skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124186 příspěvků (zobrazeno 119051 až 119100) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
-> Majkl: tak ale to krídlo si si teda mohol fakt odpustiť....

dnes jsem privezl moje prekvapko na hrochac domu a vypada to moc pekne, uvidime co na to Princezna a jak to (ne)prospeje celku :)
-> havlik: pěkná prolejzačka.
-> petr s: 

-> havlik: Clonítka zahodit
-> petr s: no je fakt že je to tedka nalepený uplně na palubce, ale zatim sem to neusazoval prostě sem to tam jen složil a zase sem jel domu:) Jinak clonítka asi taky budu muset sundat co?

-> havlik: Trochu do zadu
-> petr s: to znamená co posunout ho trošku dozadu? ale nevidim důvod nemyslim si že bych tam dával zase GLkovou zpět
-> havlik: Dal bych ho tak aby tam šly obě palubky
-> Syny 03.07.08 21:34:54: dořešeno po icq
-> Matthes z TechWebu: 

-> jate-line: všechno bude 

-> havlik: Teď už jen přišroubovat samořezkama ajeto 

-> havlik: no na ten duvod se prave ptam...
-> petr s: jj pohoda ale sem s tim moc neomlátil sebe ani auto
-> Syny: viz NWKT, ale důvod je trošku jinej jenže to nemá cenu tu psát stejně si každej myslí svoje
-> Syny: viz NWKT, ale důvod je trošku jinej jenže to nemá cenu tu psát stejně si každej myslí svoje
Syny 03.07.08 21:27:53 napsal:
-> havlik: co to ze eLkova palubka... Nejhezci
-> havlik: co to ze eLkova palubka... Nejhezci

-> Repro: To jo no. To mi rikal kamos jak videl trabose co to naboril do skodovky s taznym ... Kdyz to policajti vysetrili tak ze ten se skodovkou zkusi nastartovat a odjet ... no tak odjel a na kouli vytah pulku trabosovyho motoru 

-> Syny: havlik 03.07.08 21:23:25 napsal:
a eště sem nahodil zpět původní Lkovou palubku abych více kopíroval Tunera#2
-> havlik: co to ze eLkova palubka...
-> havlik: Trochu ježek v kleci ale jde
já sem dneska nahodil rám a opravdu to jde i bez vyndání okna a dokonce i v jednom ale co opravdu vadí sou přední seriový pásy

jj gula je dobra vec pokial to nie je naopak 

-> jordison: Bud rád že máš kouli... jinak bys neměl nárazník, čelo a možná ani zadní blatníky...
vyrabal som vleckove rozperne trubky

pracujem na detailoch..vsimate pozink spony na gulakoch?
jak sa mi pacia

kromě toho že jsem skládal babetu, tak jsem si vyzdobil pokoj

-> AlBugni: super
joj nech uz tu je !!!

tomo227 03.07.08 17:18:27 napsal: -> AlBugni: na 110-nku???
ano na Lsku
ano na Lsku

-> AlBugni: na 110-nku???

napravnicka v alkytone (sice nie dnesna robota, ale paci sa mi), esteraz dik Molsovi za zohnanie a poslanie novej napravnice
jasne ze do normalu,nemozem za to ako to doe....

Pavel P. 03.07.08 16:49:35 napsal:
-> Shark:

To cumis co, vole tunink pyco
Snad se to casem zlepsi zase k normalu 
-> Shark:

To cumis co, vole tunink pyco

kapota stoji zahovno

-> Shark:

ja dnes pokracuju na modrym rapidovi.. vcera jsem vyhazel celej interier a dnes okna a jine.. ted trochu ocisti a obrousit, pak se dam na dalsi..
-> Tuner#2: díky, ten doraz budu ještě zkracovat 

..a zaklepaný lem, protože majitel přede mnou asi trochu vic utahoval zahrádku

a vyspraveny nějaký drobnosti
zavařena ta monstrózní díra co zbyla po anténě...
zavařena ta monstrózní díra co zbyla po anténě...
-> Zdeněk.: Coveče, máš to krásně zachovalý. Jen bych trošinku zkrátil gumový doraz, ale udělej ho zas do špičky a bude to OK.
-> Pavel P.:
.. bych ti přál "ochytat" plech okolo držáků náprav .. to je pane romantika ..
( naskenuješ mi ten dokument o tom karbiku ?
)
-> gabo00000: esi vubec .. enem na řidičovim podběhu sem napočital 4 pláty "navic" .. podlahu sem ani rači nepočital .. sranda je, že ty pláty jsou ok - až na povrchovku, ale všecko okole je .. abych tak řekl pěkně v p*či :-)
( kdyby byla podlaha durch, tak je to relativně dobře řešitelné, ale todle by byla docela prasečina .. )

-> gabo00000: esi vubec .. enem na řidičovim podběhu sem napočital 4 pláty "navic" .. podlahu sem ani rači nepočital .. sranda je, že ty pláty jsou ok - až na povrchovku, ale všecko okole je .. abych tak řekl pěkně v p*či :-)
( kdyby byla podlaha durch, tak je to relativně dobře řešitelné, ale todle by byla docela prasečina .. )
-> Klubko_: To je snad jasný ne ? Nebo myslíš že kvůli tomu že zapomněl ten model na palubovce se mu zničil celej interiér auta ???

-> Nwkt: Jako vozrat se s holkou a nemajznout ji - to ses vostuda 

-> MerHanz: já mám model škodovky přilepenej na palubce a ještě se teda neroztek