skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Databaze Rapidu a Garde cabrio
Today! I made them an offer they could not refuse but of course the most important thing its comming home!

-> Dovozman: when they sold it?
havent even seen the offer...

(Byvaly) !!!

-> Dovozman: are you kiddin me? isnt it wayne wifes cabrio?

Ahoj Kluci taky bude brzo 15.
-> aDAm: ok a jak to mam vedet? ty zjistujes kdyz tio nekdo posle na netu fotku jestli neni nahodou nekoho? ja teda ne a delat to nehodlam, jednou je na internetu k dispozici bez watermarku tak co :) pokud by ti to vadilo tak ji stahnu a pouziju jinou... eddie bude mit
-> Majkl: jenze tahle fotka je zrovna moje...
-> bnjaro: opravil bych te :-) "man, you are God !"

-> Dovozman: You are personaly responsible for all slovakian convertibles at skoda.virt ,man youre good

very soon to be exactly half!

-> Dovozman: i think that no Matsoft, but you may be called "kabriofil"
good work

-> Dovozman: that means that you are connected to almost half of all cabriolets in Cz :))
Yesterday i calculated that i am personally responsible for 14 of these

-> aDAm: fotku sem neukrad tak me laskave neobvinuj tuhle fotku mi poslal Matsoft na maila... co ja vim odkud je... jedinou fotku jsem ukradl toho tveho rapida :)
-> bnjaro: to už je nějakej pátek co to tam bylo

-> Matsoft: ved som bol vcera na ebayi a nevidel som ho tam ... kde je ?
-> Matsoft: a řikam snad že je u nás?

-> havlik: ten je ale v anglii
-> Majkl: co se tyka toho vinovyho rapa se zlatymy jupiky co si ukrad moji fotku tak na majitele se zeptej eddieho protoze to bylo jeho
celkem zajimavy sledovat ty barvy, sama cervena tam, bila a zlute...
-> havlik: byl bilej a vim i kdo ho prodaval a kdy aukce skoncila... bohuzel nemam ani foto ani email :(
-> Matsoft: ne byl na 100% stříbrnej a měl leštený 15"

-> havlik: myslis bilej a mel lesteny 15"?
tak ten je kousek od Kladna, ale nemam foto... umrelo se starym hdd. a je to rok a pul
tak ten je kousek od Kladna, ale nemam foto... umrelo se starym hdd. a je to rok a pul
-> Matsoft: a co ten stříbrnej standart co byl na prodej ale je to asi tak dva nebo tři roky a bylo to na ebayi a mělo to leštený 15"ky
-> Dovozman: but this Lux was sold about year ago....
I know about 3 more cabrios, but have photo only of 2 (maybe only 1) White Standart with 1.6l ford engine and White Lux.... all 3 were sold last year. And all 3 bought same man.
I know about 3 more cabrios, but have photo only of 2 (maybe only 1) White Standart with 1.6l ford engine and White Lux.... all 3 were sold last year. And all 3 bought same man.
-> Matsoft: no dnes vypadá líp i když ta černá taky nevypadá nejhuř
-> havlik: mas pravdu.... sakra co to muze bejt.... aljosuv vypadal kdysy takto
-> U-Geen: V Doksech byl tuším na úplně jiných. Možná MATTEESS nebo TUNER bude mít foto, ale BBSka tomu taky sluší :o)
-> Matsoft: šak alešův žlutej ale dřív měl červený polepy na tý černy ne?
-> Pavel P. 03.09.07 17:55:54: mooozna puvodni vzhled Alesova zlutaka...
-> Pavel P. 03.09.07 17:19:37: Loprais
-> Tuner#2: omyl, zadni kola jsou ok :-)
-> Majkl 03.09.07 13:10:30: vole, posilal jsem ti tuhle foto s tim, ze je Premka Dolezala a je od Jihlavy
-> Majkl: Ten černej byl tuším loni v Doksech - mě by se akorát líbil ten motůrek.... 1,4 16V údajně poladěno ze 100 - 120HP a v Sosnový s tím proháněl docela slušně RX-7čku. Zbytek bezcený auto bez střechy pro socky s 2D

-> Honza M: 1,2,3 jsou jiz v databazi cca tyden
-> kubina: jj, akorát bych sundal to tažný. Teda jestli to je tažný
Honza M 03.09.07 18:37:02 napsal: 4 cizinatohle je nejhezci lux co znam..krasnej originalek
-> Pavel P.: to už tak bejvá...

-> myschaak: rostou, rostou a některý i kvetou...

a pak že nerostou!