skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 1901 až 1950) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Gryzly: ten na tech zlutejch jitrnickach?
Dnes ve zpravach na CT bylo o STK a byl tam zaber na zluty Standart tusim s prazskou znackou
sakrys, uz se snad pustim do vyvařování LUXe...
-> P@wlos: pěkný :) ..tak to má bejt,auto musí sloužit.
-> P@wlos: kurde a já opět jen tak 100km....

-> ondie: to ja uz mam letos najezdeno cca 700km :)
-> Tili:
-> Gryzly: ..jj,snad už se počasí vylepší a bude to k tomu..už mě svrběj ruce :)
-> Gryzly: ..jj,snad už se počasí vylepší a bude to k tomu..už mě svrběj ruce :)
-> ondie: Nevím jak u tebe, ale v sobotu bylo -6 a 5cm nového sněhu... Snad pojedu do HK na tuning sraz koncem měsíce.
-> ondie: Ještě spí. Tady na horách je furt kosa. možná koncem měsíce.
to je ale furt mrtvo...tak co už jezdíte ?
-> Jarda: kurde vy máte,ale problémy s STK 

-> Vojtisek: ja do Hlinska... ale prej jsou jeste mirnejsi ve Skutci
tam jsem teda nikdy nebyl, ale u rapida uz budu muset letos udelat brzdove trubky, abych v Hlinsku prosel :)

-> Jarda: clověče, proto místo do veselí jezdím na Zdar

lokaj 20.03.12 20:44:29 napsal: On spíš myslel asi to, jestli to chápe klasický česky eSTKácký ňouma, protože ti řekne že mu je úplně fuk co před 25 lety schválili v německu, až zažádáš o nový certifikát z německa a dovezeš mu ho tak potom snad.A nebo se za ta léta mohl techničák ztratit, opomenout zapsat a tak podobně..tady je možný čekat všechno. Kór když to chceš normálně jen „zadarmo“.
STK Nové Veselí nebere ani žádná potvrzení výrobcu... jak jsem se přesvědčil, tak majitel té STK a protilehlého servisu je také opravdu seriozní člověk: výměna ložiska předního kola a při testovací jízdě prasklá poloosa, pružina a prý to chtělo udělat i čep (vše si nechal zaplatit: celkem za 10 tis. kč) a kolega mu to bohužel žere a davá si tam další auto
-> Luky. 22.03.12 08:21:49: spíš SRN ne?
STK Nové Veselí nebere ani žádná potvrzení výrobcu... jak jsem se přesvědčil, tak majitel té STK a protilehlého servisu je také opravdu seriozní člověk: výměna ložiska předního kola a při testovací jízdě prasklá poloosa, pružina a prý to chtělo udělat i čep (vše si nechal zaplatit: celkem za 10 tis. kč) a kolega mu to bohužel žere a davá si tam další auto

-> Luky. 22.03.12 08:21:49: spíš SRN ne?
-> Timil: ex Pawlosův

-> MTX RR 20.03.12 20:41:57: jo až tak to měli soudruzi z NDR zmánkutý? Tak to potom jo 

-> PD-TOMMY: díky
-> MTX RR: nádherná je ten predok sa ti moc podaril gratulujem za perfektnú prácu 

-> lokaj: jo pochopil jsem , bez problemu
On spíš myslel asi to, jestli to chápe klasický česky eSTKácký ňouma, protože ti řekne že mu je úplně fuk co před 25 lety schválili v německu, až zažádáš o nový certifikát z německa a dovezeš mu ho tak potom snad.A nebo se za ta léta mohl techničák ztratit, opomenout zapsat a tak podobně..tady je možný čekat všechno. Kór když to chceš normálně jen "zadarmo".
-> U-Geen: na svých stránkách ale foto jsem tam zatím neaktualizoval
-> Luky.: tak to bylo schváleno v SRN a zapsáno v TP
-> MTX RR: jak se tváří na STK na takovou přestavbu předku? Vím že se to tenkrát takhle upravovalo, ale má pro to dnešní technik pochopení?
-> MTX RR: zju, uz neni ani dira pod svetlama :) ma vic fotek nekde?
-> dakar.cz: -> MATTESS: díky. Karta se mě už zakládat nechce , uvidím.
-> MTX RR: to je snad nejhezčí cabrio,které jsem v životě viděl,ikdyž jen na fotkách. Doufám,že mu zas založíš kartu,chybí tady :(
-> MTX RR: pěkné, pěkné
-> MTX RR: welcome back.
-> Luky.: No v jakem stavu je to uvedené netuším, ale ano je k dispozici. Zbytek je na domluvě.
-> Luky.: Pokud jde o cestu do Jihlavy, mohu se tam stavit příští víkend a udělat vám fotky. Osobně asi zájem nemám, ale když už se tam budu vyskytovat..
-> aDAm: v podobném stavu za podobné peníze?
-> Matsoft: no já právě na to omrknutí to mam trochu z ruky. Nicméně mám cestu do Jihlavy koncem dubna, tak jestli to ještě bude aktuální...

-> Matsoft: no já právě na to omrknutí to mam trochu z ruky. Nicméně mám cestu do Jihlavy koncem dubna, tak jestli to ještě bude aktuální...
-> Luky.: to víš že by se jeden standard našel....
no kazdopadne to chce videt. Pokud bude vic info, tak se asi zlobit nikdo nebude.
-> Nwkt: tak ona vzásadě není proti, ale sám cítím že to neni uplně rozumný...
-> Luky.: at ti dá v ceně ten hliník a tne koupim:)
-> havlik: kruci, tak to to uplně padá, když by nebyl odbyt 

-> Luky.: Kup dokud je snoubenkou
po tý akci by to už nemuselo projít

-> Luky.: tak to nechcu:))
-> havlik: nene, to je nějaký železo
Řikal že je tam rozdíl v hmotnosti asi 20 kilo. No já ti nevim kurva jestli to mam vzít. Ne že bych na to neměl, ale na podzim plánuju jednu akci se snoubenkou, tak nevim jestli je vhodný teď kupovat takovou "zbytečnost" 

-> Luky.: to je slušný:) tak vezmu i ten slabší motor
a ten co je v autě nemá hliník blok?

Takže černý Lux od Přemka Doležala - aktuální info z telefonu:
motor 1,6 DOHC z Golfa IV, sportovní podvozek (výrobce už jsem zapoměl), přední brzdy z BMW (?), vzadu z Fabie RS , rozteč BMW (tedy 5x120 tušim) a kola s touto roztečí. Střecha slušná, lehká koroze prahů, lemů, ale prý nic hroznýho. Auto je bourané na přední kolo - blatník, podběh, ohnutá ramena, ale pojízdné. Cca od roku 2007 je v garáži.
Ten druhý silnější motor s hliníkovým blokem není v ceně! Prodal by ho cca za 30 000.
K autu prý veliká hromada dílů "na další dva rapidy" (kapoty, interiéry, dveře,...) vhodná na odvoz kamionem. Má i RH sadu, kterou na to chtěl dát, ale teď nevim jestli ta je taky v ceně.
Cena do 70 000, je to prý hodně o domluvě.
motor 1,6 DOHC z Golfa IV, sportovní podvozek (výrobce už jsem zapoměl), přední brzdy z BMW (?), vzadu z Fabie RS , rozteč BMW (tedy 5x120 tušim) a kola s touto roztečí. Střecha slušná, lehká koroze prahů, lemů, ale prý nic hroznýho. Auto je bourané na přední kolo - blatník, podběh, ohnutá ramena, ale pojízdné. Cca od roku 2007 je v garáži.
Ten druhý silnější motor s hliníkovým blokem není v ceně! Prodal by ho cca za 30 000.
K autu prý veliká hromada dílů "na další dva rapidy" (kapoty, interiéry, dveře,...) vhodná na odvoz kamionem. Má i RH sadu, kterou na to chtěl dát, ale teď nevim jestli ta je taky v ceně.
Cena do 70 000, je to prý hodně o domluvě.
-> castrol 21.02.12 20:59:47: vo feldovom manualy! na zeleno vyfarbene...

-> havlik: kolik dáš?