skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Mr_Kubas 29.07.14 16:31:56: možná příjde, ale nejspíš bude zatajen 

-> Luky: Přítelkyně má taky červenej, tak doufám že přijde nějakej jackpot 

-> Luky: Jj, tohle bylo taky za červenej... ale musel jsem po důvodu chvíli pátrat, v popisu platby bylo akorát "účelové stipendium" 

-> dragon_cb_cz: příjemné
Manželce přišlo nečekaně asi 5 tisíc za červený diplom, šprtce... 

Na starém účtě co už nepoužívám a chystám se ho zrušit se objevilo 6 tisíc... Škola si na mě vzpomněla s "účelovým stipendiem"
Ještě že jsem s tím rušením počkal
Snažil jsem se na celý studium co nejrychleji zapomenout, ale takovýhle připomínky, to beru 

-> OTA-MTX: Mám doma (novější), fotil jsem s tím - ale bohužel to neumím a ani jsem nikdy neuměl - hlavně od tý doby, co kámoš rozšlápl expozimetr to byla víceméně loterie.
Tak jsem tak dlouho shanel po mototechnach dily na skodarnu, az me jeden prodavac rekl o cloveku ve vedlejsi vesnici, ktery mel autodily jen s vecmi na Skoda, Lada a Dacia. Ze to nedavno zabalil a ma jeste veci doma. Vedel jsem jen jmeno a vydal jsem se na lov
Po patrani se mi onoho duchodce podarilo najit, vubec mu to nevadilo, docela dlouho jsme si povidali. Dal mi par zajimavych rad z praxe, a kdyz nakonec vytahl zadni brzdovej stit s CENOVKOU 250 korun, uz mi tak nejak bylo blby rict ne
Asi nejdrazsi vec kterou na aute mam
Jak na potvoru sem si na nic dalsiho co shanim nemohl vzpomenout, ale stejne bych to asi za ty prachy koupit nechtel
Zbytek veci pry bude prodavat na netu, ale dal mi cislo kdybych neco shanel nebo chtel vedet. Takovej pohodar, ale holt se v tom pohybuje tak vi co za to chtit
Treba s momentakem na utahovani bubnu rikal ze ne, ze lepsi trhak a poradne na to dupnout, pomlatit kladivem a znova, aby se to hejbalo a sedlo si to. Ale asi zustanu u momentaku

Treba s momentakem na utahovani bubnu rikal ze ne, ze lepsi trhak a poradne na to dupnout, pomlatit kladivem a znova, aby se to hejbalo a sedlo si to. Ale asi zustanu u momentaku
nález z pozůstalosti, Flexare V a, 1958
neumíte s tím někdo?
neumíte s tím někdo?

-> m8rinek: Ten zas v tý chvíli nenapadl mě..

-> Jozka: Ahááá, já myslel dvoukolýho Rumpála ;).
-> m8rinek: Hned vedle toho prasete.. Rumpál se jmenuje ta světlá věž na strakonickým zámku (nebo hradu či co to je..). 

-> Jozka: Kdepa tam je Rumpál? Prase tam je :)))-
-> m8rinek: Tý jo, i s Rumpálem dokonce..

-> Peťa Klíč: Zvenku to drzi pohromade porezni plastizol...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nuz pravdu mas 

-> K1NYO: a zajímavý že jsem to ašel zevnitř, z kufru, zvenku z podběhu tomu "nic nebylo"
-> Peťa Klíč: lebo ti tam nahadze koleso sol, z druhej strany, a neocistis to....
a může mi někdo vysvětlit, z jaké kosmické příčiny to hnije právě TAM ??
-> castrol: Tojo, ta hnije taky, ale krom lemu a patejch dveri to neni videt. Clovek musi dloubat do podbehu a tak... :)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: zlata felicia 

-> Peťa Klíč: Tyjo to bud rad, ze nemas patrola. Ten hnije vic a nejen karoserie, ale i ram :-D
-> Tomáššš: jen kvuli focení
-> Nwkt: mi poser, jsem dnes přišel o klempířské panictví a po celém dnu ohejbání, broušení řezání ,, jsem sestavil vícedílnou záplatu abych to opravil ,, zatím PS, LS je u zdi takže to musí vydržet než to bude zpátky na nápravách
-> Nwkt: mi poser, jsem dnes přišel o klempířské panictví a po celém dnu ohejbání, broušení řezání ,, jsem sestavil vícedílnou záplatu abych to opravil ,, zatím PS, LS je u zdi takže to musí vydržet než to bude zpátky na nápravách
-> Peťa Klíč: Právě tam to je klasika
to by mě za svatou prdel nenapadlo ,, že najdu něco takového a na takovém místě ,, obě strany
Tohle jsem našel včera v práci.... přivezli nám v tom bordel, tak jsem jí hned zbufetil

-> Syny: Proč jsem to jenom otevřel?! PROČ! 

-> Eidy: Konečně někdo pořádně využil tohle vlákno 

Tak mam asi malo kamaradek, zadnou jsem nepoznal
Ale tedy az na par vyjimek to je material na nocni mury 
-> Eidy: Ale tak si tak rikam, ze lepsi najit bejvalou, nez soucasnou, ci budouci

-> Eidy: Ale tak si tak rikam, ze lepsi najit bejvalou, nez soucasnou, ci budouci

-> Eidy:
Hele, ale ta je jeste jedna z tech nejlepsich co tam jsou :)
Jdu se podivat koho najdu ja

Jdu se podivat koho najdu ja

-> Syny: www.pinkfineart.com/czech
-casting/.../86672
No co, když je kurva... Ale nějak nám nakynula.

No co, když je kurva... Ale nějak nám nakynula.

-> Eidy: Odkaz? 

-> Šediváček: Dělam co můžu. Jenže dodavatel měl dovolenou, takže se ten celej muj kolotoč taky posunul a taky sou prázdniny, takže momentálně čerpam peníze z rezervy. A do toho ještě na konci měsíce STK.

-> Eidy:
otázka kdy na tom castingu byla 

-> Eidy:

V sekci "vtipy" na tuningforu jsem našel nadpis "Poznej svoji kamarádku". Tam odkaz na casting a co tam nevidím? Svojí bejvalou.

Já to říkal, že je kurva.

Já to říkal, že je kurva.
-> Peťa Klíč: A jinak myslím, že cenovka o 5-číslech za tenhle párek není až tak nereálná. Jako určitě se pár kousků někomu doma válí a dost jich zkončilo ve sběrnách, ale osobně jsem nikdy jiný nový fávo karbec neviděl. Sedrů-edserů všech možných typů je ještě celkem dost a čas od času se na některý narazí. Akorát škoda, že jeden není Pierburg 

-> koště: Hele tobě se ta bezproblémová funkčnost sedru zase nezdá?
Kdy ho konečně dovalíš? Nebo tě teďkon tak baví jezdit, že nechceš být bez auta 

-> Šediváček: a cena pro mě?
-> Šediváček: A cena? 

Od Vény: Co jsem se jich kur.. nahledal a nakonec se našly při hledání arvy, nezvěstné několik let, ať předejdem rovnou zbytečným dohadům, ano jsou nový a docela mě zajímá, jestli se nějaký zarytý lekrista zeptá na cenu
Hned jsme to večer zašli oslavit, že se po takovej době našli 

-> Zeke-ten šestý: ono to je myslene tak, ze sa tazko zaraba, a to co mas, tak zhrdzavie...
-> Zeke-ten šestý: to je falosne ,práve nehrdzavie 

při vyndání spolujezdcovy sedačky ve feldě, poklady pod kobercem
Euro že je tvrdá měna? vždyť je orezlý

Euro že je tvrdá měna? vždyť je orezlý

-> GRED-Činpokomon :D: To je story
Proč se mi vybavila scéna z filmu Četník a mimozemšťané?