-> red.bill: Já jsem byl na Basic školení v Kolíně, páč tam jsou fajn lidi a uměli mi to dobře vysvětlit... V Praze nikoho neznám, tam jsem byl jen na certifikacích....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 07.07.09 16:38:03: Tak v tomhle příspěvku nerozumim ani jednomu... Co vim tak OVB na SK má prý dobré výsledky i co se týče spokojenosti klientů...
Práce to neni pro každýho, ale kdo to chce dělat a chce si ty peníze vydělat, tak pro to taky musí něco udělat... To neni, že někam přijdeš a odejdeš s penězma, prostě se musíš "rozvíjet" ať ve zkušenostech, klientech atd...
Jestli Vás školili o tom jak zapůsobit na klienta, tak to je snad logický, ne? Přece nepřijdeš a neřekneš: "Dobrý den podepište mi tu pár smluv a nashledanou"... Produktový školení mam samozřejmě taky, abych věděl co můžu nabízet... Jak jsem psal tak OVB zastupuje u nás 36 institucí a to je hooodně produktů, takže v tom musim mít taky rozhled...
Když pujdeš za reprezentantem jedný společnosti, tak co myslíš, že ti asi řekne??? Ten ti řekne, že jejich společnost je nejlepší na trhu a má nejlepší produkty. Kdežto makléř z OVB(a podobných institucí, abych tu neplesal jen o OVB) Ti může ukázat více produktů a ke každýmu Ti něco poví a jestli ne, tak to neni makléř, ale nějakej jouda, kterýho našli na ulici...
Neřikám, že všichni poradci z OVB jsou dobrý, občas se prostě najde někdo kdo vybočuje a jede jen na skóre, ale takovej brzo skončí, protože lidi zjistěj co napáchal a přestanou platit, tudíž mu vezmou provize zase zpátky