-> Matsoft: pche, atari a turbo cartrige to bylo neco ;) River Raid, Draconus.....ale přiznám se už si ty hry moc nepamatuju, je to už nějaký ten pátek. škoda že jsem si ho tenkrát nenechal. Mladá měla XLko někde doma a než jsem to stihl zjistit tak ho někde darovali :(
-> Matsoft: Já byl tenkrát moc mladej a na moc malým městě než aby mě to zasáhlo, ale měl jsem Amstrad CPC-464. Ale relativně brzo (93?) už jsme měli doma poměrně hodně slušné PC (v té době 386DX-40 s 2MB RAM a 170MB diskem byla dělo)...
Tvl a za chvíli to tu bude jak na přelomu 80tejch a 90tejch, Atárkáři a ZXáci se tu začnou hádat, C64kaři se na ně budou chystat vlítnout a Sharpisti se z povzdálí budou smát
-> Vojťas: Tata me jednou docela dlouho obvinoval, ze jsem mu ztratil sikovky. Asi po roce je nasel v jedny firme pod masinou, kterou tehda opravoval...
Po třech měsících jsem našel jeden klíč, který sem hodil do odrezovače ta čast s plochym klicem byla ponorena do tekutiny, zbytek vyčníval nad hladinu v uzavřené nádobě. Rozhodně na tom předtím ten klíč tak špatně nebyl
Naproti v garáži má týpek jeden zadní blatník na žígo, byl by asi k mání kdyby někdo chtěl, plus jeden čep řízení, regulátor brzdnýho tlaku nebo jak se to jmenuje, víčko nádrže a nějaký drobnosti
-> castrol 09.03.14 11:46:11: Ano, vlastna skusenost, ale orba sa nekonala, do 5 krtincov pred domom padol asi liter benzinu, zazeh, z niekotrych kopcekov vyslahol plamen a krtko sa viac neukazal
-> Don_pepe: Já na to mám slepice - výběh jsem jim udělal zrovna v části zahrady, kde řádí krtek. Ráno jsou tam hromádky, odpoledne už jen důlky s popelícíma se slepicema
-> jourin: Pozicat trabanta, z vyfuku hadicu do krtinca a nechat pol dna nastartovane Alebo rovno pomalievat do dier benzin, chvlilu nechat naplnit labyrint vyparmi a bezpecnej vzdialenosti podpalit. Rvno budes mat aj poorane
-> Jozka: Jistě, statistika je mocná zbraň Ale mám i otestovaný že kyž sem hlídal psisko, rádo chodilo hrabat právě ty hromádky a docela mi zahradu srovnalo bez mýho přičinění...