skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Zeke-ten šestý: to je falosne ,práve nehrdzavie 

při vyndání spolujezdcovy sedačky ve feldě, poklady pod kobercem
Euro že je tvrdá měna? vždyť je orezlý

Euro že je tvrdá měna? vždyť je orezlý

-> GRED-Činpokomon :D: To je story
Proč se mi vybavila scéna z filmu Četník a mimozemšťané?

nedalo nám to tak sme ho s edozonem vyhrabali,zrušili sme tim mraveniště který v něm bylo
nakonec sme ho tam nechali,aspon sme si zkrátili chvíli než karlos dodělá ten karb

dneska po cestě z pohoňfestu,karlos měl problém s karburátorem,tak ho tam začal čistit,a já si mezitim všiml že prakticky hned velde našich aut ze země trčí tohle

-> Jarda/felda 04.07.14 08:18:24: tak veru
já tam našel shakespearovu ztracenou hru
Hmmm, to je určitě nějaký tajný znamení... 

-> Luky: i já měl anglický drobáky pod kobercem
-> Luky 04.07.14 08:12:04: drobáky pod kobercem jsou v každým autě 

-> Luky: no já tam taky našel nějaký drobáky pod kobercem ;)
Já při kuchání cabria našel pod kobercem penci z roku 1989 nebo tak nějak. Napadlo mi, jestli angláni při přestavbě auta do toho neschovávali minci?!
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Já jsem v MBGčku našel v opěradle zadní sedačky zapadlou žvýkačku Pedro...
...no, nezkusil jsem ji
Já jsem v MBGčku našel v opěradle zadní sedačky zapadlou žvýkačku Pedro...
...no, nezkusil jsem ji

-> Pavel P..: A to se vyplatí.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já sebou už rok vozim v kaslíku nouzovou tatranku od Sedity

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já sebou už rok vozim v kaslíku nouzovou tatranku od Sedity

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je hovno.... to takhle jednou kámoš koupil auto a že pojede na vysavač na benzinku, když se hnul pod sedačku tak na něj koukala plynovka, mačeta a nějaký nože co si tam poschovával bejvalej majitel

Sem uklizel auto a pod sedackou byla susenka Mila od Sedity nejaka stoleta
Ale nebyla spatna, kupodivu jeste nebyla prosla...

-> koště: tahle vadu nemá, kromě díry od krumpáče v deklu a pár chybějících čudlíků...

-> Pavel P..: AZS223 jsem nedávno měl na prodej. Taky měl vadu, ale pár lidí se o něj popralo.
-> Kocvin: Transiwatt od 500,- vejš.
-> Kocvin: Transiwatt od 500,- vejš.
-> koště: jasný
ale zatim máme jen malou kapacitu, do 100t O-čkových odpadů ročně, N-kový neděláme... zatím
-> Kocvin 03.07.14 12:12:19: máme tu ještě Teslu AZS-223.. ale ta asi přijde rozebrat.

-> Kocvin 03.07.14 12:12:19: máme tu ještě Teslu AZS-223.. ale ta asi přijde rozebrat.
-> Pavel P..: Já chci taky něco takového najít 
Stačil by i Transiwatt

-> Pavel P..: takže konkurence

-> koště: kdo u nás? my si to prodáváme sami dál, pokud je to nezajímavej bordel s nízkou výtěžností tak to jde kompletní dalšímu zpracovateli který má chráněný lágr s ZTPčkama a pokud je to zajímavý tak to rozebereme, vytřídíme a jde to většinou do kovohutí na získání drahých a barevných kovů a zbytek zase tomu prvnímu nebo jiným výkupcům.....
-> myschaak AZNP K.Hora: jooo vidíš jsem si na tebe vzpoměl, že bysme tam potřebovali nějakýho somára na tahání bordelu.... doporučim tě

-> myschaak AZNP K.Hora: jooo vidíš jsem si na tebe vzpoměl, že bysme tam potřebovali nějakýho somára na tahání bordelu.... doporučim tě

-> myschaak AZNP K.Hora: Za bony by to nešlo ?
-> myschaak AZNP K.Hora: Dělam to samý. Jenže mam do 12. uzavřenej kohoutek a 1) nuda jak v brně 2) peněženka hubne
-> koště: jo,sysel to pak prodává po burzách...ale jestli nemáš marky tak bez šance

-> Pavel P..: Prodávají ten "odpad" u vás ještě někam dál?
-> Pavel P.. 02.07.14 17:10:57: tak je to zo všetkým , autami , ženami , elektronikov , mužmi...
Občas docela koukám co lidi daj zlikvidovat kvůli tomu že to je už starý, nicméně pořád plně dostačující a kvalitní ale holt z reklam se všude valí nový a novější modely a nutěj lidi utrácet a kupovat nový sračky který taktak přežijou záruku.... ale to je pro nás jedině dobře

-> U-Geen: Vzdyt dneska prehlaje MP3 kdejakej telefon .. No ja jsem si na graz poridil normalne repraky s integrovanym zesilovacem k PC .. a k tomu pripojuju telefon .. pohoda ..
-> Pavel P..: pac to neumi mp3... nechapu, takovouhle Yamahu bych doma asi uzil :))
-> Pavel P..: Pěkné.. Něco takovýho bych potřeboval najít do 2nd garáže..
-> Pavel P..: Co ti lidi nevyhodí

Tohle jsem dneska našel v hromadě elektroodpadu který nám dneska přivezli na likvidaci.... receiver Yamaha RX-550RS. samozřejmě funkční a nepoškozenej

-> Nwkt 30.06.14 19:04:06: jojo ale to nebylo KN ale JR filtr... byli i na aukru jeden čas a měl jsem kliku že jsem jeden odlovil za cenu kolem tří kilek

-> Nwkt: Takže Amerika :-D
-> Hurdis: To už prodávalo speedpro kdysi dávno
Možná jenom "Ameriku".
Ale při procházení katalogu vzd.filtrů KN nejbližší alternativu za vložku do standardního filterboxu 742.
Standart vložka rozměry (neměřeno šuplerou) délka 180 mm, vnější průměr 111 mm, vnitřní průměr 68 mm.
Vložka KN pro Renault Clio II 1,2 - 178/111/76 tzn. při odchylce od vnitřního průměru cca 4 mm od osy by mohla postačovat i klasická středící záslepka pod křídlovkou (zatím nezkoušeno, příp. snadno upravit).
Ale při procházení katalogu vzd.filtrů KN nejbližší alternativu za vložku do standardního filterboxu 742.
Standart vložka rozměry (neměřeno šuplerou) délka 180 mm, vnější průměr 111 mm, vnitřní průměr 68 mm.
Vložka KN pro Renault Clio II 1,2 - 178/111/76 tzn. při odchylce od vnitřního průměru cca 4 mm od osy by mohla postačovat i klasická středící záslepka pod křídlovkou (zatím nezkoušeno, příp. snadno upravit).
-> dragon_cb_cz: Tak to nemám tušení. Na Aukro a jiný inzerce jsem si na delší dobu naordinoval abstinenci
Jediný moje štěstí je, že s Krejčíkem se v garážích míjíme 
-> MOLSO:

-> MOLSO:

-> Zeke-ten šestý: napiš si to na čelo,jistota je jistota

-> doly120: tož to mám napsané v deníčku

-> Zeke-ten šestý: člověče,abys nezapoměl,že máš ve čtvrtek dojet

-> Karlos (WIO46): pravdu máš

-> Zeke-ten šestý: Jo jo, hlavní je mít přehled.

Dnes jsem při úklidu skříně zjistil, že forman má servisku
po třech letech, to jde....

po třech letech, to jde....

-> Klubko_:

-> MOLSO: to ucho bylo určitě do krámu na visačku 
-> krup: a to se počítá

-> krup: a to se počítá

-> MOLSO: ale má ho tam!