skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 2051 až 2100) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Tomes: Barva i sport sada parádní. Vypadá to skvěle. Čepice dolů.
-> Aidamekbmx: a toho jsem parkrát potkal ve Varech.

-> Tomes: ty p*** dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ee :-)
-> Matsoft: jsem Ti to o sport sade rikal porad
-> Tomes: pekne... dej vic foto, ja myslel, ze jsi ho prodal

-> Tomes: pekne. Ale chce to ty cerne ochranne listy. Te cervene je moc. Ale sport sada v barve tomu sedne.
Nevíte někdo kam se poděl boris17???
-> boris17: kolik se jich vůbec dochovalo?počítám že skoro žádnej.a díly specifický se asi nedaj sehnat jen tak
-> boris17: ten Gunsch je stejně nádhernej
.nejhezčí kabrio z rapida.

-> boris17: ved mne sa tiez pacia
-> boris17: skoda
-> castrol: tu ne

-> boris17: ma aj felu
-> Matsoft: to je jedno,ale já tohle prostě chci a je mi jedno v jakém provedení

-> Matsoft 13.12.11 18:00:18: Ale na vánoc už bude

jarda a banditta: zatim neni muj.
-> Matsoft: jednou si Rapida koupím jak na to tady koukám

-> Matsoft: tak se povedlo? gratulace
-> Matsoft: už změnil majitele?
-> MAJK-M9: a kurva

-> MAJK-M9 01.12.11 10:32:48:
To je prostě paráda.

luxusní stav... oproti těm shnilejm paštikám co tu jsou, konečně výstavní kus

-> FORM: to je ten s tema natocenejma 600milema
-> MAJK-M9: Super, to je původní stav nebo dobrá renovace?
-> MAJK-M9: Fakt moc pěkný kousek , už se těším až ho uvidím

-> MAJK-M9: to je provokace

-> Jarka130: ikdyz je fakt, ze kvuli prahum to asi lip neslo.... jsem videl i hur zvedly auta... vypada zespoda docela pekne....
Rad bych jen doplnil,že nejde o dílenskej hever jako takovej ale značně jetej dnes už používanej pouze v myčce těžko popsat jak vypadaj nebo spíš nevypadaj protože tam teměř nejsou ty dosedací gumy(mastný zbytky) pro podporu podelnejch ramen nepoužitelný možná to šlo řešit lépe ale v danou chvíli jsem měl pocit že to na mě nespadne a nic se nezničí a nezničilo,prostě přes ty plasty to je trošku komplikace.Jinak ale dík za rozbor a hlavně znalecký posudek.
-> Nwkt: muj rapid byl taky kdysi zvedan za toto misto :/ mam to tam pomackany a divim se, ze to prezila brdova trubka
-> Gryzly: pod buchty to taky neni dobre, nejsou stavene na takove zatizeni, zvedat se to ma za trubicku uprostred, ja to zvedam pod ni... vzadu pod prahem a vepredu nekdy pod napravnici pres prkynko

-> Gryzly: pod buchty to taky neni dobre, nejsou stavene na takove zatizeni, zvedat se to ma za trubicku uprostred, ja to zvedam pod ni... vzadu pod prahem a vepredu nekdy pod napravnici pres prkynko
Co já? Já to nezvedal, je to fotka z toho inzerátu. Já škodovky zvedám za ramena. Případně vzadu podepřu buchty.
Taky bych rekl ze na zvedani blby misto.... a je to vskutku tazne
-> Jarda: Asi ví proč, za ty to zvednout tak zvedák projede do půlky blatníku i se sport sadou 

-> Gryzly: Tyvole za co to zvedaj 

-> Gryzly: zrovna za toto misto bych auto teda nezvedal, zvedat se ma za prahy 

-> havlik: 

-> Gryzly: tažný řekl bych
-> Jarka130: jojo,hledali jsme hadici vody....neseděla s plánama,až čtvrtej pokus vyšel)...zejtra jsem tam naposled,pak stěhuju zpátky sem k nám....odpo se stavim
-> myschaak AZNP K.Hora: Aha ja si říkal že jsem ho už někde videl,jo a tvuj bagřík jsem dnes viděl spát u dole u bytovky