skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Pavel P.. 03.12.13 00:01:37: Copa to demontovat to je sranda, hoší je to uvádět do funkčního stavu. (Ikdyž tam se toho moc opravovat nemusí.) Koníček je hold koníček. Ovšem EU a tyhle rejžovací firmy to kazí.
-> StepaNoFUN 28.11.13 21:28:18: No já jsem beztak plánoval, že se příležitostně stavím na návštěvu... takže kdy že se mám stavit? 

-> koště: tenhle starej šrot naštěstí nebereme a doufám že ani brát nebudeme.... nicméně to neznamená že to v nějaké várce nebude, takže se to bude muset zlikvidovat a nebo prohnat aukcí když to bude něco zajímavýho
zrovna minulej tejden jsme likvidovali takovej velkej starej osciloskop Tesla.... práce na víc dvě hodiny než to bylo roztříděný na materiály, dřív se to holt dělalo poctivě 

-> Pavel P.. 02.12.13 22:47:02: Tak to je ok. Ti čuromr.. od Asekolu už mi zablokovali i poslední sběrnej dvůr kam sem chodil na rádia a TV Tesla.
-> koště: kdepak

-> Pavel P.. 02.12.13 22:11:52: Pán je od Asekolu či jiné židovké firmy?
páteční nález.... přišlo nám to s dalším elektrošrotem na likvidaci, kupodivu je plně funkční, tak jsem se ho ujal.. Canon PowerShot S2 IS, 5Mpix, 12x optickej zoom... 

-> Tomáššš: Do luxusního zboží. Už to tam jednou je.
neviem kde s tym :D:D:D ale vpodstate som v spravnom fore kedze som to nasiel :D
inzerat ktory nema chybu :D
auto.bazos.sk/inzerat/... /Skoda-120-GLS.php
inzerat ktory nema chybu :D
auto.bazos.sk/inzerat/... /Skoda-120-GLS.php
Tak kdyz se tady zve na zverinu, tak jste me taky prekecali 

No já momentálně večeřím párky, takže představa srnčí klobásky je víc než lákavá 

Takhke to pokracuje celou noc. To pak snidam veprovej bucek

libi se me kterym smerem se tohle tema ubira :))
-> Pavel P..: On sežral 4 salámy. :-O Jo já jsem vám to říkal...
-> dragon_cb_cz: stačí říct.... klidně se mu o to udírničku postaráme...

-> Pavel P..: Koukám abychom začali dohadovat spolujízdu z Prahy 

cože? srnčí klobásky? kde se stojí fronta?

Kuwa nerejpejte... Nebo dovalím z práce udírnu... :-D
-> Stepan FUN: řikáš předvánoční grilovačka jo 

-> U-Geen: -> dragon_cb_cz: Uvidíme s čím se dovalí soused... Ale jinak - proč ne. :-D
-> U-Geen: 

-> Stepan FUN: takze sraz u stepana? :-)
-> Zazaa: Vzhledem k tomu, že to bylo na silnici I. třídy, za zatáčkou a vidět to bylo na poslední chvíli, tak to tam dlouho neleželo... 2-3 kamiony a byla by z toho sekaná...
-> dragon_cb_cz: Tak pokud z toho něco bude, tak SMS či SZ není problém... ;-)
-> dragon_cb_cz: Tak pokud z toho něco bude, tak SMS či SZ není problém... ;-)
-> Stepan FUN: Mladý srnčí jo? Očekávám písemnou pozvánku 

-> Stepan FUN: bud rad, jestli to bylo cerstve sejmuty a mladej kus tak to je vyborny maso
Dneska jsem našel kousek od baráku sražený srnčí... A jelikož jsem jel s prázdným vozejkem, tak jsem se otočil, naložil ho a odvezl domů... A dle předpisů nahlásil. Ale jelikož správce revíru je soused a kamarád, tak mi bylo řečeno - zacouvej s tím domů a vyžeň to z kůže. Bohužel tohle neumím. :-/ Takže to dopadlo tak, že srnka zůstala u něj, to zničený maso dostane jeho loveckej pes a zbytek (když to nebude rozmasakrovaný celý) prej dodá... I když jsem mu říkal, ať si to nechá všechno, tak prej nemá zájem. Má plnej mrazák divočáka, kterýho nedávno trefil... Kuwa třeba bude hostina... :-)
Jo anglický zadohrabní štítky, sloupnout a poslat mě 

Ty stitky jsou ze 742 a co je na hella panelu tak zajimavy 

-> Jarda/felda: tomaso bude vediet viac 

-> srdcar 120L 20.11.13 15:52:19: spíš je zajímavej ten štítek 130LSE
Narazil jsem na dobový doplněk, červená odrazková podložka pod SPZ, na Fávo. Já už tuto podložku nemám, kdysi jsem ji měl v držení.
-> BigKarelStereo 19.11.13 08:56:57: aj ja mám skladom
Našel kámoš ve skladu....tak byla nařízena urychlená konfiskace... 

-> Bukaj: budu rád, díky :)
-> krup: Tak něco zkusím nasát, snad to ještě neodvezli do šrotu - teď někdy říkal, že to odveze...
-> Bukaj: jo, de-facto vše s uchycením "na okapničky" :)
Šířka bývá častokrát variabilní (teda alespoň u všech co mám to tak je)
Šířka bývá častokrát variabilní (teda alespoň u všech co mám to tak je)
-> krup: No, a šířka střechy? takovéhle uchycení měly všechny zahrádky v době, kdy auta měla okapničky
Až tam příště půjdu, něco zkusím vzít...

Až tam příště půjdu, něco zkusím vzít...
-> Bukaj: "uchycení" by mělo vypadat takhle nějak:
(podobné je i u trabant_zahrádek, tu bych taky rád
)
(podobné je i u trabant_zahrádek, tu bych taky rád

-> krup: No, nějaký zahrádky tam na hromadě ležely, ale nevim, jak bych poznal na žigula?
Mazec je, že ta plechovka tlumexu je starší než moje přítulka :-D
-> conwoy69 16.11.13 14:58:10: a, tak to jsem prokaučoval :/
-> Bukaj: Prosimtě chladič do foroty bych snesl :) Nemá tam soused třeba zahrádku navíc?
-> Bukaj: Prosimtě chladič do foroty bych snesl :) Nemá tam soused třeba zahrádku navíc?
to bych na emko nedal to by nebylo originál

-> MOLSO: ne emko treba kúpiť emkový tlumex... :D
-> minno: na červenej užovke popraska a na emku opada 

-> Jakub Vedral: tlumex vhodný na žlté úžovky.
-> vhml: Jsou volné. Dej do vzkazů adresu.
-> conwoy69 15.11.13 09:45:46: světla na trabanta bych taky uživil. Jsou ještě volný?
-> krup: Poštovný a pivo.