skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 2251 až 2300) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> boris17: pěkné...bude to k vidění v běšinách také?
-> maca: bude , to je auto kamaráda.
-> boris17: bude renovace?
dnes téměř po roce od koupě transport domů na své místo.

-> Matsoft: Krásná fotka
-> Jarda: to jsem nevěděl že je to už tady ve článcích
-> Jarda: no vzhledem k tomu, ze to je 85 a Kubina to nechal vyvarit, tak je to pekny.... dat to do barvy a osadit masku a blikny, tak je to hezka kara.....
-> Péďa17: to je ten Kubinův
-> Péďa17 28.10.11 08:41:24: pekna cena
, kdo koupi neprohloupi :)
-> Péďa17 28.10.11 08:42:34: to uz tu je ve clancich...

-> Péďa17 28.10.11 08:42:34: to uz tu je ve clancich...
-> Matsoft 27.10.11 22:01:17:
To je hnus...
To je hnus...
-> ondie: ano ty stříbrné tečky jsou kotvící místa hardtopu. A ano přední dveře nemají rám okna, ale není to skrz hardtopu ale proto aby předchozí majítel mohl do toho auta naskakovat jako Belmondo.
-> aDAm: eště když se zadívám na tu tvou fotku,tak tam sou ty montážní body(ty lesklý šroubky) vlastně vidět co?
A zdá se mi,že dveře nemaj komplet rám stahovacího okna? (to je taky kvůli hardtopu?)
A zdá se mi,že dveře nemaj komplet rám stahovacího okna? (to je taky kvůli hardtopu?)
-> aDAm: tak to joo 

-> ondie: no jestli se dírám ve sloupcích dá říct příprava tak ano...ale podle toho jak to vypadalo to dělal nějaký lojza s vrtačkou v garáži.
-> aDAm: aha,takže na to musela bejt v autě příprava defakto už od výroby..
-> ondie: na standartu je to chycene v ramu. V A sloupku nahoře je díra a v B sloupku dole je díra přes které se to přišroubuje.
-> Matsoft: no je to zajímavý...když bude časem víc foto,klidně dej..
-> ondie: u luxe klasicky vpredu packama.. vzadu na tech dvou sroubkach, co "zadni oblouk" strechy a dal nevim.... blizsi info az bude v CR. co se tyka HT na Standarta, tak netusim.... ale u S bych typoval ze asi za ksilt jako klasicka strecha...
-> Matsoft: a víš o tom nějaký bližší info? ..předpokládám,že základ je laminát potaženej koženkou,skla vidim seriový (u standarta i boční 3úhelníky)...
Jak je to chycený (u luxe předpokládám v těch bočních střešních drážkách nějak),ale třeba u standarta ? ..jen za ty cvočky ?
Jak je to chycený (u luxe předpokládám v těch bočních střešních drážkách nějak),ale třeba u standarta ? ..jen za ty cvočky ?
-> matoo: pravdepodobne v horizontu 10dnu prevoz do CR.. bohuzel pane mi nerika.....nicmene.....uv
idime...
-> Matsoft: bude doma?
-> matoo: j, presne tak..... v brzke budoucnosti pribudou foto....
-> Matsoft: hardtop?
tak.. ja pridam trochu foto jednoho doplnku... omluva za kvalitu.. az budou lepsi, tak je sem dam tez.....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
este ze vis kde bydlim

-> Dale_Estelle: Tfuj, pražák jeden zkurvenej... Jé, ahoj, jak se máš? 
Jinak jak napsal Zazaa, zde je diskuse o vozech Rapid cabrio, spory si řešte buď SZ nebo v příslušné sekci k tomu určené. skoda-virt.cz/cz/.../hadk y

Jinak jak napsal Zazaa, zde je diskuse o vozech Rapid cabrio, spory si řešte buď SZ nebo v příslušné sekci k tomu určené. skoda-virt.cz/cz/.../hadk y
-> Dale_Estelle: to jsem slecne samosebou napsal....
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: k legalizaci jsem ji napsal ze byla v roce 98 provedena prestavba vozidla, nicmene vin je puvodni a souhlasi s doklady.... a typ vozidla v dokladech je SKODA 130 RAPID a karoserie KABRIOLET 2DV
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: k legalizaci jsem ji napsal ze byla v roce 98 provedena prestavba vozidla, nicmene vin je puvodni a souhlasi s doklady.... a typ vozidla v dokladech je SKODA 130 RAPID a karoserie KABRIOLET 2DV
-> Matsoft: tak jí napiš proč jsi ho prodal a je to ne? a já když pracuju v praze tak jsem taky z Prahy.
-> Matsoft: vzhledem k faktu, že jsi hned v počátku fightu, dal kopii mailu, tak nějak nechápu, proč se Tomes tak vzteká... Nenapsal jsi nic špatného...jak se zdá ;).
e: samosebou se vyjadřuju k tomu co se děje tady, neznám dění za oponou...
e: samosebou se vyjadřuju k tomu co se děje tady, neznám dění za oponou...
-> Matsoft: by mě zajimalo cos ji napsal na legalizaci dokladů

Tak aby si vsichni udelali obrazek o tom co je jedna blbost za druhou, tak zde pretiskavam mail od nove majitelky:
Dobrý den
dekuji za vam za mejlika. Jiz se na auticko tesime, jen ta cesta bude s vozikem trosku delsi.Mohu se zeptat odkud jste? Budu chtit vse v puvodnim provedeni a nejaka ta rada se vzdy hodi ;-) proc jste takovy kousek prodaval?
Mela bych otazecku k papirum, tedy pokud vite : na koho psany, a na jaky presne typ vozu (prestavba nebo primo) ?
Monika
Slecna je z firmy www.axacnc.cz a ta sidli v Horovicich - odtud jsem bral ten Stredocesky kraj....
Slecne jsem v rychlosti odpovedel co se historie vozu tyka (FORTUNE AUTO SALES - dovoz - zpapirovani.... kontakt na repliku samolepek atd...) ..... a ted mi, prosim, napiste, kde je ta jedna blbost za druhou... Dekuji
Dobrý den
dekuji za vam za mejlika. Jiz se na auticko tesime, jen ta cesta bude s vozikem trosku delsi.Mohu se zeptat odkud jste? Budu chtit vse v puvodnim provedeni a nejaka ta rada se vzdy hodi ;-) proc jste takovy kousek prodaval?
Mela bych otazecku k papirum, tedy pokud vite : na koho psany, a na jaky presne typ vozu (prestavba nebo primo) ?
Monika
Slecna je z firmy www.axacnc.cz a ta sidli v Horovicich - odtud jsem bral ten Stredocesky kraj....
Slecne jsem v rychlosti odpovedel co se historie vozu tyka (FORTUNE AUTO SALES - dovoz - zpapirovani.... kontakt na repliku samolepek atd...) ..... a ted mi, prosim, napiste, kde je ta jedna blbost za druhou... Dekuji
-> Pavel P..: Do správných rukou se dostal určitě

-> Petr.P:
také se připojuji s gratulací, hezké

-> Petr.P 21.10.11 22:25:03: Byl by k vidění? Rád bych se pokochal 

-> boris17: ještě že se dostal do správných rukou