Ale mohlo to dopadnout i hůř, metr za tim obrubníkem byl sloup Sice bych ho asi nevzal, to že jsem se zpomalil o obrubník (schovaný v trávě, hajz, vůbec jsem o něm nevěděl) asi nebylo směrodatné.
Uznávám že rozhodnutí závodit na těchto kolech nebylo ideální, ale oproti 13" to sedí výrazně líp (nicméně některé situace by nezachránila ani vyhozená kotva )
-> Milan 136: Jinak - tohle je presne duvod proc bych ani od nasich auto pucit nechtel... Takhle jim ho vratit tak me zabijou... (a myslim ze by bylo uk jestli by to bylo moji vinou nebo ne)
-> Milan 136: Já bych typoval že to bude spíš tim znakem, co bejval na kapotě . . .
Jinak to je houno škoda, do tejdne to je v aaa nebo esa jako nebouraný 1a stav po prvním majieli najet 35.000 km ale serviska se ztratila při štěhování . . .
jj, mě taky jednou vletělo auto v zatáčce proti mě, ale do škarpy sem to nevzal, vyhnul jsem se mu taky v protisměru. Nevim proč, ale ruce mi sami zatočily, naštěstí za nim nikdo nejel.
-> Syny: Tak něco podobnýho taky znám Jedeme si to Liazkou, a náhle dodávka v proti směru..jelikož Milda (náš strojník, řidič) se s nim nechtěl střetnout, tak nechtěne to vzal do škarpy A svině nezastavil, jel dál (ta dodávka)...
Takže vypustit vodu a volali jsme druhý auto na vytáhnutí, nakonec nás stejně vytahovalá jiná jednotka
-> vaclav785: jo to znam - taky mi jednou vyletel v zatacce do miho pruhu nakej krete, nastesi to odnasli akorad 2 rafky a geometrii - obrubnik. Taky nezastavil... Nastesti po chodniku nikdo nesel...
Denska byli naky erupce na slunci nebo nevim... Na D1 150 aut v sobe, v plzni snad 5 bouracek, tady koukam ze taky. A v 9 vecer sem mimo mesto kde nejsou lapmpy potkal proti sobe BMW ktery melo vypnuty svetla i parkovacky... Zajimavy co ty lidi dokazou...
-> Montér: slyšel jsem ,že ten maník z dodávkou nedal přednost tomu favoritu tak favorit přibrzdil a do toho dědy to napasovala tatra která nezabrzdí na 10 metrech....