-> Kapřík faster:

ták, oči otevřené. Teďka jezdím už půl roku ve felicii a že bych měl pocit nějakýho většího bezpečí to nemám o stabilitě nemluvím, spíš naopak. Je to ale taky stylem jízdy. Nebudu tady vyprávět svoje příhody ze srnkama, bylo by to nehumání a s nějakým čelním nárazem se to srovnávat nedá, ale felicie byla zepředu na sračky a na škodovce bylo jenom pár chlupů na nárazníku. Ano neříkám, že při čelním nárazu v nějaký větší rychlosti se 120ka nesroluje až k motoru, ale zase mi tu netvrďte, že to samý se nemůže stát jinýmu novějšímu autu. Jako v létě byla ta nehoda někde v itálii. Rodina jela na výlet v nový Octávce a zpátky se vrátil jenom jeden člen rodiny, kde se teda stala chyba, v těch serpentýnách co jsem tam viděl tak pochybuju že jeli nějak rychle ale stejně náraz vytrhnul motor a z auta zbyla jenom hromada šrotu.
A když chtějí ty debilové vyvádět takovýhle chujoviny vůči starým autům, tak by si měli uvědomit, že průměrný občan této země nemá na to koupit si třeba i tu blbou fobii, která by měla být teda bezpečnější, ale to my tady na virtu asi těžko ovlivníme a nejen tady, když vidim, že lidi nevyslechnou, ani když se jim tam schromáždí pod rypákem...
A každý týden když vidím co se v týhle republice děje mám sto chutí odejít do Německa, za půl roku práce tam si koupit nový BMW a chodit na stránky bmw-club.de, kde se řeší auta a ne den co den problémy co Topolánek s Paroubkem a dalšíma

zase vymysleli za blbosti
už mi z toho hrabe a píšu beztak píčoviny tak se omluvám