skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Vojťas 07.07.13 11:38:35: Hustě... to už jsem jednou viděl a taky tvrdili, že to chodí normálně. 

-> Vojťas: majitel je silnoproudé prase?
A u jednoho zákazníka při rekonstukci bytu...
Prej to makalo normálně, tak se na nějaký konektory příště vyseru
Ale 10G by na tom asi nešlapalo

Byl jsem v jednom Data centru, a v šuplíků našel zámek od kastlíku, tak už jsem se těšil jak si ho vezmu, pač na co by jim tam byl že, a ono ejhle
Dostál využití jako zabezpečení racku 

Dnes som našiel toto pri upratovaní dielne, mal by to byť model IV
aj som na to zabudol že som také niečo mal, keďže mi to do teraz nachýbalo tak to ide z domu
-> Bukaj: Vím co jsi psal na fauně a co tam píšou ostatní, bohužel : )
Jsem chovatel především králíků. Slepice máme už jen na vajíčka. Ale před měsícem se mi vylíhlo 8 ks z 11 nasazených vajec, takže se můžeš klidně zeptat, jestli tě něco zajímá třeba po sz
Na srazy nevím, není už čím jezdit a navíc díky fotbalu mám víkendy zabité.
Jsem chovatel především králíků. Slepice máme už jen na vajíčka. Ale před měsícem se mi vylíhlo 8 ks z 11 nasazených vajec, takže se můžeš klidně zeptat, jestli tě něco zajímá třeba po sz

Na srazy nevím, není už čím jezdit a navíc díky fotbalu mám víkendy zabité.
-> P@nis: No, zkušený chovatel rozhodně nejsem
Ale když jsem se rozhodl, že slepice, tak z dostupných plemen byla čzk jasná volba...
Možná budu jednat v rozporu s všemožnými chovatelskými zásadami, ale to mne moc netrápí, kdybych měl choutky na výstavní chov, tak bych to řešil víc
Btw - Ty jsi chovatel, že? znalosti nějakých zásad by se mi možná hodily, tak kdybychom se třeba potkali na nějakém sraze...

Ale když jsem se rozhodl, že slepice, tak z dostupných plemen byla čzk jasná volba...
Možná budu jednat v rozporu s všemožnými chovatelskými zásadami, ale to mne moc netrápí, kdybych měl choutky na výstavní chov, tak bych to řešil víc

Btw - Ty jsi chovatel, že? znalosti nějakých zásad by se mi možná hodily, tak kdybychom se třeba potkali na nějakém sraze...

Bukaj 25.06.13 10:03:08 napsal:
→ castrol: Tvůj příspěvek v tématu je 742.
Můj tedy 743
dobre vediet 
→ castrol: Tvůj příspěvek v tématu je 742.

Můj tedy 743

-> Bukaj: Čzk by měla mít potlačeny pud ke kvokání, navíc je roční snáška vajec na cca 120 vajec/rok, což je dost málo a tohle ten údaj ještě snižuje, jelikož nebude snášet nějaký ten měsíc. Navíc do nich byla přilita krev Plymutky a v poslední době je sice bum a cool mít češky, ale měli by je chovat zkušenější chovatelé jinak dojde k deformaci plemene z hlediska exteriéru tak užitkovosti.
Ale samozřejmě si ji můžeš nechat a kuřata odchovat
Ale samozřejmě si ji můžeš nechat a kuřata odchovat

-> Dušan: Ale prd, ještě musí mladé naučit, jak to na tomto složitém světě chodí a vzhledem k tomu, že je to teprv roční slepice, tak si ji ještě dva roky nechám, než půjde do vývaru... 

půjde šlapat nudle :)
-> P@nis: Proč by se měla vyřazovat?
-> Bucin: Měla by se vyřadit okamžitě z chovu, takže už se měla vařit.
-> Bukaj: kdy z ni bude večeře ?
-> castrol: Tvůj příspěvek v tématu je 742.
Můj tedy 743
Jinak dnes jsem něco našel (dle očekávání) v kurníku pod kvočnou

Jinak dnes jsem něco našel (dle očekávání) v kurníku pod kvočnou

-> OTA-MTX 23.06.13 13:46:51: no pana 

-> Zeke-ten šestý 20.06.13 10:58:37: Vidím tam Liaz i Tatra... super, dík. :)
-> OTA-MTX: jaj 

při vyklízení garáže...
"origginalní" zahrádka na forman Plus
byla na autě doveženého z Říše, co si tam taky všechno nevymyslí..
"origginalní" zahrádka na forman Plus

byla na autě doveženého z Říše, co si tam taky všechno nevymyslí..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Liaz Dakar? vezmu na pohofest, ale radeji se mi jeste pripomen :D
-> Zeke-ten šestý: Jé já bych chtěl ty dakarový, prosím..... :)
-> Bukaj: hlavně to komanč pozadí se mi tam líbí, hranatá škodná a hranaté pozadí, super

-> Zeke-ten šestý: Velká závist, to by jsem chtěl taky někdy najít 

Ne já, našel to kamarád a poslal správným směrem
Sice je ve stavu tak max do garáže, ale stejně jinde nemám místo (rozměry 90x65 cm).

Sice je ve stavu tak max do garáže, ale stejně jinde nemám místo (rozměry 90x65 cm).
-> dragon_cb_cz:
Uživatelsky je to stejně jedno a i kdybych byl o 10-20-30 let starší, tak by mi to pravděpodobně i tak neříkalo vůbec nic.
Uživatelsky je to stejně jedno a i kdybych byl o 10-20-30 let starší, tak by mi to pravděpodobně i tak neříkalo vůbec nic.

-> palinator: No jasně, MS Xenix... ale to už takový mláďata jako ty nepamatujou 

-> dragon_cb_cz:
Z produkce Microsoftu jsem chtěl říct.
Z produkce Microsoftu jsem chtěl říct.
-> palinator: Prakticky libovolnej Unix? 

No nevim co může bejt svižnější než W7 s SSD... 

a do třetice, nebudu to fotit vše, jen tak ilustrativně

havlik 18.06.13 15:37:41 napsal:
→ dragon_cb_cz: hele nabídku start nepoužívam a zbytek je
v podstatě stejnej. Ale má to menší nároky a běží to rychleji Přesně tak. Mám to na NTB a jsem opravdu spokojenej. Bál jsem se přechodu, že to bude zlobit a pod. Ale je to víceméně stejné jako W7, akorát je to podstatně svižnější.. A je to, jak píšeš pro tablety nebo pro desktop, je na tobě jak se v tom budeš pohybovat. Většina toho nastavení je totožná, resp. na stejném místě jako v sedmičkách
-> Jozka: Nojo, je to holt o zvyku
→ dragon_cb_cz: hele nabídku start nepoužívam a zbytek je
v podstatě stejnej. Ale má to menší nároky a běží to rychleji Přesně tak. Mám to na NTB a jsem opravdu spokojenej. Bál jsem se přechodu, že to bude zlobit a pod. Ale je to víceméně stejné jako W7, akorát je to podstatně svižnější.. A je to, jak píšeš pro tablety nebo pro desktop, je na tobě jak se v tom budeš pohybovat. Většina toho nastavení je totožná, resp. na stejném místě jako v sedmičkách
-> Jozka: Nojo, je to holt o zvyku

-> dragon_cb_cz: jo? normálně přes ovládací panely je stejný jako všude jinde:) nesmíš se poddat těm "tabletovým" prvkům a prostě to používat jako obyč windows a je to cajk
Ale to už je asi moc OT...
-> havlik: No takový nastavení sítě je tam vyložená lahoda... bléééé
-> dragon_cb_cz: hele nabídku start nepoužívam a zbytek je v podstatě stejnej. Ale má to menší nároky a běží to rychleji
-> havlik: Asi jsem zatím nestihnul prokouknout "logiku" toho systému... a taky asi jako člověk kterej windows vůbec nepoužívá (setkávám se s tím jen na počítačích zákazníků) nemám moc právo hodnit... Ale Windows 7 jsem si ještě občas dovedl představit používat, W8 fakt ne.
-> dragon_cb_cz: ale neni je to v pohodě
Když to "Murphy vymyslel", Windows asi ještě nebyly, ale trefil to "Každá změna je k horšímu.." Nesu si tak 2 až 3 hodiny činnosti ještě i domů..
-> palinator: Kdyby alespoň šlo přepnout na W7 design... nejde nic a je to peklo.
-> dragon_cb_cz:
8 jsem ještě ani naživo neviděl a nevim, jestli chci.
Jdou přepnout na W95 design? 
8 jsem ještě ani naživo neviděl a nevim, jestli chci.

-> Jozka: Tak ty nový office, to je jiná, za to bych vraždil... ale sedmičky jsou takový příjemně zoptimalizovaný visty, když už musím používat windows, tak XP nebo 7čky.
-> dragon_cb_cz: Je to hodně o zvyku (a taky teď už beru software už jen čistě optikou uživatelský logiky), Visty mám na šoupacím stroji a i když jsem z nich byl zkraje zděšenej, ani tehdy jsem v nich nemusel 3 minuty prohledávat menu, abych mohl vložit řádek do tabulky.. Pokrok je sice fajn, akorát už asi trvá trochu moc dlouho..