skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
videa škodovek
-> Tuner#2: Byls rychlejší. Moc pěkné video bez jakéhokoli náznaku sarkasmu či ironie. Spíš naopak.
-> Tuner#2: Pěkné video. Už jsem myslel že mě škodovky už nepřekvapí. Ten prototyp garde mě překvapil. Už tu na virtu o něm byl oskenovaný článek, ale že to auto existuje je mazec!!! 

Pro Škodováky ten nejhezčí dárek! Užívejte Vánoce
www.garaz.cz/magazin/.../ 3002592-stodvacitka-uzovka -emko-rapid-a-garde-skodov ky-se-kterymi-jsme-prozili -mladi

www.garaz.cz/magazin/.../ 3002592-stodvacitka-uzovka -emko-rapid-a-garde-skodov ky-se-kterymi-jsme-prozili -mladi
Dobrý večer všem.Prosím kdo by měl díly pořadu automotorevue kde byli představeny vozy Škoda typů 105,120,130,135,136 Rapid?
Netuší někdo, jak se pak taková situace řeší? Docela by mne zajímala náhrada škody, trest pro traktoristu...mimo jiné trestem za neposkytnutí první pomoci a ujetí z místa nehody, kde došlo k vážnějšímu zranění je trestáno vězením, ne?
-> Martin14: Docela síla, ty komentáře svědků...

-> Bukaj: Příjde mi to spíš jako kilo.
-> Bukaj: 110ka to je. www.ewrc.cz/ewrc/show.php
?id=1903&am... nehoda nekdy z roku 2005 myslim
V tomto videu čas 2:00 - je to MB, nebo ne? Podle konverzace je to česká posádka ("Jsi v pohodě,...?" "Dobrý, dobrý.")
https://www.youtube.com/w atch?v=jdvkSZGsvwk#t=140.2 89332
https://www.youtube.com/w atch?v=jdvkSZGsvwk#t=140.2 89332
Za mně tedy panelák s feliciou nula bodov.. Nechápu jak se to může někomu líbit a kór tím trávit celé odpoledne při vší té bezpečnosti. Úplně jak video z ruska ze zábavy hloupé a již silně znuděné ruské mládeže. Navíc se tím pak ještě chlubit zde..Nechápu.
-> castrol 15.10.16 22:17:51: Víme, budeme sledovat 

-> Tomaso435: taketo auta v zime nejazdia
-> Vojťas: jak s tím jezdí v zimě na hory ?

-> Vojťas: takhle moc nízko to už podle mě ani nevypadá dobře, nemluvě o tom, že jezdit se s tím dá jen tak jako na videu - pomalu a rovně.
Ale jestli se to lidem líbí, tak s chutí do toho.
Pořád lepší takovýhle "tuning" než aby to zrezlo někde na šroťáku :)
Ale jestli se to lidem líbí, tak s chutí do toho.
Pořád lepší takovýhle "tuning" než aby to zrezlo někde na šroťáku :)
-> peter13789: uplne suhlasim
-> Vojťas: nevim kde to je toceny, ale ten s tou kamerou jel neustale v protismeru :-D
-> Milan 136: Prej to tak koupili, někdo si to prostě dal do bytovky do obýváku

-> Vojťas: jasný dôkaz, že sú to tak krásne autá, že stačí dať pekné kolesá, zložiť na zem a o parádu je postarané 

-> Nwkt 26.09.16 09:45:20: pokud dobře vidím, tak za volantem sedí foglík
ale dokáže mi někdo vysvětlit, co předcházelo tomu videu?

ale dokáže mi někdo vysvětlit, co předcházelo tomu videu?

-> Eidy: jo to jo
-> Eidy: díky, večer si to přečtu
-> havlik: Nevím, jak moc to upravil, ale každopádně tam není žádný vícebodový zavěšení a třílitrovej turbobenzín. Je to vyšlechtěný RS.
-> Eidy: -> Luky: Tak je to stavba od Tým motorsport, kterou si Kahle celou předělal nakonec:)
-> Luky: Já bych naopak řekl, že celkem ano. Spíš je to o naladění podvozku a přístupu pilota.
petrolicious.com/the-tiny -skoda-130-rs-rally-car-is -more-extreme-than-we-coul d-have-imagined
petrolicious.com/the-tiny -skoda-130-rs-rally-car-is -more-extreme-than-we-coul d-have-imagined
-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.07.16 22:21:38: to auto asi nemá se 130RS moc společného, co? 

-> Robert 106 01.09.16 21:13:12: Ano, motor z Alfy hodně slušně upravený: skoda-virt.cz/cz/.../1564
13-ivanovo-rapid-z-malty?g
otopost=3...
-> Tuner#2: To je ten červenej ? To by vysvětlovalo ten zvuk
-> Robert 106 01.09.16 20:07:34: Přímo tohle asi ne, ale jinak Ivan tady má celé vlákno 

-> j_j: ale je tam kilco, co by si chtel vic?:-D
-> Sejki: ne u videa na dvorku :D neakčního, blbý kvality, nudnýho :)
-> j_j: 13 shlednuti za den, to je normal :)
-> Toušík: -> Eidy: A proč myslíte, že tam je ten smajl
Stabíku jsem se všimnul hned a jezdce jako takového znám 

-> Tuner#2: Ten litr má vzady stabík a kolo pod auto nešlo. Zadrhnul se předním kolem ve škarpě a spolu s lepivýma gumama a rychlostí to šlo přes budku.
-> suri: Tak abych to uvedl na pravou míru!!! Tento jezdec má odjeto mnoho soutěží a v rukou litra opravdu má!! A zde nebyla na chybě náprava, ale ta hrana kde se "katovalo" .. Mě to tam po lehounkém líznutí popohodilo o kus ven ze zatáčky taky :/ Nebyl tam protikatovací beton a člověk jel až u vnitř :/
www.ewrc-results.com/prof ile.php?p=5170&...
www.ewrc-results.com/prof ile.php?p=5170&...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 02.05.16 21:24:32: To bude rukami , teda ak si vezmem ako na tom niekedy páni v MB jazdili ...Bobek a spol.
-> RadstaR 26.02.16 12:26:08: Díky moc, tenkrát to mělo prostě jinou atmosféru.