skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prosba na všechny
Ou, to jsou zprávy
Drž se, Verča ať se z toho brzy dostane. Držím palce.

-> David.: Držím palce
-> David.: Hodně síly a štěstí. Určitě to zvládnete a brzy bude vše v pořádku. Drž se!

-> David.: Ou, to ma mrzí kamarát....:/ Tak budem na vás myslieť, nech to dobre dopadne, ale už aj tak je to hrozné.... Tak aby to bolo OK.
-> David.: len nech to dobre dopadne
děkuji moc všem. zatím stále není vyhráno, stav je stále vážný, snad se to brzy stabilizuje. Horší bude až jí pak pustí domů, budu si muset vzít volno a pak se o přítelkyni budeme všichni z rodiny střídat aby nebyla sama.
Ahoj držím palce aby to dobře dopadlo... A věř že to dopadne
-> David.: Držím palce !
-> David.:
Držím palce a verím že to zvládnete

-> David.:
Tak hodne sily a stesti...

-> David.: Držím všechny palce,co můžu,ať je to v pohodě!
-> David.: Davide držim palce!
-> David.: Držíme palce!
Do háje
....to je mi moc líto a držím palce tobě i tvé drahé polovičce. Hlavně aby se z toho po psychické stránce rychle dostala. Sám mám dva caparty a už to jinak člověk bere.
To zvládnete...není všem dnům konec. Držím palce.
Balíky a lidi počkají.

To zvládnete...není všem dnům konec. Držím palce.
Balíky a lidi počkají.
zdravím vás všechny co znám i neznám a nyní po mně něco chcete, prosil bych o ztrpení ,ale nyní jen omezeně vyřizuju vše. Jak někteří ví v pátek jsem se měl ženit, bohužel v sobotu se stala smutná událost. Drahá polovička byla na konci sedmého měsíce těhotenství ale právě v sobotu jsme o malého přišli a přítelkyně je ve vážném stavu na JIPce,včera podstoupila druhou operaci kvůli masivnímu krváceni do dutiny břišní a stále je ve vážném stavu. Nemám tedy teď myšlenky na vyřízení balíků a zpráv od všech - trávím čas v nemocnici u ní, ale budu se vše snažit samozřejmě vyřídit v co nejkratší době, tímto vás všechny prosím o ztrpení a pochopení. A držte prosím Veronice palce ať to zvládne
moc děkuji
David
PS: omlouvám se že to dávám do této rubriky, ale je nejčtenější a tak zde si to všichni spíše přečtou.
moc děkuji
David
PS: omlouvám se že to dávám do této rubriky, ale je nejčtenější a tak zde si to všichni spíše přečtou.