jee! na silnici prestava byt bezbecno?? ne delam prdel 

-> petr s: myslis trubku kolem celyho domku? To by asi zavazelo sroubum, ktery to drzi v kastli.
-> gabo00000: cim bys to podlozil? bych to videl tak na nejakej kovovej krouzek, takze soustruzeni...

uvidime, co to udela, sou tam 4 po celym obvodu a jak psal Shade Nouf: , mela by to spis drzet ta guma. Tohle navareny je tam spis, aby tlumic tu vnitrni cast nevytrhl. Kdyby to nevydrzelo, tak to budeme muset nejak predelat
-> Shade Nouf: to tam je potrebne?
nestacilo podlozit vleckovy domcek?
nestacilo podlozit vleckovy domcek?
Já dneska udělal testy z autoškoly 

-> petr s: nebyla
-> Klubko_: Na vaření ne ale proč jsi tam nedal třeba trubku