-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Ano když se klientovi stane pojistná událost, tak mě kontaktuje a já to s ním budu řešit a defacto, mu vyřídim všechno a on bude sedět jen doma... Abych pravdu řekl, tak se mi to ještě nestalo (ťuk ťuk) a nechci to ani přivolat...
Jinak samozřejmě neřikám, že je to nejlepší práce na světě. Jenom jsem sem napsal čim si vydělávám a nečekal jsem, že se tu strhne taková debata

Každej má na každou věc svůj názor a já ho nikomu neberu, jen mě občas zamrzí, když tu práci vezme někdo trochu jinak a myslí si, že jsem nějakej podomní dealer, to opravdu ne... Já pomáhám jen lidem co o to stojí a nikomu se nenutim... V OVB se jede na doporučení, to znamená, že od klienta si neberu peníze ale doporučení na jeho známé a příbuzné a těm když zavolám, tak jsou kolikrát rádi, že už volám a to mě těší

Občas jsou neradi, ale tim se nic neděje, položim telefon a zkusim to třeba za půl roku a pak už zájem má, třeba kvůli tomu, že vidí jak jsem u jeho známého ušetřil peníze, on tomu nevěřil a nakonec to tak bylo
No a už dost

Tohle téma mělo sloužit asi něčemu jinýmu, ale rád jsem si popovídal

AMEN