skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 2551 až 2600) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> aDAm: Auto neci 

-> aDAm: :tak sveho casu se tu vedly tezke debaty ze to co jsi tu prezentoval jako sport sadu (viz foto) ,bylo odmitano nazvat sport sadou,ze jde o sadu nejakych spoileru ale rozhodne nejde o sport sadu,tusim jsi argumentoval i zapisem v TP ale marne.Az ve chvili kdy se tu pak objevil naskenovany test 130 sport s touhle sadou spoileru tak se to obratilo :-)
-> Nwkt: klidne ;) ale s celým autem;)
-> sep: netuším
-> bnjaro - bnzima: ne tohle je jediná foto s hardtopem co mám
-> Gryzly: mno ja ale nemám hardtop
-> sep: netuším
-> bnjaro - bnzima: ne tohle je jediná foto s hardtopem co mám
-> Gryzly: mno ja ale nemám hardtop
-> aDAm: Jsem nevedel, že máš hardtop
-> aDAm: nejake detajlnejsie foto tej strechy by neboli ?
-> aDAm: :to je ta sport sada co sport sada nebyla dokud se nenasly fotky kde se ukazalo ze to je sport sada? :-))
-> aDAm: Neprodáš? 

-> Nwkt: prahy a zadní nástavce, víc sem toho neměl.
-> aDAm: Máš tu sport sadu ještě? 

-> Nwkt: jj
-> aDAm: Tvoje?
Nedávno jsem potkal u Makra na Černým mostě Žlutýho Rapida Cabrio s libereckou SPZ 1L...(víc si nepamatuju),zde na Virtu jsem ho nenašel.
Vypujcim si foto od Jarka130 z jineho tematu....
a optam se.. nema nekdo jeste nejaka fota s hardtopem? v jakemkoli provedeni.....
a optam se.. nema nekdo jeste nejaka fota s hardtopem? v jakemkoli provedeni.....
-> castrol: půjde
-> boris17: nepojde nizsie
boris17 17.09.11 19:20:45 napsal: ještě chybí pár věcí a bude hotovo
nadhera sama o sebe

-> Dale_Estelle: slint
-> Dale_Estelle: krasnej vuz 

-> Dale_Estelle: ano kousek pane kolego,též děkuji za prohození pár slov

-> maca: kousek vid? ale je to tam celkem v pohode.
málem bych zapoměl, že jsem se odpoledne stavil taky tady u pana kolegy, tímto děkuji za báječný pokec
a přidám tedy ještě jednu
málem bych zapoměl, že jsem se odpoledne stavil taky tady u pana kolegy, tímto děkuji za báječný pokec

a přidám tedy ještě jednu

-> Dale_Estelle: já vím,také tam jezdím

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: áááno, výprodej
ne, byl jsem se vyjimečně projet tímto, abych to testnul a taky vyzkousel raaadioo, jsem od vecerejska ozvucen
-> Nwkt: těsně vedle
byl jsem si jen pro základní potraviny

-> Nwkt: těsně vedle

-> Dale_Estelle: byl sis koupit střechu?

-> Dale_Estelle: Do Kauflandu na slevy?
-> maca:
jen tam stojí nějak málo zadohrabů)

-> myschaak AZNP K.Hora: -> Nwkt: kurna a já schválně nepsal místo

-> myschaak AZNP K.Hora: A kdo ne, kultovní místo
-> maca: tam to znám...

-> Pavel P..: Joo, tyhle bělouše také dva mám, původně jem si myslel, že je vyzkouším na Rapida, ale bylo by to opravdu moc úchylné.
Pavel P.. 06.06.11 13:58:08 napsal: → Petuli: jo a pak taky jedna napodobenina engelmanna bez popisků…
přesně tohle mám s kouřovým sklem,kdyby někdo měl jedno navíc,budu rád:-)

a ještě jsem narazil na úchylný bílý zrcátko Mirage s namodralým a lomeným sklem... 

-> Petuli: jo a pak taky jedna napodobenina engelmanna bez popisků...

-> Petuli: dělali se podobný Beskydsport.. taková kopie engelmannů ale popisky měli.

já mám jedno zrcátko,stejné jako Engelmann,ale vzadu bez potisku a sklo je kouřové!!!
-> Pavel P..: taky je mám, nožička jde ale přehodit
-> David.: jojo i s čirym sklem a poslední nový engelmanny co mám tam maj i vyhřívání ale nožičku hnusnou jak Wessem... a ty první maj vzadu dokonce vypsaný státy pro který jsou homologovaný a je tam i ČSSR

-> Pavel P..: mně se taky líbí víc engelmanny s modrým a neděleným sklem (byly totiž i varianty modré dělené a klasické sklo)
-> David.: určitě, vypadaj i líp a modrý sklo je fajn

Pavel P.. 05.06.11 13:58:32 napsal: → su.tech: že to bylo na kábrech neznamená že to je vzácný.. v raichu to koupíš běžně ve kšeftě s autodoplňkama
engelmanny jsou vzácnější, že?

engelmanny jsou vzácnější, že?

-> Pavel P..: No však píšu, běžný šrot. 

-> su.tech: že to bylo na kábrech neznamená že to je vzácný.. v raichu to koupíš běžně ve kšeftě s autodoplňkama