skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
Složené a zase rozložené a uschované.Děti by to poztrácely.
-> mack3: a uz zlozene
From Russia with Love.. úžasnej kus elektroniky.. propašováno přímo ještě z CCCP..
-> Mr._Nosferatu: pravda, 100py po 100pařkách se nejlíp myjí z gumové podlahy že 

-> DuDy: Jo, tu bych bral, ale celou :D na léto by se hodila rovná podlaha 

-> Mr._Nosferatu: uvažoval sem na tím že seženu podlahu z VanPlusky a prubnu s ní něco udělat 

-> DuDy: Tak ten štít pod SPZ beru! :)
-> DuDy: Až někde narazíš na dvojtou podlahu do kombíka, tak mi děj vědět 

Za děkuju sem si z jedné hromady bordela vytěžil 3 igelitky látek z feldích sedaček, štít pod SPZ z Fáva Black Line (HELLA) přední maska na favo z plastu a spousta Feldích světýlek Hella do kufru 

-> Radek Retro eLeSo: Radku, peknej nalez... zajimave.
-> Enggik: víc jen sz 

-> Radek Retro eLeSo:
A už je přestěhovaný?? Podle SPZ typuju že někde poblíž Tonyho. Hodně dobrej úlovek. Stav?

našel v DE zapomenutý eMko,poslední technická byla před 13ti lety
-> Mára-rs: dve strany + a -

-> Mára-rs: dobíjení, vybíjení....co na tom nechápeš?

-> Stepan FUN: no to mě napadlo právě ale jaksi jsem to moc nepochopil že je na dvě strany 

-> Mára-rs: Ampérmetr z čehosi. Pravděpodobně ruskýho...
jj jsem. zejtra pošlu foto
-> J.T.: Tys archeolog ? 

jj a to jsem neprobral zásobu olej. vložek na moskvič atd.
-> J.T.: To jsou věci, ještě v pátek byls obyčejnej člověk a včil jseš distributor filtrů..

-> dragon_cb_cz: 8ks komplet filtrů s krabičkou a klíčem a 1ks bez krabičky a klíče

-> J.T.: 8 kusů těch filtrů nebo těch trubkovejch klíčů? 

-> ZdenoR: to sem ti ještě neřekl, že včetně loňského roku si 6tý, co chytil hřebík enbo vrut v blízkosti té garáže :))
-> Syny: ktora tu ale nieje 

-> Syny:

-> ZdenoR: Tos to je dobre na zimu :)
Náhodou jsem v zadním kole spotřebáku našel hřebík. Podle obroušení hlavy už se nějakou dobu vozí 

Dneska v chýši pro káru stahovačku a táhlo ze dveří auta, který je v lakovně, oboje hledaný dobrej půlrok... kterej debil ho do tý bedny mohl dát?
-> U-Geen: To zas neee..
-> Cumper: No dneska ale už raději něco takovýho nezkoušet..

-> Cumper: No dneska ale už raději něco takovýho nezkoušet..

-> Jozka: Já už myslel že maj i stejný SPZ, takhle je to hovno
. Brácha a jeho kámoš provozovali 3 stovky na jedny papíry. Jedna byla schovaná v garáži a chodila na STK (tu má doteď, už jako veterána) a zbylý 2 byly vraky na ježdění. A kámoš takhle jednou v noci přijel na kolej, nevšiml si a zaparkoval přesně před tu druhou stovku se stejnou barvou, SPZ i samolepkou TK (dříve ještě bez vodoznaku, takže šli lehce vyrobit kopie). Benga si to ráno vyfotili a on měl co vysvětlovat
Nakonec to ukecal na to, že tu druhou tam má na díly a aby mu to nikdo nerozebral jako vrak, tak si vyrobil papundeklový SPZ a jen tak je tam nasadil

Nakonec to ukecal na to, že tu druhou tam má na díly a aby mu to nikdo nerozebral jako vrak, tak si vyrobil papundeklový SPZ a jen tak je tam nasadil

-> Jozka: jo, kratkozrakost vyhladi vrasky a zceli sediny... neni to vnoucek?
-> vhml:
-> Syny: Jsem blbě formuloval.. vypadající na 30.. ale já blbě vidím na dálku a vídám jí tak na 40 m, když se "sejdem na balkónech" na cigáro..

-> Syny: Jsem blbě formuloval.. vypadající na 30.. ale já blbě vidím na dálku a vídám jí tak na 40 m, když se "sejdem na balkónech" na cigáro..

-> Syny: holt byla cila uz ve dvanacti no :-)
Ne teda dnes a vlastně ani já. Otec našel časopis Automobil a v něm je článek o novém motoru do eRka. Mám to sem hodit?
-> Jozka 07.02.14 10:28:23: tak jestli je to Podhůrecká v Klatovech tak jsme doma 

-> Jozka: Synek 30ti lety zensky co uz ma ridicak a jezdi autem? No tykravo, kde to bydlis 

-> vhml:
Jedna asi souvisí trvale s panelákem naproti, druhý jsem si od tý doby všiml asi 2-3x, zdá se, že je to synek od takový černovlasý a velice zachovalý (zřejmě rozvedený) cca 30 - hodnoceno na dálku přes ulici..

-> Jozka 06.02.14 13:54:57: přemejšlím která z těch dvou je bejvalky protože červenejch faceliftů s KTH značkou o moc víc jezdit nebude

-> Vojťas: Neparkuje v "modré zóně"?

-> RadovanSkodovkar: No a přitom není.. ani fotomontage. Přesně takhle jsem to viděl - tj. i tak rozmazaný
. Až když se ani po dalších dvou hodinách neslily do jedný, tak jsem se uklidnil
.

-> Jozka: Sakra to je ako Ctrl+C a Ctrl+V