skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Jozka: Jistě, statistika je mocná zbraň
Ale mám i otestovaný že kyž sem hlídal psisko, rádo chodilo hrabat právě ty hromádky a docela mi zahradu srovnalo bez mýho přičinění...

-> Don_pepe: Myslíš jako že pes kolem krtin udělá díry a sečteno odečteno se trávník srovná alespoň matematicky ? 

-> jourin: to chce psa co rád hrabe, ten to srovná

-> jourin: A že se teda neflákal, hajzl..

-> jourin: Nojo, na parcelách na kraji louky či pole klasika...
Objevil jsme krysí hnízdo v topení u Saaba, kurva
-> Tomáššš: kdyby ty fotky nebyly tak strasne rozmazany...
-> Tomáššš: riesilo sa treba si to dohladat
Nasiel som toto na nete neviete nieco viac o tomto aute ?
www.autobazar.eu/sk/topor cer-et-01-id4708592.html
www.autobazar.eu/sk/topor cer-et-01-id4708592.html
Pěnovej přívěšek kytary marlboro, kterej vozil děda ve favoritu a pak zmizel. Myslel sem že zůstala v autě když ho prodal. Se slzou v oku sem jí po 14 letech vrátil na původní místo.

-> Bukaj: Dveře jsou oboje jen přiklapnutý - pootevřený... i když zadní teda vyspárovaný dobře nejsou a ani nejdou.
S kolama jseš blízko na tak blbou fotku.. povolený mám a oboje (akorát ne najednou), neboť vpředu 13-165/80 a vzadu 14-155/80..
S kolama jseš blízko na tak blbou fotku.. povolený mám a oboje (akorát ne najednou), neboť vpředu 13-165/80 a vzadu 14-155/80..

-> Jozka: Pokud "nesrovnalost" je věc, která nejde srovnat, pak dvě vidím - přední dveře a zadní dveře... 
Edit: Ty pneu máš napsané v TP? Zdají se mi nějak nižší...

Edit: Ty pneu máš napsané v TP? Zdají se mi nějak nižší...
Sice už v neděli.. ale dnes teprve použito.. kdo najde dvě nesrovnalosti ?
-> tibor1: já měl u rapida pod navíječem předních pásu na každý straně korunu
asi si někdo značil auto který vyrobil 

-> Zeke-ten šestý: Jen dvacetník =)
-> tibor1: to je koruna?

Složené a zase rozložené a uschované.Děti by to poztrácely.
-> mack3: a uz zlozene
From Russia with Love.. úžasnej kus elektroniky.. propašováno přímo ještě z CCCP..
-> Mr._Nosferatu: pravda, 100py po 100pařkách se nejlíp myjí z gumové podlahy že 

-> DuDy: Jo, tu bych bral, ale celou :D na léto by se hodila rovná podlaha 

-> Mr._Nosferatu: uvažoval sem na tím že seženu podlahu z VanPlusky a prubnu s ní něco udělat 

-> DuDy: Tak ten štít pod SPZ beru! :)
-> DuDy: Až někde narazíš na dvojtou podlahu do kombíka, tak mi děj vědět 

Za děkuju sem si z jedné hromady bordela vytěžil 3 igelitky látek z feldích sedaček, štít pod SPZ z Fáva Black Line (HELLA) přední maska na favo z plastu a spousta Feldích světýlek Hella do kufru 

-> Radek Retro eLeSo: Radku, peknej nalez... zajimave.
-> Enggik: víc jen sz 

-> Radek Retro eLeSo:
A už je přestěhovaný?? Podle SPZ typuju že někde poblíž Tonyho. Hodně dobrej úlovek. Stav?

našel v DE zapomenutý eMko,poslední technická byla před 13ti lety
-> Mára-rs: dve strany + a -

-> Mára-rs: dobíjení, vybíjení....co na tom nechápeš?

-> Stepan FUN: no to mě napadlo právě ale jaksi jsem to moc nepochopil že je na dvě strany 

-> Mára-rs: Ampérmetr z čehosi. Pravděpodobně ruskýho...
jj jsem. zejtra pošlu foto
-> J.T.: Tys archeolog ? 

jj a to jsem neprobral zásobu olej. vložek na moskvič atd.
-> J.T.: To jsou věci, ještě v pátek byls obyčejnej člověk a včil jseš distributor filtrů..

-> dragon_cb_cz: 8ks komplet filtrů s krabičkou a klíčem a 1ks bez krabičky a klíče

-> J.T.: 8 kusů těch filtrů nebo těch trubkovejch klíčů? 

-> ZdenoR: to sem ti ještě neřekl, že včetně loňského roku si 6tý, co chytil hřebík enbo vrut v blízkosti té garáže :))