-> Tomes: nu.. jediny kdo na nem zkazil originalitu jsi ty... auto odemne bylo (az na par samolepek navic - srazovky, virt a replika anglickeho napisu cabriolet) v podstate v originalnim vzhledovem stavu jak prijelo z GB. FORTUNE AUTO SALES, coz byla jedna z tebou odstranenych samolepek byl puvodni prodejce (skoda dealer) o bocnich samolepkach nemluve. Domnivam se, ze ty jako veteranista bys mel mit pro toto cit... kazdy rozumny clovek, pokud by chtel mit auto v co nejoriginalnejsim stavu by si takoveto detaily alespon odfotil, aby je mohl posleze vratit... jenze ty jsi zrejme pseudoveteranista a pseudofanda. neb veteranista by to olakoval origo odstinem. Jedine za co ti patri dik je to, zes ho nechal pekne vyvarit a velmi pekne zrestauroval kola.
Nicmene.. kupujiciho jsi nadpisem aukce uvedl v omyl. LUX SPORT byly jen 2ks (original s podvozkem, upravou motoru, karburatorem a vyfukem). vzhledove bylo sportu vic, takze pokud je kupujici znalec, tak se modli, aby se nezacal ptat, kde je vyrazeno poradove cislo vyrobeneho kusu atd....
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 2401 až 2450) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Matsoft:
pokud bude potřebovat poradit co zkurvit, tak se na tebe určitě obrátí.....
pokud bude potřebovat poradit co zkurvit, tak se na tebe určitě obrátí.....
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ze jsem byl majitelem tohoto vozu (primo tohoto) po dobu peti let a pokud bude potrebovat nejake info, ze se na mne muze obratit. a pogratuloval jsem mu ke koupi raritniho vozu.
-> Matsoft: cos mu psal prosimtě?
Toz sledoval jsem boj o meho exluxe... pekne aukro.cz/skoda-rapid-lux-
sport-cabriolet-i186757491
6.html tak tuto castku bych necekal..... hned jsem vyherci napsal...
-> ondie: trochu vybledla cerna navic na to svitilo slunicko
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: toto pre mna neni cabrio ked neni original firmou upravene a okrem toho ta strecha sa mi nepaci
-> Matsoft 17.10.11 00:33:45: jakou barvu má ta střecha..černá se nezdá.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: no zatim mam 3 zajemce..... takze reklame se meze nekladou 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: inkvizice v jeho karte stacila,tady brzdi
-> boris17: to jsem mu tez psal
-> PD-TOMMY: To budeš těžko shánět

Zdravím mal bi som záujem o Rapid cabrio MTX ten čo nemá žiadne rámy. Najlepšie niekde na okolí Nemecko-Česko-Poľsko ohľadom ponúk píšte SZ.Za odpoveď ďakujem.
-> VeTeV: jj vím,jenom jsem si nemohl vzpomenout
-> Péďa17: taky zdejší člen - Matsoft skoda-virt.cz/cz/.../1188
-rapid-130-lux-prodano
-> VeTeV: vím že současný majitel je tomes,ta fotka bude focená kdy ho měl majitel před tomesem
-> Péďa17: víš kdo je současný majitel? - ono to je totiž na aukru a stav je úplně jinej než na fotce
skoda-virt.cz/cz/.../7204 -tomes-1-lux-a-tomes soucasny majitel...
aukro.cz/skoda-rapid-lux- sport-cabriolet-i186757491 6.html tady někde ej budoucí :-)
skoda-virt.cz/cz/.../7204 -tomes-1-lux-a-tomes soucasny majitel...
aukro.cz/skoda-rapid-lux- sport-cabriolet-i186757491 6.html tady někde ej budoucí :-)
-> Nwkt: tak to jsem nevěděl
-> Péďa17: Ale jenom do středy
-> myschaak AZNP K.Hora: nu Myschaaku... byl bych velmi rad, kdyby byl u nekoho znameho a vidal jsem ho..... v pripade zajmu o originalni vzhled jak prijel z gb mohu zajistit vyrobu repliky bocnich samolepek....
-> Nwkt: ještě to neví

-> myschaak AZNP K.Hora: Chudák
hele jakto že ti tohle trpí? 

-> palinator: kupec ny fábii by v podstatě byl....akorát nevim co na to mladá až by dostala do práce funa či nedejbože garde na zimu)))
-> myschaak AZNP K.Hora:
Za tejden to stihneš?
Za tejden to stihneš?

-> myschaak AZNP K.Hora: prej by majitel sel pod 100 nerad... ale cert vi.. kazdopadne budu se snazit se spojit s novym majitelem (co to vydrazi), rad bych mel prehled co s autikem je.
Na kolik se tak makakův exlux může vyšplhat?Začínám uvažovat že prodám Fábii...
10.10.11 21:44:21-> su.tech: co se roadstera tyce, tak ano, jinak bych si tim nebyl moc jisty... a stejne za to muze banditta :)
-> m8rinek: no, ze by standardni konec projektu? 

-> Jarda: no bohuzel tehdy se panu mechanikovi vice libil ten polak :( byla to blbost no....
-> havlik: tak dat tam spojkove lozisko ktere tam bylo nemusi byt nejhorsi volba, kdyz mu nic neni... ja to udelal u zlutyho uz 3x - poprve nandani nove postaveneho motoru 742.136, pak to stejne pri spojce - protocenej stred, po roce spojka - rozsmelcovanej stredni plech a zas to same, ale uz s odpruzenou lamelou (to uz jsem ale do toho kryciho plechu loziska navrtal dirku a naplnil jsem ho LV-3 a dirku zamaznul cervenym silikonem) a lozisko stale drzi a ma uz 150tis. km, predchozi majitel ho pry nechaval menit 10tis. km pred tim, nez jsem to auto koupil, takze by melo mit 160tis. km, kdybych dal nove, tak treba vydrzi jen 10tis. km, mel jsem snahu tam dat nove lozisko valeo, ale neslo do toho plechu (chtel jsem jej upravit, ale mel jsem strach ze snizeni pevnosti) a nez dat polsko nebo chinu, tak opravdu lepsi toto puvodni
U MTX jsem dal pri vymene motoru nove valeo, protoze je bezne sehnatelne...
U MTX jsem dal pri vymene motoru nove valeo, protoze je bezne sehnatelne...
-> m8rinek: to uz je aj na predaj
-> Luky.: Chceš cabrio? auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Rapid.php
-> Luky.: No možná Rapid sraz příští rok? Ondie zdál se mým vozem vcelku nadšený a tak mě dost lákal ať dojedu, že to určitě stojí za to. 

-> su.tech: tak někde na půl cesty, ne? Želiv, Doksy, Běšiny... 

-> Luky.: A kdy my 2 se srazíme s Rapidama ? 

-> Nwkt: kušuj, plzeňáku s kabriem...

-> Luky.: Protože bydlíš mezi, to je ta chyba 

-> Matsoft: tož já bydlim mezi Plzní a Klatovama a kábro ještě nemám... 

-> su.tech: tak loucil jsem se s nim tezko, ale bohuzel nebylo zbyti.. lituju toho... doufam ze ho koupi nekdo treba z Plzensko-klatovskeho cabrio gangu :-D tam by byl v dobrych rukach.....