skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> suri 11.09.13 17:05:29: tak tak oni tam ten datum záruky nepíšou jentak
-> Pavel P.. 11.09.13 17:04:16: ja mám 30L litroviek do -65st Wurth ktorá krásne funguje a čo s tým , aj keď to rozdávam a míňam tak furt zostáva , navyše po roku je to akési vyparené a neumýva to .
Co dneska lidi nevyhoděj... jen tak to leželo poházený poblíž kontejnerů na sídlišti, tak přece to tam nenechám
.... všechny do -45st.C. takže se budou brzo hodit, to mám zásobu minimálně na pár let.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 07.09.13 00:17:43: to ale na favorita nedas hochu :-P
-> Zeke-ten šestý: tos našel po rodičích/prarodičích nebo po sobě?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já Ti tam ze skladiště jeden slušný zachovalý pár asi vyhrabu, měl by se najít-.
-> Zeke-ten šestý: Hezký, jeden pár mi můžeš rovnou vzít. :)
-> Zeke-ten šestý: pojd mi taky uklidit, nasi se budou vracet z dovoleny :D
-> Pavel P..: Díky za info.
-> Pavel P.. 05.09.13 15:27:17: Nekecej, hoď odkaz. Pátrám po přesném původu. V těch bednách je trochu něco jiného než být mělo, z britské motorky a německého auta po pradědovi je tam jen zlomek.
-> Hurdis: já vidim část stabilního DKW
(příruba s nádrží)

Úklid půdy začátkem týdne, spíš než očekávané kusy jednostopého Panthera části dvoustopého DKW.
S těma Tatrama... Před nějakejma 5ti lety jsem se v rámci možné koupě "vraku" náklaďáku (T815) dostal do "skladiště" jednoho napůl podnikatele, napůl zběratele. Jak jsme to tam procházeli (a že tam toho bylo opravdu dost), tak jsem se začal strašně smát při pohledu na jedno auto. Jedinej majitel pochopil, čemu se směju, ostatní něchápavě koukali o co jako jde. A majitel to komentoval slovy: " To víš, každej malej kluk ji měl jako model, tak jsem neodolal, když jsem ji viděl 1:1." :-D Jednalo se o T148 ve verzi dempr, barva jak jinak než oranžová. :-D Osobně jsem ji měl taky. :-D
-> Zeke-ten šestý: Ja mel mana i tatru

-> Zeke-ten šestý 30.08.13 21:15:36: A to mám od kámoša slíbenou kompletní 148 až pojede k bábi :D
-> Zeke-ten šestý: Toho som mal aj ja, biela búdka, červená korba...

-> Don_pepe: Jů - šindelová střecha 

-> Don_pepe: všichni mají tatru, jen já mám MANa 

Ve sklepě, Basa na nářadí je prázdná
ale i tak se hodí, lepší jak ty platový kufříky
10L kanystr smrdí po speciálu a ten 20L snad po oleji, nebo něčem podobným a nejde zavřít. I tu skříňku na nářadí jsem tam našel, jen škoda že je natřená nějakou barvou co umyje i jar ...

10L kanystr smrdí po speciálu a ten 20L snad po oleji, nebo něčem podobným a nejde zavřít. I tu skříňku na nářadí jsem tam našel, jen škoda že je natřená nějakou barvou co umyje i jar ...
-> Hurdis: a díval si se v pokojíčku? ;)
-> Hurdis: Jo znám to, taky byly doby kdy jsem těžko dopočítával kolik mám aut a v kterých areálech..

-> Hurdis 28.08.13 22:33:06: Bude. Já rozhodně jo. :-D Protože u Tebe není nemožný zhola nic.
-> Hurdis 28.08.13 22:33:06: nemaju v tom prsty zberaci ?
-> koště: SSZS

-> koště: Když napíšu, že nevím, kde mám ještě jednoho Formana (asi půl roku) bude mi někdo věřit?
Ten alespoň bez not.

-> Hurdis 28.08.13 22:03:57: "Zítra budu zjištovat, kam mi zmizela jedna felicia combi, tu zatím nemůžu najít." > A vytřepal si tu plachtu pořádně?

Dneska jsem po několika dnech po výletech po naší krásné vlasti našel v dílně probouranou zeď dílny a stropu. (Díky tati). Budou kamna.
Na ponku obálka s upomínkou od vodáren a ČEZu za nedoplacené (nulové!) odběry. Zítra volám řediteli (skoro sousedovi) a provozákovi na soukromé číslo - takto nee.
Večer jsem začal vyhazovat kubíky materiálu z půdy, tzn.snad časem naleznu díly na předválečné motorky.
Za večer po 49 hod. v práci nálezy stačily.
Zítra budu zjištovat, kam mi zmizela jedna felicia combi, tu zatím nemůžu najít.
Na ponku obálka s upomínkou od vodáren a ČEZu za nedoplacené (nulové!) odběry. Zítra volám řediteli (skoro sousedovi) a provozákovi na soukromé číslo - takto nee.
Večer jsem začal vyhazovat kubíky materiálu z půdy, tzn.snad časem naleznu díly na předválečné motorky.
Za večer po 49 hod. v práci nálezy stačily.
Zítra budu zjištovat, kam mi zmizela jedna felicia combi, tu zatím nemůžu najít.
-> Pavel P..: v podstate ano len je to trocha viac hranatejsie 

-> Vojťas 18.08.13 22:10:23: kde to je nez ji nekdo veme jinej :))))
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 10.08.13 23:36:33: Já bych jednu sadu vzal kámošovi na Mko.
-> Vojťas 18.08.13 22:10:23: Hoď přes to hadr a nikdo nepozná co vlečeš kdyžtak je to obraz
-> Vojťas 18.08.13 22:10:23: Hoď přes to hadr a nikdo nepozná co vlečeš kdyžtak je to obraz

-> stika87: tvl to sem chtel :D ale takhle to je o pruser fakt :D kor kdyz je to u Lucky a jezdim tam tak casto :D
-> Vojťas 18.08.13 20:55:12: ber ji a dej mi ji ke 30 

-> stepan: tvl ted mi doslo ze jeden bydli hnedka naproti ve vchodu v prizemi, tak to na to seru 

-> Vojťas: Ale když tě uviděj policajti, tak budeš těžko vysvětlovat, že ji vlastně kradeš podruhý. 

Za kontejnerama na sídlišti rexlexní značku s omezením rychlosti na 30 km/h, přemýšlím že se půjdu projíít
Když už ji někdou jednou stejně ukradl... Podruhý už by to nebyl takovej prohřešek proti svědomí

-> Dušan: Tak možný je všechno viz. zpravy.idnes.cz/divka-ma-
stene-zpatky-0ti-/krimi.as
px?c=A130812_... by taky asi holčička zaplakala nebejt to medializovaný
a nekdo hleda kote co koupil