Na slovensku to neni zakonem zakazany?
prozatim zamykam, ked neco bude new, odomknem, dakujem seckym za prispevky pomohlo to , a uz mi je lepsie...Haso
Zastavil:haso

ja neviem proste hocico len nech nieco robim lebo ma tu klepne
a teraz mam zas chvilku ze sa tomu rehocem, si pripadam jak keby som utiekol z pezinku

skodovke tak ho oceni a neopusti ma, kurva preco uz aj ked tukam do klavesnice revem jak idiot?!?

a radsej to co nosis
das tej co si to zasluzi aspon viac 

tak ktora rozmysla takto (nemozem mat aj brata aj teba tak sa na teba kaslem) taku by som teda ani nechcel!

Tady tohle nesnáším žádnej důvod nic a jen, že ji nemáš psát, bych tomu bráchovi dal nakládačku, ale až potom co bych si sním promluvil

obe ho chceli

rano vstanem, krasny den vidim, mrknem na mobil kolko je hodin a co nevidim, prijata sms, otvorim a slecna pise: uz sa nemozme stretnut, sice to nechapes preco, ale s bratom budem dlhsie nez s tebou a preto sa radsej vzdam teba i ked ma to mrzi a ze jej uz nemam pisat ani volat
tak som teraz z toho uplne v riti
hned som jej napisal nech bratovi odkaze ze ho dnes pozyvam na pivo ale mam taky pocit ze ho namieste jak ho stretnem
pretoze je to uplne na houno

prozatim zamykam, ked neco bude new, odomknem, dakujem seckym za prispevky pomohlo to , a uz mi je lepsie...Haso
Zastavil:haso