skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Databaze Rapidu a Garde cabrio
-> Majkl: no ještě jsem ho neprodal a zatím to vypadá tak že se ani kupec nenajde a vzhledem k cenám za kolik je prodávají ti další je bez šance abych ho prodal.
-> aDAm: pak toho budes casem litovat, ze jsi ho prodal.. no uvidis sam :)
-> Majkl: no asi jo ale neni na to čas a ani momentálně chuť a tak kára jen zabírá místo
-> aDAm: no hura,konecne spravnej pristup, tohle bych rekl je u kabria jedinej spravnej :)
-> Majkl: jak? komplet rozhodit a poskládat aby vypadalo jako z fabriky ;), žádné barevné kreace apod ;)
-> aDAm: to auto za par let bude mit stejnou a vetsi hodnotu :) ..
jak bys to chtel udelat ?
jak bys to chtel udelat ?
-> Majkl: no vyvoleni mě ani moc neberou ale pokud bych měl zustat tak bych to auto musel udělat uplně jinak než je teď a na to bohužel neni čas a hadam že ještě pár let nebude.
-> Majkl: mas to na mejlu
-> Don Carlos: od mateje nic nemam :) ale treba to posle
-> Majkl: Všechny jsem jich poslal Matsoftovi a ten prý tobě, takže ti asi už nepomůžu. Kdybych ho někde zahlédl, což asi kvůli chybějícím dokladům ne, tak udělám špionáž. :)
-> Don Carlos: super, umazal jsem ho tam a odebral cislo :) diky za info! nemas ty fotky?
-> Majkl: Takže fotky jsou jen z nokie...
No a domněnka se potvrdila. Jedná se o jedno a totéž kabrio. Mluvil jsem s člověkem, který ho převezl do ČR a potvrdil mi jméno majitele(V.Kulíšek). Momentálně by se auto mělo nacházet ve Štítné nad Vláří, okr.Zlín.Není na CZ dokladech.
No a domněnka se potvrdila. Jedná se o jedno a totéž kabrio. Mluvil jsem s člověkem, který ho převezl do ČR a potvrdil mi jméno majitele(V.Kulíšek). Momentálně by se auto mělo nacházet ve Štítné nad Vláří, okr.Zlín.Není na CZ dokladech.
-> Don Carlos: super :) nemas nejaky dalsi fotky toho ve vetsim rozliseni pls? posles mi je a mail?
btw nechapu cloveka co to renovuje a proda :(
btw nechapu cloveka co to renovuje a proda :(
-> Majkl: Ano tento. To jsem fotil já, takže jsem si jistý, že je tento od nás. Jen vím, že měl jít do renovace. Od té doby co, zmizel jsem už nevypátral, kde je. Takže se domníváme, že je to jeden a ten samý./ Pracuje se na tom ...
-> Don Carlos: jako tenhle
www.skoda136.cz/Rapid/... /zlin.jpg ??
no clovece je to mozny protoze ten ma byt taky ze zlina :-0
no tak to prosim zkusis zjistit ??
www.skoda136.cz/Rapid/... /zlin.jpg ??
no clovece je to mozny protoze ten ma byt taky ze zlina :-0

no tak to prosim zkusis zjistit ??
-> Majkl: Domnívám se a v současné době na popud Matsofta pátrám, jestli ten od Václava Kulíška není jeden a týž samý, který je v tvém seznamu ob jeden vůz výše.
-> Majkl:
E.Stoepman Rotterdam
E.Stoepman Rotterdam

-> Robi135GLi-HU: I thought this is the same car :)) congrats that guy for this nice cas.. it is shame it is not in CZEch :)
-> gim: tak samodomo rapidy mne nezajimaji :) zajima me jen original vyroba :)
-> Robi135GLi-HU: peknej, ale neni v CR :) neni to ten z Holandska?
www.2dehands.nl/skoda-rap id-136-cabriolet-43295620. html?auto_merk=...
-> Robi135GLi-HU: peknej, ale neni v CR :) neni to ten z Holandska?
www.2dehands.nl/skoda-rap id-136-cabriolet-43295620. html?auto_merk=...
majitel:Gabor Dömsödi

-> Robi135GLi-HU: Congratulations, it looks very nice.
-> Majkl: zkus napsat KDB ten mel taky rapida kabriolet, nevim jestli se tady na virtu jeste pohybuje, ale na 110r.cz snad jeste je. Delal si ho mam takovej pocit sam, jako kopii nejakyho anglana, otazka je jestli ho jeste ma...
-> aDAm: radil bych ti at si to rozmyslis :) nebo ty nechces byt mezi nami vyvolenymi ? 

-> Gryzly: to s tim cervenym nevim, ale je moc peknej..
co se tyka toho co ma kdo v papirech je asi jedno ne? ale kdyz mi to majitel sam rekne, tak to tam rad uvedu.. a to jaky rizeni tam bylo puvodne neni slozity si domyslet :) zalezi na zemi puvodu, ale ta taky neni vsude :)
ber to tak ze tohle je zatim takova rozbihajici se verze, planuju jeste tohle: (tohle je pracovni verze)
www.skoda136.cz/Rapid/typ y.html
jinak jsem tam dal novou fotku k Tilerovymu rapidu kterou mi sam poslal dnes mailem, a pridal Garde Standard ktery bude v CR za mesic :)
co se tyka toho co ma kdo v papirech je asi jedno ne? ale kdyz mi to majitel sam rekne, tak to tam rad uvedu.. a to jaky rizeni tam bylo puvodne neni slozity si domyslet :) zalezi na zemi puvodu, ale ta taky neni vsude :)
ber to tak ze tohle je zatim takova rozbihajici se verze, planuju jeste tohle: (tohle je pracovni verze)
www.skoda136.cz/Rapid/typ y.html
jinak jsem tam dal novou fotku k Tilerovymu rapidu kterou mi sam poslal dnes mailem, a pridal Garde Standard ktery bude v CR za mesic :)
-> Majkl: -> Matsoft: Ten červený od V.Kulíška ze zlína/prahy to má zapsaný v papírech? myslím v českých papírech?
-> Majkl: bys to mohl doplnit u těch co víš, jestli mají české doklady, jestli tam mají zapsáno kabro a jestli jsou přestavěné na leváka.
Ale asi by to zase chtělo umáznout SPZ a nechat jem počíteční písmena.
-> Majkl: bys to mohl doplnit u těch co víš, jestli mají české doklady, jestli tam mají zapsáno kabro a jestli jsou přestavěné na leváka.
Ale asi by to zase chtělo umáznout SPZ a nechat jem počíteční písmena.
-> Majkl: no to je možné ale hrozí zase situace že si to rozmyslím
-> aDAm: ono dozraje, a pak se proda i za vic.
-> Nwkt: no vzhledem ke konkurenci nema no jako ja pod 100 jit nechci takže v cz asi neprodejne
-> aDAm: No nemá to cenu prodávat 

-> aDAm: ok :)
-> Majkl: adam AT studio81.cz cenu tam ani neuvaděj ;) jak vidím kolik jich je na prodej nemá to snad ani cenu
-> aDAm: hod mi pls na sebe aktual mail a cenu za rapida, trochu te aktualizuju :) dikes
takze 6 kusu :) 4 stand. a 2 LUX
-> Matsoft: u Sunseekera to bylo u Adama uz to je ted :)
-> Majkl: omyl.. standart je na prodej jeste ADAMUV a Eddieho Sunseeker
kluci fakt nikdo nechcete Kabrio? Jsou 4 kusy na prodej. 2 Standard a 2 LUXe.. Kdo chce k nam do party?
vsechny na prodej zde:
www.skoda136.cz/Rapid/rap ids_list.html

www.skoda136.cz/Rapid/rap ids_list.html
-> radek: to by bylo super, diky moc za snahu..
-> Majkl: soused ho zna tak se skusim poptat jednou jsem ho viděl
-> radek: nemas fotku? aspon jednu? a kontakt prosim?
tak ja vim eště o jednom ma ho pan válek z ostravy je světle modry tušim že lux a českych dokladech
-> Majkl: podle spz neni... ale v Pečkách to foceny je.
-> Matsoft: tak je to v CR nebo ne?
-> Majkl: kupe
-> disco_punk: tak to je hodne zajimavy :)) GLS v kabriu a jeste sedan
vypada to fakt super :) tohle bych si udelal v oranzovy, kdybych nemohl/nechtel mit dve auta 

-> Majkl: no tak mě smaž ;) mě je to šumak
-> disco_punk: Vyfoceno v Pečkách
-> disco_punk: V databázi jsou jenom ty co jsou v ČR a SR 

podle značky asi němec,co?
-> disco_punk: zajímavý retro!