skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 2201 až 2250) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Matsoft: -> Gryzly: já ted nevím,jaký nápis mám já,je taky zatmavené a anténa je ve tvaru sluníčka(kruh s paprsky:-)),je dvoupolohové na jedné nožce:-))
-> havlik 06.11.11 16:29:28: Super kapota
toz to je pomerne pamatecni foto. S kosakovo kapotou.
-> Petuli: je tam nejake anglicke s kourovym sklem. Antenu nema
-> Petuli: se zalitou antenou a s napisem Skoda bez hacku nad Š mám i já na sedanu z Holandska
-> Matsoft: prosím Tebe,jaké tam je střešní okno,přijde mi jako se dávaly na 135RiC,tzn. se zalitou anténou.
-> Matsoft: krása
hardtop mne prekvapil kvalitou zpracovani. Dokonce i zevnitr je neco jako hruby cerny semis. Viditelne montazni body jsou-vepredu klasicke packy jako u normalniho luxe a vzadu je odsroubovan luxacky napinaci oblouk a pod temi sroubky chyceny uchyty od hard topu
-> Péďa17: díky
-> boris17 03.11.11 14:30:14: krása
-> Dale_Estelle: ještě zkusím něco vyhrabat.
-> boris17: ty jsi krutýý
pěkná momentka

Nemáte někdo fotku toho Garde z Mohelnice? Jsmem myslel že má jen Rapida LDD.
-> Dale_Estelle: aaa.. to je ono.. nemohl jsem si vzpomenout.... slunecni.. podzimni byla az rapidi.... jak vypada sampan vim - byvale Marcelovo (nyni Hansovo asi) Garde.... mno. pokud by se zjevila sampan, tak by to bylo fajn, ale ruku na srdce, to ze bude cerne, stribrne ci modre metalizove kabrio je celkem malo pravdepodobne (zvlaste u poslednich dvou jmenovanych barev, kde se jednalo vylozene o vyrobu v radu jednotek kusu)
-> Matsoft: je tam stejna pravdepodobnost jako u vsech ostatnich, pocitej kdyz uz taky s tim ze je to vyvoz, tam je mozny vse. u Garde pokud vim tak je to Sluneční žlut, a to je tutově ta na tom z Mohelnice, ta sampan je takova svetloucka, hnedle do bežova ale hezka....a ta je 81-83
-> Dale_Estelle: oliva byla narozdil od cerne velmi casta barva... otazku na to v jakych letech se strikala sampan jsem polozil proto, aby se dalo urcit jak moc je pravdepodobne, ze bylo takove kabrio nebo zda jsou jen podzimni nebo jaka se ta druha zluta strikala.... btw. ta Meise, co ma Jirka z mohelnice je asi podzimni, ze?!
-> Matsoft: to máš ale totéž s tou olivou
, nevim teda o co se snažíš, ale je to debata o ho*ně....

-> Dale_Estelle: cernych garde bylo malo.. takze u cerne bych hadal, ze je to malo pravdepodobne... sampan se delala kdy? i 83 a 84, kdy byly prvni kabria?
-> Matsoft: no ale to je to samý jako proc by nemohla bejt v šampani, proc by nemohla bejt černá a další ne?
na 99% GuS

-> Dale_Estelle: to byla nicmene v palete barev ktera na g byla a poctu vyrobenych meise a GuS by bylo divne, kdyby se oliva nevyskytla... a propos totok je co za vyrobce?
-> Matsoft: jenze to byla všechno jen takova konspirační debata. vím dobře o co jde.
-> Dale_Estelle: tak jedna indicie vedla nekolik lidi k domnence, ze existuje i oliva a ono jo.... neni vic foto?
-> Dale_Estelle: asi jo - to by odpovídalo tomu, že to ještě není tak vymakaný - jsou jenom boční a navíc jen na jedný straně. Ale zase jsou vpředu i vzadu, zřejmě úprava místního dovozce 

-> Matsoft: nevím že by někdo něco hledal. já určitě ne.
-> Luky.: ale vypadaji dobově
-> Luky.: ale vypadaji dobově

-> Dale_Estelle: pěkný chlupatý airbagy 

-> Dale_Estelle: waaau.. tak to je presne to, co jsme hledali.. olivu kabrio, kdepak se to vyskytlo?
-> boris17: já Tě nepoučoval,jen jsem konstatoval

-> maca: Vím , dík
-> boris17: to je myslím zdejšího člena pod nickem Kubina
kurva ja chcu kábro....
-> Dale_Estelle: myslím , že jo ale kdy nevím.