Co je moc, to je moc ....

prohledat
143 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 19.11.2008 do 02.12.2008, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
řadit dle data
16:46:18
23.11.2008
Mr.Lumpy
-> Pavel P..: však oni to za chvilku zrušej
16:02:53
23.11.2008
Pavel P..
-> Honza "Bobr": ale já tomu nechci nadbíhat abych zbavoval auta teď dokud mám možnost pár tisicovek dostat... ale snažit aby tuhle píčovinu zrušili a nenutili nás se těch aut zbavovat podle toho jak si písknou ty prasata ve vládě.... 4
15:23:31
23.11.2008
Honza "Bobr"
-> Pavel P..: Jo Pavlíku, ono zvednout se a jít něco někam řvát s heslama na kartoně, je věc jedna a věc druhá je, když se snažíš to vzít z druhý strany a nadběhnout tomu.

Takže musíš zvážit, která z těch dvou věcí má aspoň teoretickou šanci na úspěch. Při jedný se nastydneš, při druhý se ožereš, tak kterou si vybereš?
23:01:06
22.11.2008
Samantus
-> Honza "Bobr": neumim to napsat lip............, v par vecech nesouhlas, ale presne tak to cejtim.......... byt uz ve skodovce nejezdim
20:15:30
22.11.2008
Kloggie
Kdyby něco, tak znám právničku, která by do tý žaloby na stát asi šla, ale museli bysme se složit, protože není z nejlevnějších, nicméně ceny má ještě dobrý. Ale za napsání 4 dopisů si řekla 4000 a prý kdybysme se soudili, tak vydělá víc, kolik neřekla. Kdo by do toho šel tak ať mi napíše sz, domluvíme sraz a pohnem s tim.
08:22:37
22.11.2008
spartra
jenomže co je stk? pouze diagnostika docela drahá, ne žádná opravna, taky proč nejsou státní ale soukromý, že5
00:27:24
22.11.2008
matisek
-> Syny: No jo ale co ked oni tam hnupi pozeraju na vsetko.Proste pre mna by to bol prieser ist na technicku.Ja chapem ze mislel na to abi sa auta nerozpadavaly len co vylezu s technickej.
00:25:32
22.11.2008
Reeaper
-> mrťos: -> Syny: tak tak, přesně moje slova 525252
00:21:21
22.11.2008
Syny
-> matisek: Tak on asi nemyslel koukat na to jestli tam mas nehomologovany spojlery, ale treba kastli shnilou na kasi... 4
00:17:27
22.11.2008
matisek
-> mrťos: V zasade stebou suhlasim ale keby to bolo tak ako pises tak ja by som v ziadnom pripade technickou nepresiel.A to mam auto v super stave lenze mam tam iste nehomologovane upravy.Brzdy si davam merat v servise a ostatne si skontrolujem sam.
23:54:35
21.11.2008
mrťos
je pravda že škodovky jsou většinou vraky, takové co "projdou" STK za litr po známém by se měly sešrotovat ale proč tímto způsobem znehodnotit udržované kusy které tu STK dají občas i s čistým štítem?

škodovka je ideální auto pro mladé řidiče, naučí se jezdit, když to někde ťuknou o patník nenadělají si tolik škody, naučí se o outo starat, udržovat ho a až se trochu vyjezdí můžou si pořídit lepší...

znám hodně "drsných" týpků co udělali řidičák, o víkendu půjčili od tatíka oktávku že povezou partu na disko a jak to pak na spáteční cestě bývá.... "ty si měký, ty tomu nedáš, se bojíš... " mladík se chce předvést a šup oktávka přes střechu... sice teoreticky vyváznou líp než ze 120ciny ale když dobře trefí nějakou trnku u cesty tak jim stejně nepomůže ani svěcená voda...

problém je hlavně ve skorumpovaných STKčkách, kdyby STK dostaly jen vozidla způsobilé možná by nikdo nevymýšlel žádné poplatky... jojo, kdyby byly v řiti ryby nebylo by třeba rybníka....
21:49:27
20.11.2008
El_Burro
Já bych na ně udělal atentát jako pomstu3
21:48:30
20.11.2008
Pavel P..
-> Honza "Bobr": pěkný romány sepisovat umíš... ale zvednout prdel a jít před ouřad vlády jim to povedět osobně už ne co?3
19:39:31
20.11.2008
zedd
blbec,pry ceny aut jdou dolů, no jestli taky u ostatních věcí nejdou dolů,když je krize, až skončí bude zas všechno při starém. staré auta se beztak od nového roku začnou dávat za flašku, s podmínkou že si nový majitel zaplatí přepis, za ekolikvidaci už si teďka taky zaplatíte litr, přitom nedávno to tak ještě nebylo, aspoň u nás ne. tak proč to radši nedarovat někomu kdo ještě bude mít zájem. vychcanci, kdyby chtěli zakážou nám ty auta přepisovat rovnou, ale proč to neudělat lepším způsobem, ze kterého aspoň padne dost peněz státu. proto si je radši vrazim do sveho auta, než abych je cpal šaškům do kapsy za další ojetinu, když na nové nemám.
19:15:55
20.11.2008
Pedros
Neměli bychom teď raději řešit něčí psychické problémy? 3
18:22:39
20.11.2008
Syny
-> (škodec maslový): jo a prijde tak 15 lidi 40
18:10:19
20.11.2008
škodec
ja to vidim tak ze sa u Vas zopakuje Prazska Defenestracia8
17:54:44
20.11.2008
Reeaper
-> Pavel P..: tak o tý Praze to víte vy, jak to tam chodí.. Mě nepřijde zase až tak divný to, že do histroickýho centra se nebude dát jen tak jet autem..

-> Nwkt: na jednu stranu vyžírání, ale na druhou - když můžeš platit autorskýmu svazu za to, že si okopíruješ tvý vlastní dílo, tak se těm zvukařům ani nedivím.. Spěje to k tomu, že každej bude vybírat za každou blbost, jen proto, že ostatní za ostatní blbosti vybírat můžou taky. Máme jim to mít za zlý? Spíš těm paplášům nahoře, co tyhle nenormální věci neumí rozumně omezit. Ale u nich něco normálního a rozumnýho..? 3 začarovanej kruh..

-> suri: a v čem je problém, aby byly pořádný technický a takovýhle poplatky se řídily technickejma? NE, šup do pytle se všemi a poplatky všem. To je obnovování vozovýho parku jak cyp 78

-> Honza "Bobr": pěkně 3
17:23:10
20.11.2008
Syny
-> Honza "Bobr": Krasne sepsany 3
16:42:25
20.11.2008
Honza "Bobr"
Tuxik 20.11.08 15:59:35 napsal:
Ještě pořád vám demonstrace přijde jako zbytečná? Ja bych to viděl na pořádný občanský nepokoje ... třeba by se pak začalo něco dít.

Jo přijde a na to druhý nemáte koule.

Nechápu, co vás tak sere. Místo toho abyste byli rádi, že vám takhle stát vyřešil jednou a provždy dilema zda hyenu prodat či neprodat, tak jen remcáte.

Prostě a jednoduše se rapidně zvýší počet krádeží vozidel starších 20ti let a nesplňujících emisní normy, toť vše. Když oni vychcávaj s váma, musíte se naučit vy s nima vyjebávat. Tečka.

Mam doma sbírku šajzovek, jednu dvě si nechám na dokladech, zbytek šupito postavím na TK+EM, vytahám z depozita a jéééje, oni mi to ukradli, páni příslušníci, tolik škody, tolik škody . . . doufám že mi ji brzo najdete, nemůže bez ní žít . . . a štítky mezitím budou někde hnít na skládce a díly že šajze zaplní sklep.

Tohle mě docela nutí si co nejdříve koupit nějaký starý krám, nejlépe s naftovým motorem a trochu si pohrát s čerpadlem, aby to hulilo co možná nejvíc a na zadní okno si dát velkými žlutými písmeny napsat něco ve smyslu, že s tím budu muset díky novému zákonu jezdit ješte dalších třicet let a že mě to (a to je hlavní) vůbec nesere. Nebo si tam dát banik pičo.

Prostě tohle vozový park neomladí, naopak, vozidla starší se budou dále vyvařovat a šlechtit a udržovat, protože prostě na jiné nebude, polští výrobci replik dílů si mnou ruce, korupce na úřadech začne vesele bujet a automobilky, které v tom mají prsty si začínají sypat popel na hlavu, protože hovno z toho.

Už vidím inzeráty v Annonci - Zařídím přepis bez polatku! Levně!

Zelení jsou politicky smazaná strana ale ještě tady nadělají tolik škody, že jestli se tu najde někdo, kdo permanentně smaže z povrchu zemského všechny jejich členy (dosavadní, nynější i bývalé, hlavně toho kreténa kocába) a hlavně všechny jejich voliče, osobně ho navštívím na Borech, dám mu to nejdražší Ruské šampaňské a tu nejdražší bonboniéru od Figara.
16:38:02
20.11.2008
mototechna
dosť by ma zaujímalo či to postihne iba automobily osobné, alebo aj nákladné. Smrť starým trambusom a Karosám! Keď máš ísť v kolóne za starou herkou, ktorej z výfuku lietajú brikety, a keď sa rozbieha - zrazu je tma, no amen...
16:26:05
20.11.2008
suri
-> Tom.t: hovorím že večšina je to sporstosť ale v niečom pravdivá ja keby mám tak na jzadenie 120 nekúpim to by musela byť velmi zachovalá
16:25:08
20.11.2008
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> suri: vačšina ale nie všetky4 a tiež by sa ti nepáčilo ked si časom postavíš napr stovku a budeš sa chciet prestahovat aby si zaplatil 10tisic lebo neplní euro 34
16:16:24
20.11.2008
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Nwkt: No uz sa tesim, kedy tieto veci pridu z vasho absurdistanu aj k nam do koko**stanu....

uz len to je dost, ze platime koncesionarske poplatky Ficovizii a rozhlasu podla odbernych miest elektriny....
16:13:43
20.11.2008
suri
neviem ale pozrite sa okolo seba večšina 120 favoritov žigulákov su na sračku hnilé vylágrované vraky a už dávno mali byť tam kde patria tj šrotovisko ....a tých pár pekných kusov čo je tak to by aj mňa naralo ale vecsina su vraky .....
15:59:35
20.11.2008
Tuxik
jeste porad vam demonstrace prijde jako zbytecna ?

ja bych to videl na poradny obcansky nepokoje... treba by se pak zacalo neco dit
13:20:41
20.11.2008
Nwkt
zpravy.idnes.cz/mistri-zv ukari-chteji-po-hospodskyc h-autorske-poplatky-pkw-/m edia.asp?c=A081120_... jen tak dál, já bych začal taky něco vybírat 47 třeba každej kdo nemá 120 nám zaplatí ročně 500,- 47
13:12:41
20.11.2008
Pavel P..
-> Reeaper: protože se tady nic kloudnýho čekat nedá8

a další píčovina... to jsem ještě něžral abych platil za to že budu projíždět centrem9 a platit za to abych mohl dojet ke svýmu baráku, to je vrchol čeho se snažej dosáhnout.. verbež zasraná120
www.novinky.cz/clanek/154 793-mytne-bude-v-praze-nej drive-za-dva-roky.html
13:07:41
20.11.2008
Reeaper
-> Pavel P..: jo, samostatně se hneme do sraček a nepotřebujeme něčí pomoc.. a pak se kurva divme, že vzdělaní lidi odsud odcházejí..
13:00:17
20.11.2008
Pavel P..
-> Reeaper: a ještě aby nám platili? nasrat ještě budou prachy vybírat... v německu za starý trabanty a wartburgy taky dávali dost marek na nákup novýho wágenu... jenže už jsem Česká republika přece tak se nemusíme podle někoho řídit, vymyslíme si vlastní zkurevný postupy aby bylo jasno že jsme samostatný8 8
12:57:06
20.11.2008
Reeaper
-> Nwkt: dovedeš si představit, že my bychom měli něco, co je jinde v Evropě osvědčený? My jsme přece Česká Republika 788
12:49:29
20.11.2008
spartra
-> Nwkt: by mě zajímalo když mám lpg a novější motor, kde mám nějaký výhody72
11:37:29
20.11.2008
Reeaper
-> Tom.t: jiank se snad proti tomuhle ani bránit nedá.. i když je tam plno pochybností, jak se píše v tom dopise, s blbým ouředníkem stejně nic neuděláš, protože ten si sedí celej den na vedení a jen kibicuje..
tywoe tohle je fakt na facku8
11:29:07
20.11.2008
Reeaper
-> Pavel P..: o tomhle jsem slyšel. Já neříkám držet hubu, ani náhodou, myslel jsem to vážně..
-> Tom.t: u těch starších aut snad jediná možnost nechat to dát na veteránský papíry.. ale to je psortě vyhejbání se zákonům, který vymysleli zmrdi, co tahaj z lidí akorát peníze.

A o tom stěhování mi to došlo, to je ještě větší sviňárna - prsotě efekt vůbec žádnej, když si to auto budeš chtít nechat, tka si ho stejně necháš. Budu nechávat přeregistrovávat rápo, tka zaplatím 10tkč, určitě mě to nedonutí k tomu, abych si koupil shnilou filetu, nebo fáčko za 30tkč!! Nelogický..
Je to prostě jen buzerace..
11:16:04
20.11.2008
-> Pavel P..: ano videl jsem to, jediná cesta by byla ta hromadná žaloba k evropskýmu soudu, jen to chce právnika ..
11:10:30
20.11.2008
Pavel P..
-> Tom.t: právě proto se většina veteránských klubů bouří a nesouhlasí s tim... nedávno jsme sem dával odkaz na jeden článek-dopis.
11:08:11
20.11.2008
-> Pavel P..: ano, stejne zmrdské je to na auta na vývoz, auta z pozustalosti atd ... to znamena ze kdyz zdedíš po tátovi málo jetou škodu 100 tak ji budeš muset odevzdat k likvidaci, protoze treba nebudes mit tech 10tis na zaplacení .. je to absurdní .. nemluve o tom jak timto znehodnocujou naše majetky, beru že ohnilá 105-tka má +- žádnou cenu ale treba velice zachovalá auta po prvním majiteli, treba takovej rapid ten tech 30tis cenu mít bude a časem čim dal tech aut bude min takze cena vzroste .. ake takhle to všechno vymizí protoze bude muset ..
11:02:25
20.11.2008
Pavel P..
-> Tom.t: kdyby to zustalo na auta z dovozu tak prosim... ale tohle je zmrdovina největší8
11:00:22
20.11.2008
-> Pavel P..: a nejaky pravnik se tady na virtu nenajde , taky sem toho nazoru ze by to pak museli zrusit nebo upravit, a jeste by stat zaplatil nemalou pokutu
10:57:32
20.11.2008
ješte POZOR !!!
mnozí si to ani neuvedomujete, ale tenhle zmrdskej zákon vás taky nemile postihne i když nic kupovat nebo prodávat nebudete !

uvedu priklad : bydlíš treba v Pardubicích, máš tam místo trvalého bydlište, a samozrejme pardubickou spz ...

jenže jednou se rozhodneš treba s pritelkyni, že v tech pardubicich to už treba není ono a treba se prestehujete do prahy nebo brna ...koupíte si treba byteček, pudeš na urad, vymenis si doklady, ridičák , občanku jak uz to tak chodí ...

jenomže dojde k zmene trvalého bydlište a tudíž si ze zákona povinen všechny své vozy preregistrovat do místa nového bydlište ... nejedná se o zmenu majitele ale pouze o zmenu adresy, takže pokud se budeš stehovat do jineho kraje tak odevzdáš spz a dostaneš jiné, co se taky považuje za preregistraci !!!
takže kdyz se budeme treba s pritelkyni stehovat : rapid 130 leštenka, 120gls 79 leštenka, š100L 72, + 2 spotrebáky = 50tis kč !!! ptám se za co ???? v tomhle případe bych to již k soudu dal, protože tohle není normální ani náhodou
10:56:05
20.11.2008
Pavel P..
-> Reeaper: proč držet hubu? akorát by to musel udělat někdo kdo má nějaký právnický zkušenosti a všechny tyhle dopady tam vypsat.....

četl si že EU musela zrušit zákon o tom jak má vypadat ovoce a zelenina na půltech obchodů? že nesmí bejt deformovaná a podobný blbosti... taky to museli zrušit.
10:52:54
20.11.2008
Reeaper
-> Tom.t: ajo vlastně ty seš vystěhovalec 3
jj to mě došlo posléze, že občas něco vyvezeš a ono se to bude platit i za auto vyvezený.. ale hlavně, že to nijak nebrání pohybu zboží v rámci ÉeeÚúú..
10:51:15
20.11.2008
Reeaper
-> Pavel P..: ale ano, máš pravdu, máš mou plnou podporu 4
10:51:06
20.11.2008
-> Reeaper: žiju v čechách, s pritelkyni máme 5 aut (škodovek evidováno v čr) ...4 jinak jak sem psal tak me to sere i z duvodu, že se to vztahuje na vývoz vozidel, takže pokud si tady já jako zahraniční koupím po novým roce škodovku tak i kdyz ji budu prihlasovat na slovensku do evidence, tady pri vyvozu zaplatim 10tis kč ...
10:50:08
20.11.2008
Pavel P..
-> Reeaper: co kdo pouštěl? prostě podám žalobu na stát pod kterou bude podpsáno mraky lidí kteří nesouhlasí a tenhle zákon je postihne.
10:48:53
20.11.2008
-> Pavel P..: ono to zas taková blbost nebude, co jsi ted napsal, stačí kdyz si vemes treba petici a pojedeš k lidlu nebo penny na parkovište tak 8 z 10 lidi který tam budou se starým autem a oslovíš je, tak ti to pochopitelne podepíšou protože jsou proti..
Extreme Tyres