-> j_j: kvuli 600km se takto pripravovat... ja jel s feldou do Miskolce cca 600km a total se me rosypalo zadni lozisko, mel jsem celkem dost veci, ale zrovna lozisko ne, udelala to mamka, ktera lozisko vyhrala jizdou se zatazenou ruckou asi mesic pred tim a to jsem pred cestou ta loziska jeste mazal - byla sucha asi od te teploty, druhe odeslo po cca 2tis. km,
ja prave rad lidem ukazuji, co to auto dokaze jeste bez problemu ujet
a na Slovensku by Ti urcite nekdo pomohl, horsi je Madarsko a jeste mnohem horsi Chorvatsko, kde za cely den skodovku s motorem vzadu neuvidis, maximalne tak stary typ fava nebo feldu
-> Markop: nesmysl
ale lidi me taky se*ou kecama: strýc: prodej to do akcnich filmu, to pojede, ale jen z kopce atd. a sam ma shnile polo r.94 a neodvazi se s tim vic, jak 15km od baraku
a na feldu rikal - felda je na urovni VW polo, ale tak z 80. let
kdyz jsem s rapidem prijel z Chorvatska a ukazoval mu fotky, tak rikal: takovy vlacek jezdi v jiznich cechach, stejne by to dal nedojelo
ostatni: ty mas jeste rapida? to jeste jezdi? to uz musi byt hrozne schnile
to bych mit nemohl, kdybych v tom chtel vozit deti, tak bych patril do kriminalu za pokus o jejich zabiti - to rika konstrukter, kterej najede desetinu km, co ja a hlavne, ze ma SUV se kterym jezdi jak hovado
ale vetsina toho je jen zavist, ze cloveka neco bavi... anebo ze oni meli podobne auto, ale nefungovalo jim, protoze si na tom neumeli ani vymenit kolo, takze opet zavist
prijel jsem nedavno do KV a co neslysim: jak dlouho sem s tim proboha jedes z Vysociny, rikam uplne stejne dlouho, jako bych sem jel s Tvou octavkou, fakt ty lidi nechapu... vic me stve, ze me porad zastavuji policajti ikdyz s rapidem jsem jeste pokutu nedostal
njn, tak to jsem trochu odbocil od tematu