skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Šmejdy
prohledat
1799 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 13.02.2009 do 30.09.2016, založil/a CpEaRjHaY-průserář
-> havlik: www.perfektshop.cz
-> Pavell: odkud si ho objednával? sklo by se hodilo ale balík je teda masakr
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No jo, třeba je to právě tahle speciální krabice. Patent. Jak je tam pěkně do oblouku přesně vyřízlá díra na ten vyčnívající kus skla. No vtipné opravdu.
Napsal jsem jim. Tak jsem zvědavý co na to napíšou.
Podle vyjádření jim udělám reklamu.:)
Napsal jsem jim. Tak jsem zvědavý co na to napíšou.
Podle vyjádření jim udělám reklamu.:)
-> Pavell: Ale dyk to je specialni krabice na autosklo - takova homemade :-D Takhle mi jednou ze skoda-dily.cz prislo tesneni pod hlavu omotany okolo vejfuku, to sem cumel...

-> Kocvin: No jo, kdyby chtěli třeba 2 kila tak mlčím, ale 450,-?
-> Pavell: Nevím proč by ti měli vracet poštovné, když se nic nestalo..

-> Pavell: Tak to je moc 

Nevím kam s tím, tak to hodim ke šmejdům.
V tomhle mi dnes přišlo cělní okno na rapida, prý posílají ve speciální přepravní bedně pro autoskla za 450,-
Chlapík z Toptransu celkem koukal, když jsem to před nim rozbalil. Prý tohle ještě neviděl. Ani nálepka křehké, nebo sklo prostě nic. 2 bedny přilepené k sobě a ten vyčnívajícá kus překlopili a zalepili kartonem.
No naštěstí je nepoškozené. Chci jim napsat, že chci vrátit z poštovnýho. Tohle beru jako poděl.
V tomhle mi dnes přišlo cělní okno na rapida, prý posílají ve speciální přepravní bedně pro autoskla za 450,-
Chlapík z Toptransu celkem koukal, když jsem to před nim rozbalil. Prý tohle ještě neviděl. Ani nálepka křehké, nebo sklo prostě nic. 2 bedny přilepené k sobě a ten vyčnívajícá kus překlopili a zalepili kartonem.
No naštěstí je nepoškozené. Chci jim napsat, že chci vrátit z poštovnýho. Tohle beru jako poděl.
-> sekicz: Kup originál fragokov, pořád se vyrábějí...
ajaj, že já blbec jsem si to po sobě nezkontroloval
každopádně jsem myslel tohle

-> sekicz: Odkazy v kelly nejsou staticky, takze my nevidime to, co ty...
-> Jarda/felda: tenhle? www.autokelly.cz/
-> sekicz 11.06.15 19:39:05: LPR v kelly
Zdravím, nechtěl jsem zakládat nový téma, tak mě napadlo zneužít tohle...
Sháním 19mm válečky na stodvácu, dá někde sehnat nějakej slušnej v poměru cena/kvalita? Díky
Sháním 19mm válečky na stodvácu, dá někde sehnat nějakej slušnej v poměru cena/kvalita? Díky
Čubky plesnivý, za chvíli bude mít tousťák silný plátky jak pojebanej salám. Ani namazat to do toustovače nejde.
A pak mi bude Jozka hubovat, že z ČR bliju kudy chodím. Tousťák je jen zlomeček té pojebané skládačky. 

-> Radek Retro eLeSo: na st typ.. no totiž je toto www.obautodily.cz/eshop/.
../skoda-favorit-felicia-v
alecek-brzdovy-d19-5-dovoz
-id:9264.eshop v několika krabičkách ale je to ital. nefuguje to nepasuje to..
-> ozzman1000: LPR brzdove valce pouzivam u skodovek a OK... prasatka jsem nezkousel...
-> Radek Retro eLeSo:
LPR sú tiež taliani...ale skúsenosť s nimi je v pohode akurát nie pri škodovkách
LPR sú tiež taliani...ale skúsenosť s nimi je v pohode akurát nie pri škodovkách
-> Tomaso435 13.11.14 17:57:18: a nějakej výrobce??italský válečky je širokej pojem.....
válečky na fávo od 1/93 výrobce Cifam sou hodně precizní a je to Ital
válečky na fávo od 1/93 výrobce Cifam sou hodně precizní a je to Ital

nikdy nekupujte 19ku prase na škodovku nebo st fávo odTRW. nepasuje na origo holendry má to jinej závit... A DÁLE se nenechte zlákat Italskýma prasátkama, který fungovat ani nemužou když vidim jak to je udělaný..
-> stepan 11.09.14 23:40:16: No jako v noci v pyzamu v garazi, takze to skutecne berte s rezervou, ale nejak nepresne by to byt nemelo. Taky je otazkou, zda to soudruzi vyrabeli nejak presne, kdyz tam ma byt filcovej krouzek, u kteryho se na presnost tolik nehraje.
-> stepan: / -> Bukaj: Mám jen z doslechu, že to funguje.. a super, díky - ten rozměr mám taky napsanej neznámo kde a budu asi v zimě aplikovat.
-> stepan: No, teoreticky by to asi mělo fungovat - schválně jsem si přeměřil kroužek na nové kyvkové poloose a naměřil jsem 38,0 mm a přísluší mu gufero rozměru 38x..x..
A i pži značném opotřebení břitu gufera stále těsní

A i pži značném opotřebení břitu gufera stále těsní

-> Bukaj: Tak sem si s tim dal práci a našel to, gufera se dělají pro tolerovaný rozměr h11, což v tomhle rozměru dělá +0-0,16, tedy rozměr 44,84 až 45mm.
-> Bukaj: No, však předpruženej je určitě o víc než 0,1mm. Navíc ať si to Matthes nebere osobně, ale kdoví s jakou přesností to měřil.
-> stepan: Břit gufera má bejt předpruženej a k otočnému dílu má přiléhat...
-> Bukaj: Volný o 0,1mm? Nemyslim si že by to vadilo.
-> stepan: Nojo, ale to by zase bylo volný...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak se vyrábí 45x62x7.
-> Bukaj: Voe 62x44,5x12 se vyrabi na jiny auta :-) Ale chtelo by to uzsi no... :)
-> Bukaj: Někdo mi kdysi (z osobní zkušenosti) radil tuhle náhradu aplikovat na MB, kde se filcokroužky sháněj blbě... ale rozměry už si taky nepamatuju.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ten filcovej kroužek určitě nemá 12 mm, myslím, že 8 by bohatě stačilo. A rozměr na nějaká celá čísla (44,5 se asi vyrábět nebude)...

-> Bukaj: Melo by byt gufero 62x44,5x12, ale to mi prijde dost siroky.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kdysi jsem top taky měřil, ale po čase jsem někam založil ten papirek, kam jsem si míry napsal... 

-> Bukaj: Ja bych teda tipoval feldu, jinak jsem to zmeril a dira je 62 a cep 44,9.
Jestli je to na škodovku, tak jediná zajímací věc na tom je to gufero místo filcokroužku...
...nedával už někdo z vás gufero? Mnohokrát jsem o tom při rozborce ložisek přemýšlel, ale nikdy jsem se nedostal k tomu, abych změřil čep a náboj a pátral, jestli se vyrábí gufera ve vhodném rozměru...
...nedával už někdo z vás gufero? Mnohokrát jsem o tom při rozborce ložisek přemýšlel, ale nikdy jsem se nedostal k tomu, abych změřil čep a náboj a pátral, jestli se vyrábí gufera ve vhodném rozměru...
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): klasika comu sa cudujes
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): si asi viděl hodně málo vecí když se nad tím jevíš...
-> Zeke-ten šestý: tyvole ten věneček na tu matku s těma ouškama lol 

-> Bukaj: to su rukavice

-> Jarda/felda: Cože? prezervativ a vazelína, jakýsi kroužky? To je sada na nějakou úchylnou vězeňskou párty? 

-> Bukaj 10.09.14 01:10:20: v tom je vazelína
-> Zeke-ten šestý 09.09.14 17:37:50: To má být na škodovku? A co ten prezervativ tam? 

-> Zeke-ten šestý: Na hovno.. Není lepší koupit něco ověřeného? :)
-> Zeke-ten šestý 09.09.14 17:37:50: dávám starline
a fungujou, pro fajnšmekry se dá okolo 300 koupit skf 

-> Zeke-ten šestý: novodoba vika 

-> Tomaso435: tak to nemá absolutně cenu ti něco vysvětlovat, mně je to šumák.
-> Bukaj: -> palinator: Ono když jim člověk stojí za krkem, tak i ten Ronelt nakonec funguje... ale u toho zahradníkovi vadí zvukovej projev