skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pomáhat a chránit
12:38:58
21.02.2008
21.02.2008

Baller
-> King: vzdycky se najde nekdo, kdo bude nezodpovednej a bude delat k*kotiny a kvuli takovym se neco nastavuje, i kdyz to potom treba v praxi vypada uplne jinak a na dodrzovani se toho moc nezlepsi... je to sice falesny pocit bezpeci a jistoty, ale zase vetsina lidi ho potrebuje...

23:19:55
20.02.2008
20.02.2008

Fén
-> King: Přísnýma postihama nemyslím rozhodně tresty finanční, protože ty jsou na takové individua absolutně bezvýchovné. Spíš jsem měl na mysli něco jako odebrání řidičáku a veřejně prospěšné práce (nejlépe v márnici).
23:03:29
20.02.2008
20.02.2008

King
-> Fén: No, oni už i ty dnešní postihy nejsou nejmenší. Mě ale fascinuje, jak se pořád míchaj jabka s hruškama. Na základě toho, že skoro každej víkend se nějakej nachmelenej čurák po zábavě Dolním Prdelákově nacpe do do svý popelnice (nejlíp ještě s 6ti kámošema :) a rozseká to někde v zatáčce na mraky, si někdo vyvozuje, že jsme národ kořalů. Kdy už konečně někdo nahlas řekne, že tomu tupcovi s 1,5 promile
je v jeho stavu totálně u prdele, jestli je limit 0 nebo 0,3 nebo že pokuta je několikanásobkem jeho platu. Stejně se chovaj lidi na celým světě, nejsme žádná vyjímka, ale v civilizovanějším světě
chápou, že když už jednou lidi rádi daj sklenku, nemá cenu 1000 lidí prudit kvůli jednomu kokotovi.
Jezdím poměrně dost, ale skutečně nemám pocit, že silnice jsou plný nachmelenejch Čechů. Jestli nějaká látka skutečně zatemňuje zdejším řidičům mozek s fatálníma následkama, pak je to hlavně testosteron
je v jeho stavu totálně u prdele, jestli je limit 0 nebo 0,3 nebo že pokuta je několikanásobkem jeho platu. Stejně se chovaj lidi na celým světě, nejsme žádná vyjímka, ale v civilizovanějším světě
chápou, že když už jednou lidi rádi daj sklenku, nemá cenu 1000 lidí prudit kvůli jednomu kokotovi.
Jezdím poměrně dost, ale skutečně nemám pocit, že silnice jsou plný nachmelenejch Čechů. Jestli nějaká látka skutečně zatemňuje zdejším řidičům mozek s fatálníma následkama, pak je to hlavně testosteron

22:21:00
20.02.2008
20.02.2008

Fén
-> King: Sice jsem zastánce toho, že alkohol za volant nepatří ani kdyby to měla být třeba jenom jedna desítka, ale dokázal bych se smířit i s limitem 0,3 promile, ale pouze v tom případě, že při překročení této hranice by byly velmi přísné postihy, protože většina českého národa je nepoučitelná a jak se říká by potřebovala velký bič a malý dvůr.
22:02:03
20.02.2008
20.02.2008

King
-> Syny: Chápu, ale pro mě je limit 0,0 projevem tupý plošný represe, která některým přináší falešnej pocit jistoty

23:45:51
19.02.2008
19.02.2008

Syny
-> King: A to ze by kazdej mel bejt zodpovednej je sice pravda ale drobet sci-fi... A nerad bych na to spolihal...
23:43:51
19.02.2008
19.02.2008

Syny
-> King: Je to nekonecny, ale ver mi ze i ja bych si pifko k obedu klidne dal a pak jel a i pres to sem zastencem cisteho stitu 0.00 :)
A az jednou budu tatik a nedejboze by nekdo kdo tu 0 nemel neco provedl mimu decku, tak bych ho asi zabil :)
A az jednou budu tatik a nedejboze by nekdo kdo tu 0 nemel neco provedl mimu decku, tak bych ho asi zabil :)
23:01:56
19.02.2008
19.02.2008

King
-> Syny: Dobrá, jinak :) Když narazíš v 90ce v jakýmkoliv autě do stromu, zakožíš a pravděpodobně i spolujezdci. Snížíme kvůli tomu limit na padesát a budeme kvůli tomu za každým bukem měřit rychlost? Nebo vykácíme kvůli tomu všechny stromy v okruhu 50m od silnic?
S tím vlivem 0,3 promile jsem to myslím probírali detailně v jiným tématu, ale pro zopakování: 0,3 promile je vyjádření koncentrace C2H5OH v krvi. Nejsem expert, ale mám takovej pocit, že ovlivnění reakcí u různejch lidí při stejný koncentraci ethanolu je +- stejný. Měl si pravděpodobně na mysli, že jinak jedna "desítka" po obědě bude působit na 40kg samičku a jinak na metrákovýho pašáka. Ano, ten rozdíl bude výraznej. Problém je v tom, že můj "návrh" 0,3promile limitu nikoho nenutí před jízdou lejt do sebe celej škopek
Btw: na auto.idnes.cz/alkulacka.a sp mi vyšlo, že s mým tělískem a jednou vypitou "desítkou"
se dostanu špičkově na 0,23 promile. Předesílám, že posledních 12let co řídím, jsem skoro abstinent, ale jednu desítku k obědu krátce po vypití lehce cejtím, ale nějak si neumím představit, kterak by šla nějakejma testama reakcí za volantem odhalit.
Nicméně "kalkulačka" nám jasně říká, že po jednom pivku můžu v říši debilního zákona řídit až po 3 hodinách. Asi tak půl hoďky od Pilsen však začíná země "krále Miroslava" :) Tam třeba jedem v rámci školení autem belgického kolegy do 40km vzdálené vyhlášené vinárny, kde povečeříme, on si dá v průběhu večera 2 x 2 decky vína, jeden šnaps na dobrou noc a jedem do hotelu. On i my jsme dospělí, zopovědní jedincové, většinou multi-fotři od rodin a přesto nikdo nezaváhá, aby s ním v autě jel. Ano, jede se pravda daleko pomaleji, ale s vědomím, že nikde nečíhaj "pomáhat a chránit (TM)".....
Nerad bych se tady pouštěl do nějakejch světonázorovejch diskusí, ale osobně mě to spíš přitahuje model, kde se předpokládá, že společnost je tvořená svéprávnýmá jedincema shopnejma se o sebe postarat, rozhodovat o sobě a nýst následky svých činů a stát se do toho má srát jenom nezbytně nutný míře. Zákon, kde je limit 0,0 promile je pro mě relikt doby, kdy se věci měly přesně opačně.
A nebo se můžeme vydat dál nastoupenou cestou, můžeme třeba trestat při preventivních dopravně-bezpečnostních akcích řidiče očividně nevyspalé, ty co si dali den před jízdou jointa (lze detekovat) nebo ty kteří už půl roku neměli sex a tudíš potenciálně agresivní
Stejně tak lze silnice prošpikovat senzorama a kamerama, aby náhodou někoho nenapadlo jet byť jenom 1km/hod přes paušální limit (žádný scifi, ale mnohde už realita)
Nebo co kdyby někdo chtěl náhodou po dálnici jet přes limit? Namontujeme do všech aut omezovače na 130! What a wonderful world! I takový návrhy se z jistých zmrdích skupin objevujou za souhlasnýho hýkání většiny oslovstva.
Ale to jsem se zas nechal unýst :)
S tím vlivem 0,3 promile jsem to myslím probírali detailně v jiným tématu, ale pro zopakování: 0,3 promile je vyjádření koncentrace C2H5OH v krvi. Nejsem expert, ale mám takovej pocit, že ovlivnění reakcí u různejch lidí při stejný koncentraci ethanolu je +- stejný. Měl si pravděpodobně na mysli, že jinak jedna "desítka" po obědě bude působit na 40kg samičku a jinak na metrákovýho pašáka. Ano, ten rozdíl bude výraznej. Problém je v tom, že můj "návrh" 0,3promile limitu nikoho nenutí před jízdou lejt do sebe celej škopek

Btw: na auto.idnes.cz/alkulacka.a sp mi vyšlo, že s mým tělískem a jednou vypitou "desítkou"
se dostanu špičkově na 0,23 promile. Předesílám, že posledních 12let co řídím, jsem skoro abstinent, ale jednu desítku k obědu krátce po vypití lehce cejtím, ale nějak si neumím představit, kterak by šla nějakejma testama reakcí za volantem odhalit.
Nicméně "kalkulačka" nám jasně říká, že po jednom pivku můžu v říši debilního zákona řídit až po 3 hodinách. Asi tak půl hoďky od Pilsen však začíná země "krále Miroslava" :) Tam třeba jedem v rámci školení autem belgického kolegy do 40km vzdálené vyhlášené vinárny, kde povečeříme, on si dá v průběhu večera 2 x 2 decky vína, jeden šnaps na dobrou noc a jedem do hotelu. On i my jsme dospělí, zopovědní jedincové, většinou multi-fotři od rodin a přesto nikdo nezaváhá, aby s ním v autě jel. Ano, jede se pravda daleko pomaleji, ale s vědomím, že nikde nečíhaj "pomáhat a chránit (TM)".....
Nerad bych se tady pouštěl do nějakejch světonázorovejch diskusí, ale osobně mě to spíš přitahuje model, kde se předpokládá, že společnost je tvořená svéprávnýmá jedincema shopnejma se o sebe postarat, rozhodovat o sobě a nýst následky svých činů a stát se do toho má srát jenom nezbytně nutný míře. Zákon, kde je limit 0,0 promile je pro mě relikt doby, kdy se věci měly přesně opačně.
A nebo se můžeme vydat dál nastoupenou cestou, můžeme třeba trestat při preventivních dopravně-bezpečnostních akcích řidiče očividně nevyspalé, ty co si dali den před jízdou jointa (lze detekovat) nebo ty kteří už půl roku neměli sex a tudíš potenciálně agresivní

Nebo co kdyby někdo chtěl náhodou po dálnici jet přes limit? Namontujeme do všech aut omezovače na 130! What a wonderful world! I takový návrhy se z jistých zmrdích skupin objevujou za souhlasnýho hýkání většiny oslovstva.
Ale to jsem se zas nechal unýst :)
18:03:36
19.02.2008
19.02.2008

Syny
-> King: A pokud se neco stane tak co? Lepsi je tomu predejit nez to zkusit a zacit to resit az kdyz se neco stane... A ver mi ze 0,3 s nekym kdo nechlasa dokaze pekne zacvicit... Porovnej 18ti letou 55ti kilovou slecnu ktera nikdy nechlastala s 0,3 promilema a nakyho pantatu kterymu je 45, pivni pupek ma jak drzak na pivo, ma najeto uz pres pul mega kilometru a ma 0,3 promile... Kdo to podle tebe odridi bezpecneji? Asi tusim koho z nich bych radsi potkal prosti pobe... 

17:05:52
19.02.2008
19.02.2008

Tampajs
A pak že sem řekl něco špatnýho ted to tady píše každej

13:22:48
19.02.2008
19.02.2008

King
-> Majkl: Přesně to mám na mysli. Možná bych poopravil, že všichni jsou zvyklí dát si klenku dvě a jet. To samozřejmě nevylučuje to, že se z putyky poveze i řádně ovíněnej španěl, ale pokud se nic nestane, není důvod něco trestat....Dokonce by mi nevadilo, kdyby se u nás prováděly namátkový kontroly na alkohol, lale nevidím zbla smyslu dávat někomu desetitisícový pokuty a body za 0,3-0,4 promile. Ať mi někdo dokáže, že češi jsou nezodpovědnější než španělé, portugalci či frantíci

12:25:08
19.02.2008
19.02.2008

Majkl
-> King: treba ve spanelsku chlasta kazdej a pak v pohode ridej a nemuzou nic :) protoze tamni legislativa nedovoluje straznikum zastavit auto jen tak namatkou. Proste podle zakona musi mit prokazatelny duvod. Takze pokud pijes do takove miry ze jsi schopen jet rovne mezi dvema carama tak te nemuzou zastavit :)
11:15:25
19.02.2008
19.02.2008

King
-> Syny: Jo táák. Pak je samozřejmě žádoucí (jak pro koho :), aby poliši dostali toho podezřelýho na odběr co nejdřív. S limitem 0,3 by třeba moh "projít" i ten, co měl v době karambolu 0,5 , ale i to je ve spoustě států tolerovaná hladina.
Obecně se mi prostě příčí to, že se všechno pořád posouvá směrem k represím a to kolikrát k represím za to, člověk nespáchal, ale moh by.
Jako v tom vtipu, kdy cikánskej taťka koupí dětem 30 deka šunky, poctivě je podělí a než se do toho pustěj, všechny je profackuje. A Eržika se zeptá: "Tato, proč ty děca biješ?"
"Protože už vidím, jak to budou žrát samotný bez chleba!" :)
Obecně se mi prostě příčí to, že se všechno pořád posouvá směrem k represím a to kolikrát k represím za to, člověk nespáchal, ale moh by.
Jako v tom vtipu, kdy cikánskej taťka koupí dětem 30 deka šunky, poctivě je podělí a než se do toho pustěj, všechny je profackuje. A Eržika se zeptá: "Tato, proč ty děca biješ?"
"Protože už vidím, jak to budou žrát samotný bez chleba!" :)
22:54:32
18.02.2008
18.02.2008

Syny
-> King: ja to myslel tak, ze kdyz te zastavi, tak nez te dovezou na odber tak si "cistej"... 

21:56:53
18.02.2008
18.02.2008

King
-> Baller: Jj a nebo oblíbená kratochvíle zbraslavskejch bengabojz - auto zamaskovaný vojenskou maskovačkou za koncem "strakonický" pod Cukrákem aneb selektor na "drny" :)
21:52:49
18.02.2008
18.02.2008

King
-> Syny: Obávám se, že si mě úplně nepochopil
Těch zhruba 0,2 promile je tzv. fyziologická hladina alkoholu - jinejma slovama tahle hladina se může v krvi objevit i u člověka kterej nepije. Proto ani biochemická laborka "nerilízne" vzorek s takovouhle koncentrací jako pozitivní a proto
mají fandové 0,0 smolíka
Pokud stanovíme limit 0,3 (bejvá i vyšší) a ani o setinku víc, pořád to bude hladina, která z nikoho nedělá lehkomyslnou loutku s podstatně zpomalenejma reakcema.

mají fandové 0,0 smolíka

21:26:19
18.02.2008
18.02.2008

Baller
-> King: nj, u toho mereni je nejidealnejsi, kdyz je cedule, vedle ni trava, na ni felda, potom 500m kolem cesty jen a jen sama pole a potom polorozpadla stodola a za ni teprve zacinaji domy... tam se jim to krasne vybiralo...
-> kubííííí: mohl bys teda napsat, kdy te policajti naprosto bezduvodne zmlatili?? nebo jestli te vubec nekdy zmlatili a co jsi udelal, ze te zmlatili?? jinak je to jen takove placnuti do vetru, jako kdyz bych rekl, ze ten a ten znasilnil tolik a tolik zenskych i kdyz o tom nic nebudu vedet-toto je dohnano ad absurdum, tak at to nekdo nebere doslova, ale pouze jako priklad...

-> kubííííí: mohl bys teda napsat, kdy te policajti naprosto bezduvodne zmlatili?? nebo jestli te vubec nekdy zmlatili a co jsi udelal, ze te zmlatili?? jinak je to jen takove placnuti do vetru, jako kdyz bych rekl, ze ten a ten znasilnil tolik a tolik zenskych i kdyz o tom nic nebudu vedet-toto je dohnano ad absurdum, tak at to nekdo nebere doslova, ale pouze jako priklad...

20:35:14
18.02.2008
18.02.2008

Syny
-> King: Mno prave, takze kdyz nejsi blbej tak i kdyz si pred jizdou das pivo tak si nepostizitelnej... Kdezto kdyz ta hranice bude treba 0,5 tak bude nepostizitelnj uz za 0,7... Takze co je lepsi? Potkavat proti sobe ridice ktery maj 0,2 bo 0,7 

20:28:43
18.02.2008
18.02.2008

David29
-> kubííííí: ale hovno...
13:39:07
18.02.2008
18.02.2008

kubííííí
Pomáhat a chránit - spíš buzerovat a mlátit
09:21:54
18.02.2008
18.02.2008

Petr105l
-> King: smutny je, ze vsechno to, co jsem tu vyjmenoval, se stalo jeste pred slavnou 411 :)
Od te doby jsem nastesti jen tercem shora narizenych buzerkontrol typu "foukni, ukaz lekarnicku a jed" a pokutu jsem nafasoval jen od MP, kdyz jsem si nevsiml, ze v celem vidlakove je "Zona 40", bylo mi namereno 55km/h a udelena pokuta 1000kc a mozna i nejakej bod, to netusim :)
Od te doby jsem nastesti jen tercem shora narizenych buzerkontrol typu "foukni, ukaz lekarnicku a jed" a pokutu jsem nafasoval jen od MP, kdyz jsem si nevsiml, ze v celem vidlakove je "Zona 40", bylo mi namereno 55km/h a udelena pokuta 1000kc a mozna i nejakej bod, to netusim :)
01:30:21
18.02.2008
18.02.2008

King
-> Syny: Ale to je stejná dokola omílaná pohádka třeba jako s tou 160tko na dálnici. Tam se taky argumentuje, že když se zvýší limit, zdivočellí češi začnou houfně jezdit 200+
Už dneska pokud nejseš blbej, jseš za 0,2promile nepostižitelnej, akorát se plejtvaj fin. prostředky za nesmyslný laboratorní testy na ethanol.
Myslím, že tomuhle způsobu uvažování se říká bejt "strážce tradičních hodnot" - na to máme ještě oba dost času :)

Myslím, že tomuhle způsobu uvažování se říká bejt "strážce tradičních hodnot" - na to máme ještě oba dost času :)
01:04:16
18.02.2008
18.02.2008

Syny
-> King: Abych se vratil k tomu 0.0 promile... Ne kazdej ma rozum, na to ber zretel... Ja co tak pozoruju cesky narod, tak myslim ze do toho aby sme se srovnaly s evropou mame jeste daleko v par vecech... U nas se totis lidi chovaj silene bezohledne a jako prasata (ne jen za volantem)...
Nerikam ze sme na tom nejhur, ale nejlip taky ne...
Tam kde hranici na chlast maj, ji povetsinou vsichni dodrzujou, pak s tim problem neni... Ale u nas to tka zdaleka neni... Kdyby povolili tu hranici nevim kolik, tak se vsadim, ze plno lidi bude jezdit s vic nez je povoleno a to z dovedem, ze si dali tolik a tolik a ze uz si myleli ze sou ok... Kdyz mas pevne danou 0, tak si precjen soudnej clovek to pivo odpusti... Ovsem dalsi vec je ze u nas jezdi vozrali i tak, ale to uz je zase veci policie... Na tohle kdyby se prislusnici zamerili, tak udelaj nejlip... V patek a v sobotu vecer kdyby stali kolem deckotek a baru, tak udelaj to nejuzitecnejsi co muzou, pac to co z techchle podniku jezdi autama to je sila...
Nerikam ze sme na tom nejhur, ale nejlip taky ne...
Tam kde hranici na chlast maj, ji povetsinou vsichni dodrzujou, pak s tim problem neni... Ale u nas to tka zdaleka neni... Kdyby povolili tu hranici nevim kolik, tak se vsadim, ze plno lidi bude jezdit s vic nez je povoleno a to z dovedem, ze si dali tolik a tolik a ze uz si myleli ze sou ok... Kdyz mas pevne danou 0, tak si precjen soudnej clovek to pivo odpusti... Ovsem dalsi vec je ze u nas jezdi vozrali i tak, ale to uz je zase veci policie... Na tohle kdyby se prislusnici zamerili, tak udelaj nejlip... V patek a v sobotu vecer kdyby stali kolem deckotek a baru, tak udelaj to nejuzitecnejsi co muzou, pac to co z techchle podniku jezdi autama to je sila...
00:51:04
18.02.2008
18.02.2008

King
-> Petr105l: No jo, ale to si musíme mj. vyřídit i se svým poslancem či senátorem
Tihle pánové totiž odhlasovali megakokotinu, kdy za spoustu přestupků není možno řidiče "napomenout" a bez ohledu na na to, že si při tom neměl možnost někoho ohrozit, prostě musíš dostat flastr a body. Jinak poliš spáchá trestný čin. Nezbejvá mi, než blahořečit vynalézavost a solidaritu řadovejch policajtů, který si spáchání přestupku, kde nikoho neohrožuješ, vymyslej nějakej "zástupnej" přestupek, kterej je v nižší sazbě a není "bodovanej". Od začátku platnosti 411tky mi to pomohlo nejmíň 3x. Prostě vlk se nažere, ale koza zůstane celá :)
Naposled mi jeden osvícenej MP napařil za otáčení na "zákazu otáčení", napařil jenom porušení vodorovnýho značení, což je za 2 stovky a bez bodu. Jindy jsem místo nočního projetí STOPky v nočním mrtvým městečku vyfasoval 3 stovky a 0 bodov za fiktivní nedostatky v lékárničce :)

Naposled mi jeden osvícenej MP napařil za otáčení na "zákazu otáčení", napařil jenom porušení vodorovnýho značení, což je za 2 stovky a bez bodu. Jindy jsem místo nočního projetí STOPky v nočním mrtvým městečku vyfasoval 3 stovky a 0 bodov za fiktivní nedostatky v lékárničce :)
00:23:34
18.02.2008
18.02.2008

Petr105l
Nechapu jakej ma ucel pokutovat me, kdyz projedu stopku a siroko daleko nejede zadny jiny auto.
Nechapu jakej ma ucel davat mi pokutu za nizkej tlak v rezerve.
Nechapu jakej ma ucel sedet v neoznacenym aute a mit bradavici namirenou na ceduli "zacatek obce", kdyz prvni barak je asi 50m od tyhle cedule.
Nechapu jakej ma ucel me pokutovat, kdyz sjizdim na parkoviste vedle benzinky u dalnice z panelovy cesty.
A tak dale a tak dale ... no jakej to ma ucel?
Nechapu jakej ma ucel davat mi pokutu za nizkej tlak v rezerve.
Nechapu jakej ma ucel sedet v neoznacenym aute a mit bradavici namirenou na ceduli "zacatek obce", kdyz prvni barak je asi 50m od tyhle cedule.
Nechapu jakej ma ucel me pokutovat, kdyz sjizdim na parkoviste vedle benzinky u dalnice z panelovy cesty.
A tak dale a tak dale ... no jakej to ma ucel?
00:00:34
18.02.2008
18.02.2008

King
-> myl@s: 

23:56:14
17.02.2008
17.02.2008

myl@s
-> King: ne,vsechno ma svuj ucel

23:52:52
17.02.2008
17.02.2008

King
-> myl@s: To je vcelku pochopitelný, ale vzhledem k tomu, že nepolemizuješ
s mým hodnocením "vyšších pater" PČR, můžu to chápat jako souhlas?
Spokojím se i s odpovědí: "Obraťte se na na našeho tiskového mluvčího"
Jinak peace, do Semil taky občas jezdím :)
s mým hodnocením "vyšších pater" PČR, můžu to chápat jako souhlas?

Jinak peace, do Semil taky občas jezdím :)
23:52:20
17.02.2008
17.02.2008

Baghira
-> Mr.Lumpy: Ono je jedno jaká je hranice alkoholu v krvi, kdo chce a riskne si to, jezdí nalitej už dnes a nic mu v tom nezabrání...Kdo se nenapije, ten tak nebude jezdit, ani když bude povolená hranice promile.
23:39:32
17.02.2008
17.02.2008

myl@s
-> King: pokud se mnou bude clovek jednat slusne a dokaze uznat svoji chybu budu s nim jednat slusne i ja,ono davat lidem pokuty neni zadna zabava,ale nekdy to proste bez toho nejde,oni by na to lidi pak zacali kaslat a dopadlo by to spatne
23:26:59
17.02.2008
17.02.2008

King
-> myl@s: Rád si přečtu i postřehy z druhýho břehu :) Moje zkušenost s řadovejma polišema je až na pár vyjímek vcelku dobrá. Jednám s nima slušně a obvykle se slušností i setkám - dokonce bych to kolikrát nazval i studem nad zákonem, kterej museli vymáhat a studem za to, kde
je nějakej nadřízenej vocas poslal bdít. S tím souvisí to, že u PČR víc než kde jinde platí, že ryba smrdí od hlavy
Jestli 90. léta vypadaly na silnicích jak vypadaly, pak je to i zásluha PČR, zvlášť tý dopravácký "elity"
je nějakej nadřízenej vocas poslal bdít. S tím souvisí to, že u PČR víc než kde jinde platí, že ryba smrdí od hlavy

Jestli 90. léta vypadaly na silnicích jak vypadaly, pak je to i zásluha PČR, zvlášť tý dopravácký "elity"

23:24:31
17.02.2008
17.02.2008

tomapa
-> myl@s: no počkej, ale automechanici jsou taky dost často kurvy co jsem zatím viděl a slyšel a to nepočítám přístup k autům a práci u mých spolužáků budoucích autotroniků narozdíl od nich bych řekl, že já se svou práci snažím dělat svědomitě, ale nejsem automechanik spíš takovej pískovišťák/garážník
23:23:09
17.02.2008
17.02.2008

Mr.Lumpy
-> King: pokud vím prohibice měla dokonce opačný efekt ze vzdoru pili i ti co normálně nepijí
23:20:55
17.02.2008
17.02.2008

Mr.Lumpy
-> King: toho jsem si vědom, jenže nemůžu si pomoct já nám v tomhle nevěřím 

23:16:32
17.02.2008
17.02.2008

King
-> Mr.Lumpy: Ale to je pořád donekonečna se opakující se argument
Je to stejná blbost, jako věřit, že prohibice odstraní alkoholismus

23:15:59
17.02.2008
17.02.2008

myl@s
-> tomapa: ale po zkusenosti se spatnym autoservisem nezacnes rikat,ze ti automechanici jsou kurvy a hovada a ze chteji kazdyho natahnout a ze hovno delaji,ale reknes jenom,ze tamhle ten automechanik je pekna svine,ale kdyz te zastavi policajt,kterej te zarizne,tak zacnes nadavat,ze to jsou vsechno kurvy a vetsina lidi to stahne i na vsechny ostatni,tak proc u toho automechanika se to nestane,ale u toho policajta jo?
23:14:17
17.02.2008
17.02.2008

Tampajs
Koukám taky ste si do vínku vzali moje budoucí povolání takže si nemáme co vyčítat
Ne dělám si srandu

Ne dělám si srandu

23:11:44
17.02.2008
17.02.2008

tomapa
-> myl@s: jenomže když zajedeš do špatnýho servisu tak prostě ase nasereš zaplatíš a příště půjdeš jinam to stejný u zmiŇované kadeřnice, jenomže u policistů si jaksi nemůžu vybrat jestli mě bude měřit/zastavovat normální člověk nebo hovado co má mozek velikosti angreštu
23:10:26
17.02.2008
17.02.2008

Tampajs
-> myl@s: Psal sem něco o praxi a dlouholetý??.. nemám řidičák dlouho mít nebudu.. Auto sem řídil maximálně v ulici.. A co.. já se za to nestydim..
Jak řikám já to zažil jedině jako spolujezdec a kolikrát.. Strejda byl taky policajt a taky když chtěl byl svině... Nebudu to rozvíjet co sem řekl řekl sem a prostě mi nikdo nevymluví že některý policajti sou kurvy... Neřikám že všichni už sem zažil i že ty policajti nás pustily jen s tím že nám něco řekli..
Jak řikám já to zažil jedině jako spolujezdec a kolikrát.. Strejda byl taky policajt a taky když chtěl byl svině... Nebudu to rozvíjet co sem řekl řekl sem a prostě mi nikdo nevymluví že některý policajti sou kurvy... Neřikám že všichni už sem zažil i že ty policajti nás pustily jen s tím že nám něco řekli..
23:06:19
17.02.2008
17.02.2008

tomapa
-> David29: tak to mě fakt nenapdlo.... jistěže, ale když se na to podívám tak to je fakt usměvné
23:05:34
17.02.2008
17.02.2008

King
-> Tampajs: Tak si to čet :) Počítej, že z těch několika stovek registrovanejch, je slušná hrstka policajtů, tak bacha :)
23:05:01
17.02.2008
17.02.2008

Mr.Lumpy
-> King: ta 0.0 je ale spíš taková psychologická hranice, jakmile se zvedne už lidi budou opravdu pít dva tři kousky před jízdou normálně. Všude jinde ve světě to možná funguje ale v Čechách je to problém poněvadž se tady hodně chlastá. Jinak na řidičák by měly bejt i nějaký reflexní zkoušky, možná i psychotesty a ty reflexní zkoušky by se měli dělat s lékařskou prohlídkou.
23:05:00
17.02.2008
17.02.2008

Tampajs
-> King: Víš protože mě vytočí to že když nemám řidičk a sem na foru o autech mám to tu rád a pak jeden člověk z tolika začne.. Dřív sem chodil na E30 forum a strašně lidí si ze mě utahovalo a byl sem pro ně jen usmrkanec a když sem něco napsal okamžitě se to řešio v 1000 příspěvkovejch tematech.. To sem tu na virtu nezažil až dotedka..
Virt miluju proto se klidnim abych tu nadále vydržel
Virt miluju proto se klidnim abych tu nadále vydržel

23:04:50
17.02.2008
17.02.2008

myl@s
-> Tampajs: ne nerozhodil jsi me,ja jsem naprosto v klidu
,tak dej konkretni priklad z tve dlouholete bohate praxe
-> tomapa: pochopil jsi to uplne presne,ale tohle je presne ono najde se debil automechanik najde se debil policajt nebo kadernice,ale u automechanika to nikdo nestahne na vsechny v povolani,ja netvrdim,ze vsichni policajti jsou skveli,bajecni,presni,ale zaroven mi nemuze nikdo tvrdit,ze jsou vsichni hovada a banda vyhulenejch typku

-> tomapa: pochopil jsi to uplne presne,ale tohle je presne ono najde se debil automechanik najde se debil policajt nebo kadernice,ale u automechanika to nikdo nestahne na vsechny v povolani,ja netvrdim,ze vsichni policajti jsou skveli,bajecni,presni,ale zaroven mi nemuze nikdo tvrdit,ze jsou vsichni hovada a banda vyhulenejch typku
23:04:28
17.02.2008
17.02.2008

tomapa
-> Tampajs: sám se divím, že jsem to napsal tak slušně protože za poslední měsíc mě PČR dokázala vytočit do nepříčetnosti tolíkrát, že už mám snad tři jizvy na srdeční komoře
23:03:21
17.02.2008
17.02.2008

David29
-> tomapa: ježiš...je třeba si uvědomit že kampan Pomáhat a chránit je výplodem ředitelství, nikoliv samotných příslušníků PČR...to máš to stejný jako maso v hypernově.... Ahold ti bude trvrdit, že žádnej takovek příkaz nedal (to je pravda) ale realita u jednotlivých manažeru je jiná....
23:02:46
17.02.2008
17.02.2008

Tampajs
-> tomapa: Přesně si napsal to co sem tim já myslel.. Ale samozřejmě potrefená husa se první ozve takže..
Ale děkuju že se našel někdo kdo to sformoval
Ale děkuju že se našel někdo kdo to sformoval

23:01:46
17.02.2008
17.02.2008

King
-> Tampajs: Ale, ale, proč se hned nasírat?

22:59:22
17.02.2008
17.02.2008

tomapa
-> Tampajs: problém je v tom, že myl@s ja příslušníkem PČR teda, alespoň co jsem pochopil z ostatních témat
jinak té nové kampani se jaksi mohu jen smát když májí pomáhat tak na to vetšina sere, ale výbyrat pokuty a zastavovat za kraviny to dokáž každej je to jako u všeho kdyby všichni dělaly svou práci poctivě tak by to vypadalo jinak člověk může být zmrd jak policajt tak pokladní nebo automechanik, ale ti vás těžko oberou o řiďičák vetší obnos peněz či zajistí pobyt ve věznici
jinak té nové kampani se jaksi mohu jen smát když májí pomáhat tak na to vetšina sere, ale výbyrat pokuty a zastavovat za kraviny to dokáž každej je to jako u všeho kdyby všichni dělaly svou práci poctivě tak by to vypadalo jinak člověk může být zmrd jak policajt tak pokladní nebo automechanik, ale ti vás těžko oberou o řiďičák vetší obnos peněz či zajistí pobyt ve věznici
22:56:45
17.02.2008
17.02.2008

Tampajs
-> myl@s: Víš co.. myslíš si že sem to v životě neviděl myslíš že sem nikdy nejel s někym koho stavěli? A pak sem neviděl co se dělo?
Rozhodil sem tě? Pokud ano jedině dobře protože ty mě maximálně
Rozhodil sem tě? Pokud ano jedině dobře protože ty mě maximálně